- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Igen ez meg a másik, gránát sebzése tuti. Jobban szeretem lelőni az ellenséget de ha túl kockázatos vagy egyszerűen nem kivitelezhető akkor jobb a gránát mint a semmi, vagy egy kis pontosságú lövés. Épp tegnap csináltam VIP küldetést ahol a VIPet már kiütöttem és elvittem, csak evakuálni kellett volna a többi emberem, de mindenki kifogyott töltényből, már nem sok köröm volt hátra (nem volt még szükségem modra), és az erősítésből egy szerencsétlen trooper élt még 1 HPval, de olyan fedezéket talált ami mögül nem tudtam kilőni. Simán elfuthattam volna az evac pontra de nem akartam hagyni szemtanut, de nem szórakoztam vele tovább, kapott egy gránátot és csókolom. Harc közbe is nagyon hasznos amikor 1-2 HPval bebújnak egy jó fedezékbe és onnan sorozzák az embereid.
-
fogtunder
nagyúr
nekem az első psi operative-em első két képességnek a void riftet és a null lance-et kapta, ehhez jött még azóta soulfire és fuse, raktam rá egy advanced focus pcs-t, még mindig nem közelíti az avatar szintjét, de azért elég durva. fegyvere nem is tudom minek van, soha nem használom

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Micro Four Thirds
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest