Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én úgy tudtam hogy majusban jön a forge, és elötte a co-op. Ha alapból ez volt a terv, akkor nem szóltam.
-
st6969
őstag
300Ft-ért valóban lehet 1 havi Game Pass Ultimate hozzáférésem?!
Még nincs profilom, most csinálnám az elsőt...
Mi ebben a trükk?
-
30z.Samu
titán
Aki szereti a Rocky filmeket, annak lehet érdemes lehet szemügyre venni a Big Rumble Boxing: Creed Champions-t. Van benne egy kis story is, bár ahogy elnéztem nem sok, viszont a Rocky szereplőivel lehet csapatni.

-
Steve1207
veterán
Aki esetleg "gyűjtő" és lemaradt volna a FH3 beszerzéséről kivezetéskor, most lehet találni fillérekért, ha körbenéz.
-
zbundy
aktív tag
Halo infinite battlepass alatt szerzett cuccokat hol találom? Lvl2 és lvl9 itemeket nem tudom hol lehetne felszerelni. Ilyen sisakra szerelhető bizbaszok, de a customization menüben sehol nem lelem, pedig már megkaptam őket.
-
beyruth82
veterán
Nem szedtem le, de elvileg ezt nem automatice maga végzi?Basszus távolról ki és bekapcsolhatom a konzolt, le és feltölthetek rá orrba-szájba bármit , de nem frissít magától?WTF?
Most se enged Halo multizni, ugyan azt írja ki
"An error occurred while searching for players.Please try again" -
RangerFox
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nekem PS5-ön régebben dobott ilyen hibát, ezeket próbáld végig. A port forwarding után helyreállt nekem.
-
i@lex
őstag
OW Zoly rommá dicsérte a Forza Horizon 5-t.
-
viperabácsi
addikt
A hibakód amivel nem csatlakozik a seriesX:
Rainbow 6 Siege error code 2-0x00014000Valaki tud megoldást ?
-
NJanika
aktív tag
Atyajellyusszenturisten
mi van itt. A Halo kinek készült ? Olyan érzésem van mintha a Quake3-at kiadták volna átskinezve bár lehet az is jobb lett volna.
Battlefield 2042 az elsüllyedt felhőkarcolóival meg grafikailag van elmaradva 10 évet és egyébként is mi ez az ügyesség a mapokon ?
GTA egy rakás shit, de legalább nem leptek meg.Forzában szerencsére kigyomlalták a bugokat kb az egyetlen jó játék ami mostanában megjelent. El kell kezdenem régebbi játékokat vásárolni....
-
Zoleee83
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Okés, köszönöm, így világos!

Ahol én néztem 10,15,30,50,100,200,300-as címletek vannak készleten, máshol 1, 5-ös címleteket is láttam, így nem sok marad, de így is masszívan olcsóbb így. Számomra csak az a kérdés, mennyire megbízhatóak ezek az oldalak, merjem-e megadni a bankkártya adataimat, az első *TC oldalon pl nincs Paypal. -
viperabácsi
addikt
Rainbowsix sem csatlakozik ubisoft hoz ! A tegnapi frissítés volt xar?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Zoleee83
üzenetére
Nem tudsz kozvetlen vasarolni brazil storebol.
csak, ha veszel feltoltokartyat. Akkor osszevadaszva 190 brazil penzert megtudod venni.
de, ha nincs raktaron kis cimlet, akkor 2db 100-asbol megtudod venni. Az lesz 12.100Ft. Es akkor 1600Ftnyi brazil penz mard a profilodon. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Zen11t
üzenetére
Szia,
A UPS ügyfélszolgálatát kell hívni (legalábbis korábban őket kellett). Az emailben nincs benne? Levélcímkét kaptál már? -
viperabácsi
addikt
Wanguard trial nektek sem csatlakozik live hoz?
-
Zoleee83
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezt nem teljesen értem.
Ha beírom azt a brazil storeban jelzett brazil reál értéket, nekem ennyire váltja HUF-ban a Google is.
Jön még rá valami, vagy nem jól számolok? Vagy csak a forint ennyire jól teljesített a magyar gazdasággal együtt az éjjel?
-
Zen11t
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: megrendeltem a szervízt az egyik kontrollerre, hol kell futárt hívni? Nem találtam telefonszámot, tudtok egy linket adni? -
adam1991
tag
#kontroller akcio
Az edigitalban a kék xbox series kontroller 16.990. Mivel szaküzletben is át tudod venni ingyen így olcsóbb mint a tegnapi nagy blekfrájdéjben volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Mármint eddig is azt tudtuk, hogy májusig tart Season 1, a coop a Season 2-ben, a Forge meg a Season 3-ban jön.
"Yes, we are extending Season 1. So our goal still remains what I said before, which is to ship campaign co-op with Season 2 and Forge with Season 3. But those remain goals. Those remain targets.""
-
rdt89
addikt
Aki cserélt már kontrollert garanciába, neki is úgy küldték a csere darabot, hogy a hibás S/N számát kapta meg az új, és így a garancia nem hosszabbodik semmit?
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Ha GamePass-ben letöltöm a Fable 2 és 3-t miért nincs benne magyar nyelv?Lehet valahogy csiholni bele? -
Steve1207
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
Ezek csak összegző, árkövető oldalak (van még sok más is, csak párat kiemeltek). Követve van rajtuk az összes játék ára régiónként, könnyebb eligazodni, átláthatóbb, ha valaki át akarja futni az aktuális heti akciókat (régi árakat ellenőrizni, volt-e már olcsóbb stbstb).
Csak az adott régiós storeban tudsz vásárolni hivatalosan, ami ugye a magyar és régióhoz is kötve van, hogy "itthon kell lenned". Ezekre vannak megoldások, de ennél az ért kötöttebb a dolog. Meg inkább már ilyen tabu téma (kellene, hogy legyen), bár összeszedhető régebbi hozzászólásokból a lényeg simán. -
beyruth82
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez királyság!Köszönöm szépen!Akkor itt mindig beütöm a játék nevét amit szeretnék megvenni és kidobja a legolcsóbbat?Magyarországról is simán vásárolhatok akkor török vagy épp argentín oldalról a bankom váltása alapján és a játékok ugyan olyan jogerővel a tulajdonomban lesznek mintha magyar ms stroreból vettem volna?
-
beyruth82
veterán
Ezekről a külföldi ms oldalakról, hogy kell rendelni?Honnan tudtok ezekről az akciókról egyáltalán? Fórumkeresőbe beütöttem több címen is de semmit se találtam erről régebbről.
-
törölt tag
További 3 hónappal csúszik a Co-Op és Forge.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Far Cry 6-ot látta valaki kódos formában olcsóbban, mint a mostani BF-es ár? CDkeys nem fekete péntekezik?
-
EmThor
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Pár száz forint a duke nukem 3d world tour :)
Azon kívül 10e a Diabgyak II, 12e Village (PS-en 10.5e), Tales of Arise is 15-16e meg a Life is Strange, és a Kings Bounty II.
Nekem a Dirt 5 is nagyon bejött, kampányt végigtoltam, vmi 7e körül van azt hiszem. Lost Judgment is 14e. Szóval az új játékok nem kaptak hű de nagy akciót, ezt el lehet mondani, és 2 hónap múlva karácsonykor ugyanezeket az akciókat várhatóan újra megkapják.
Ja a Diablo 2nek van egy most 14e változata amiben a Diablo 3 is benne van, ha kimaradt volna.
Ace Combat jut még eszembe ami akciós és jó, de elvileg PS-en 6600 a deluxe és ahhoz ha minden igaz jár az ace combat 5 felújított változata (ha van ps-ed is persze). -
Bep
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kampány is a CoD-nál?
-
AMD Power
titán
Xbox Black Friday Sale
Save up to 67% on select Xbox games*
Látott valaki benne best buy játékot? -
r4z
nagyúr
Portalok megint nincsenek akciozva

De a Dead Islandeket behuztam, 1200Ft-ot megert a pakk.
-
pzstm
titán
An update for the Halo Infinite Multiplayer Beta was released on November 19th, 2021, at 8 AM PT. The following improvements and fixes were included in this update:
Halo Credits purchased outside of Steam, for example in the Microsoft Store, are now reflected when playing Halo Infinite on Steam Oddball rounds now have a 5-minute timer in matchmaking Stability improvements in Big Team Battle matches Various service-related improvements
Expected download size for the update:
Microsoft Store and Xbox app: max size of 720mb Xbox consoles: max size of 710mb Steam: max size of 130mb
This update must be installed to continue playing online. -
mcwolf79
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Előbbi Series gépekre optimalizált nextgen verzió , utóbbi Xbox One gépekre .
-
viperabácsi
addikt
Call of Duty®: Black Ops Cold War - Cross-Gen Bundle
Call of Duty®: Black Ops Cold WarKözött mi a különbség ?
-
mcwolf79
veterán
Brazilban a Marvel Guardians of the galaxy 11000 Ft-ra, valamint a RE Village 7000 Ft-ra jön ki . Ennyiért nem tudtam ezeket otthagyni . Előbbi egyébként nálam eddig az idei év meglepetése .Nagyon jól összerakták , főleg a Marvel Avengers tükrében . Igaz még csak charter 3-nál járok , de ha csak ilyen marad a színvonal nálam lehet az év játéka is lehet.
echterion :
41*360=14760 Ft Mennyiért tudod majd eladni ? Ha ilyen mértékben esik az ára lehet bukni fogsz rajta így is, úgy is . Akkor már inkább digitálisan . Elfér a könyvtárban . -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
JamesHun
üzenetére
Én pár órát tettem bele, azóta nem volt időm játszani vele sajnos. Nekem tetszik, bár még kicsit katyvaszosnak tűnt.
A látvány sztem pazar, néhol a 30 fps elég kevésnek tűnik.. Vagyis, pl. az FH5 sokkal dinamikusabbnak tűnik 30 fps-sel, mint a GotG.
De sztem jó, nem bántam meg.

-
banderasz77
addikt
Halo 3 és Reach nem is elérhető külön?
-
JamesHun
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
kár

Valaki próbálta ezt a Galaxis Őrzőit?
Milyen lett?
Megér 15-öt? -
pzstm
titán
Digitalfoundry Halo értékelés
Halo Infinite Campaign - Hands-On Impressions - Xbox Series X and Series S! - YouTube
-
l.skywalker
Topikgazda
Ééééés egy újabb késés...
Bad Company 2 Dev's New Game Metal: Hellsinger Delayed To 2022 - GameSpot -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jaja bizony, mindenki szamuráj páncélban fog futkározni.

-
negyven2
nagyúr
Viszont egyrészt 2018-ban a GP előfizetők száma pár millió volt és nem a mostani becsült 25-30 millió (ebben benne lehet a 300-as akciók is). Igaz akkor is volt 300 Ft-os akció, de akkor is max. a mostani szám tizede lehetett.
És bár ez nem lehet jelentős szám, de ebbe beletartozik a Home is.
-
dunc
nagyúr
válasz
pauliboy23
üzenetére
Csúnya szegény! Mármint a pad, túl csicsás!
De attól még limited! XD -
Boonen007
őstag
XSS bármilyen USB vezetek nélküli bill+egér kombót támogat? Az új Halo pl támogatja? Kontrollerrel szörnyű béna vagyok. Valami alapabb cucc érdekelne nem kell szuper Hu de tökéletesnek lennie.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
pzstm
titán
és első küldetés 4K60 videó
[Halo Infinite CAMPAIGN Gameplay Mission 1 (4K60)] -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
pauliboy23
üzenetére
csak szerintem néz ki hányingert keltően ez a cucc?...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OpenMediaVault
- Autós topik
- Indul a ChatGPT Health
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Ps5 kontroller hibátlan 2026.04.17 Alza jótállás
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még nincs profilom, most csinálnám az elsőt...

Sajnos az utolsó két rész tapasztalati alapján nem fog a birtokomba kerülni az új rész mivel már egyetlen csalót sem bírna elviselni a gyenge ideg rendszerem.

mi van itt. A Halo kinek készült ? Olyan érzésem van mintha a Quake3-at kiadták volna átskinezve bár lehet az is jobb lett volna.

De ettől függetlenül persze szép eredmény.