Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na majd ránézek újra.
-
AMD Power
titán
válasz
thedivision2
üzenetére
Akkor nálam ez is kimarad.
-
vg
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem bírtam kijutni a szobából, valamit meg kellet keresni a mosdóban, de nem tudtam kinyítni a mosdó ajtaját. Piros keret volt az ajtó körül. Remek cucc, valóban.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez a Kill it with Fire is megért pár óra ökörködést

-
Steve1207
veterán
Bevállaltam egy 20. évfordulós kontrollert. Nekem abban csalódás, hogy nem bordázott a markolat oldalán a műanyag, mint a simánál. Ez egy hatalmas pozitívum volt részemről, szerintem többet jelent, mint a gumi alsó rész. Maga a külső nem rossz amúgy, szóval megmarad, meg legalább nem szokványos.
-
urbi73
senior tag
Insurgency-vel játszik valaki? Milyen a multi cod-hoz hasonló?
-
banderasz77
addikt
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
Ja, kicsit félrement, de köszi.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Nem hinném hogy nekem szántad a kérdést, de elég jó értékeléseket kapott anno, úgyhogy ha magát a stílust szereted és nem zavar hogy kb 10 éves és ennek megfelelően is néz ki, akkor jó vásár lehet.

-
banderasz77
addikt
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
A Prince of persia - The forgotten sands megér egy ezrest?
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
thedivision2
üzenetére
Azt miért kell tudni hozzá?
Nálam csak 60 és 120 fps-közül lehet választani, mondjuk már van pár hónapja hogy próbálgattam. -
banderasz77
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
Már be is izzítottam egy elfekvő 256-os EVO-t külsőnek. Mozognak is át a prev gen játékok oda, hogy több hely legyen külsőn.
Kérdés. Amikor bedugtam az SSD-t, rögtön kapott tápot. Ezt ki lehet kapcsolni?
Játék letöltéskor megkérdezi majd hová menjen vagy a megadott primary fix? -
Voy15
tag
válasz
Chumpitaz19
üzenetére
Kelleni fog egy EU-s power kábel, vagy kell venned egy UK—> EU átalakítót.
De amúgy igen, menni fog. -
NoMagix
addikt
válasz
Chumpitaz19
üzenetére
Igen, és világ garanciával rendelkezik!
-
Chumpitaz19
újonc
Sziasztok! Ha vásárolok egy eredetileg angliában vásárolt series x-et, akkor azt minden további nélkül fogom tudni Magyar nyelven használni itthon? Köszönöm válaszotokat!
-
negyven2
nagyúr
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a Generation Zero nem tűnik rossznak!
Csak már lennék mega GTA-al...
-
Illye
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm!
-
l.skywalker
Topikgazda
Elméletileg most a GPU-s promóció is fut 300 Ft-ért 1 hónap, hátha beadja és akkor lesz 4 hónap GPU-d.
Ha te ill. bárki más csak PC-n használja vagy úgy általában a Game Pass-al kapcsolatban kell útbaigazítás, ebben a topikban minden platform esetén tudunk segíteni:
Xbox Game Pass - GAMEPOD.hu Hozzászólások -
tippm86
aktív tag
Szerintetek Forza Motorsport 7 xbox kódot hol érdemes venni?
Találtam egy ilyet, csak nem tudom mennyire megbízható bolt: [link] -
Illye
tag
Sziasztok!
Aktiváltam a Game Pass PC-t 3 hónapra 300 Ft-ért. Ha veszek most 1 hónapos ultimatet 300 Ft-ért, akkor összesen 4 hónapos game passom lesz? Előre is kösz a segítséget!

-
beach head
senior tag
válasz
szimszonos
üzenetére
es ez nem lesz opcionalis, hogy a regi gen valtozatot akarod vagy a nextgen patcheset? magyaran lehet 1 -2 ev mulva csak a seagate-s bővítőrol fog menni minden most 1-2 eves jatek?
-
zeee
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Igen, köszi! Ez volt a megoldás, s még aznap sikerült venni egyet kemény 1000 ft-ért
-
GreenWhite19
csendes tag
Na ma megrendeltem a KV-nál az XSX-t. Azt írták minden héten kapnak cuccot és a megrendeléstől maximum 2-3 hét és nálam van a gép.
Már alig várom.
-
szimszonos
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
Igen,de egyre több régebbi játék is megkapta vagy megkapja majd a series patchet és utána már nem indul el csak belső vagy bővítőkártyáról.Series X-nél 1TB még hagyján,de Series S esetén már kezd kevés lenni a hely.Jó lenne ha sima ssd is elég lenne.
-
NoMagix
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Igen.
Lesznek majd nem csak MS tárolók is olcsóbban! -
szimszonos
őstag
válasz
craftsman01
üzenetére
Az is elég ha csak vásárláskor adod meg a kártyaadatokat és utána azonnal eltávolítod a storeból.Ez is egy megoldás,1 perc az egész.Nekem így van.Van több profil a családnak a gépen,de egyhez sincs a kártyám hozzáadva,csak vásárlás idejéig.Nekem a gyerek anno google play áruházból vásárolt be 120ezeré de szerencsém volt mert a sok gyanús tranzakció miatt letiltotta a kárryát,1-2 napon belül voltam.Megírtam az igazat hogy a gyerek volt és voltak olyan rendesek hogy visszatérítették.
-
st6969
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt hiszem, eddig kicsit félreértettem...Series S-hez hiába veszek küldő SSD-t, arról nem fognak futni az új játékok, ugye? Tehát "csak" arra lesz jó, hogy tároljam őket rajta, de ha játszani akarok velük, akkor át kell helyezni a belső tárhelyre?
De akkor a régebbi játékok futnak onnan is, ugye? Honnan tudható az, hogy valami csak belső tárhelyről fut, vagy bárhonnan? Pl. ha valamit S|X-hez adtak ki, akkor az csak belsőről megy?!
-
beach head
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
köszi! van valami ajanlott marka, tipus ha pl egy 1teras ssdben gondolkodnek? kulso ssd ajanlott vagy lehet beepitheto is valamilyen usb 3 v 3.1 -es caddyvel?
-
törölt tag
Halo Infinite Battle Pass update.
1st Game = 300XP
2nd Game = 200XP
3rd Game = 200XP
4th Game = 100XP
5th Game = 100XP
6th Game = 100XP
7th+ Game = 50XPWe believe this increase will help address those slower initial payouts while also benefiting those of you jumping on each and every day.
-
Steve1207
veterán
Trials Fusion megint behúzható 1e-ért, jó kis móka. Én legutóbb már a Rising Goldra csaptam le, de ezzel is el lehet szöszölni bőven.
-
dunc
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Meg előnye, pl a nagyobb kapacitás, és a tartóssága.
-
l.skywalker
Topikgazda
Games wit Gold (GwG) játékok
► UTOLSÓ NAP A ZSÁKOLÁSRA ◄
2021/ November II.
(a store linkért kattints a képre)

-
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amióta SSD van az eszközeimben, azóta a HDD-s, flash tárolós cuccok lassúnak tűnnek.
Pedig a Nintendo sem lassú semmilyen tekintetben, de azért érezhető a különbség. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
beach head
üzenetére
Egy SSD azért jobb, habár elfutnak azok HDD-ről is, de lassabb lesz a betöltési idő pl. és még van pár hátránya az SSD-hez képest.
-
beach head
senior tag
Sziasztok! A series S -hez mit erdemes venni ha kulso tarolora akaram telelpiteni az elozo generacios jatekokat? ssd vagy eleg egy hdd is ( 5400 vagy 7200 rpm?) ?
Van esetleg ajanlottabb tipus? -
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Annyira nem visel ez, meg, ellenben ettől rossz kedvem lett: Távozott az új Dragon Age kreatív igazgatója
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
De. Fő támogató a gyúrex.

-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
December 7. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Black Friday Sale
*a BF Sale december 2-ig tart
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Áthelyezték a cikket. Köszi.
-
l.skywalker
Topikgazda
Page not Found
Itt a helyes link:
Available Now: Experience Clarity Boost with Xbox Cloud Gaming on Microsoft Edge browser - Xbox Wire -
ρσгτσ
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Én korábban az angol nyelvű chat -en intéztem, mert volt más problémám is. Biztos van ennek egyszerűbb módja is, de ezt talán más megerősíti.
Láttam már korábban, hogy nem oké a garancia ideje, de annyira nem érdekelt. Akkor intéztem el, amikor eladtam a gépet.
HunChris:
Teljesen random. Nálam a gyártástól indult a fent említett előző generációs modellnél. A többi konzolnál viszont nem volt ilyen problémám. -
bigdady
nagyúr
válasz
Golyo69
üzenetére
Persze nem gond csak furcsálom mi történt két hete hogy onnan indul
Reggelve nem volt pedig (vagy törölték)Lehet valaki visszavitte bontatlannak tűnt teljesen). Na majd kiderül beváltotta-e 3 hó GPU-t… Holnap meghosszabbítottom vele a sajatom (elvileg)
Hol irtok nekik?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Regisztraltam a múlt héten emagról vett series s-t de azt írja 2021.11.09-től indul a gari. Nem újracsomagolt. Azt hogy?
-
Norb79
addikt
-
AMD Power
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Akkor azt én kihagyom! Elég idegesítő egy játék. Az irányitás/kezelhetőség katasztrófa. Ma vagy 4 órát játszottam vele. Volt, hogy 162 volt a pulzusom.
-
Norb79
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
Akkor szerintem inkább a switch, ha oleded van.
Az összes irányítási mód közül a switch handheld irányítása van a legjobban eltalálva, mondjuk a körök közötti várakozási idő ott a leghosszabb, szóval egyben türelemre és önfegyelemre is tanít.
Vagy ha mindenképpen tablet, akkor egy friss ipad pro, aztán hadd szóljon, már én is csak úgy játszom kb civet.
De van androidra is, nem? Szóval amúgy is meg tudnád venni a tabletre, bár azokat nem ismerem mit tudnak, mennyire bírják, azt tudom, hogy ipadből is prot "kell" vennem mindig, hogy civ6al ne legyen gond.
-
Norb79
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
Erre nehéz jó választ adnom, mert valójában pc-n, iOSen és switchen is jobb, de ez nem jelenti azt, hogy itt rossz lenne. Teljesen jó, csak picit körülményesebb, de tényleg csak egy hajszállal, bőven a kényelmes és elviselhető keretein belül.
Nem tudom mennyit játszottál a játékkal bármelyik másik platformon, ha nem sokat akkor kb tökmindegy lesz, én azért 700 óra körül belecsappantottam pc-n és iOSen is, meg 100 körül switchen, szóval azok után érzem kicsit handycapesnek az xbox irányítást, de aki mondjuk xboxon kezdi, az ebből semmit se fog érezni szerintem.
Nagyobb térképet még nem mertem kezdeni, nem azért mert félek az omlásoktól, hanem mert még egy platformon becélozni a 700 órát sok lenne a jóból.
-
tippm86
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Meglett a megoldás, felhívtam az ügyfélszolgálatot.
Kelett csinálnom egy alza fiókot a rendelésnél használt e-mail címmel. -
mike1334
veterán
Játszik valaki Civ VI-tal xboxon? Kinéztem egy ideje, de redditen azt írják, hogy vállalhatatlan, folyamatosan összeomlik.
-
HunChris
senior tag
It Takes Two játék egyszerűen zseniális. 2 személyes, nagyon eltalálták a feladatokat, könnyűek és szórakoztatóak. 10/10.
(2/3nál tartunk) Kikapcsolódásként megy a Guardians of the Galaxy is meg a Ratchet is, kánaán.
-
Tibkokass
csendes tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ezek a mérési adatok kedves Hombre Ping 20 ms
-
Steve1207
veterán
válasz
newclass
üzenetére
Lecsekkoltam, egységes területen villog egy adott textúra rész, de magába a fölötte lévő layerekbe nem is zavar bele, konzol hibát így teljesen kizárom. Mintha sérült lenne xy textúra vagy nem tudná beolvasni. Ahogy említed a külső hdd-t elő is fordulhat. Ahogy írták, töltsd le újra, nézz rá a belső meghajtón, szerintem ott ez alapján nem lesz gond. Lehet a frissítéssel ment félre valami, lehet a másolgatások közben ide-oda, de lehet csak a külső meghajtó vergődik (lehet már lassú is, de ez most lényegtelen a hiba szempontjából).
-
parandroid
félisten
-
newclass
tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Más játékban nem tapasztalok!
Készítettem egy felvételt, bár nem tudom hogyan kell megosztani. Newclass79 a felhasználónevem, nem tudom így meg tudja-e nézni akit érdekel.
2020.decemberben lett egy külső meghajtóra telepítve még One S-el.
Majd most ezt a külső meghajtót úgy ahogy volt az X-hez csatlakoztattam.
Frissítette magát a program, de lehet mégis ez a probléma oka.
Talán egy újratelepítés megoldaná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindkettő Revolut eldobhatóval fizetve.

Csak már lennék mega GTA-al...

IntelKiller7