Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
válasz
üzenetére
Teljesen jól látod. PC-m minimál konfig (i5-4570, gtx1650) az only pc címekre: SCII, stb...
Ha szaladna a boxon nem foglalná a helyet a betonkefni méretű lejárt cucc.
Igazából ha ránézel a pcdre kicsit jobban, hunyorogva be kellene villanjon, hogy egy rakás fos. Lehet abban millióért is motyó, egy baszott betonkefni méret, áramzabáló fos. -
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Azért nem szeretik támogatni a perifériákat, mert a konzolvásárlók 99.9% tévén játszik kanapéról, kontrollerrel. A kontroller vs kontroller felállás multiban fair. Ahogy az egér vs egér is, vegyesen már nem annyira. S tekintve h nem akarják elidegeníteni a fő bázist, ezért bele se teszik.
ahol beleteszik, ott:
van crossplay
általában nézik a perifériát - ha egérrel jössz pcn vagy konzolon, akkor egeresek ellen mész, ha kontrollerrel jössz pcn vagy konzolon, akkor kontrolleresek ellen. Ha csapatba mész vegyesen, akkor egeresek ellen mész. S ez így fair.
(azt leszámítva h a crossplayt általában mi konzolosok nem szeretjük a f2p játékoknál, mert az azt jelenti h a pcs csalók is jönnek vele)Felejtsd el h rendesen fogsz itt egérrel játszani - vagy vegyél egy xim apexet, s akkor tudsz emulálni kb 1 az 1ben s tudsz egérrel menni minden játékban.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Yannick Banchereau azt mondta, hogy nem terveznek portolást.
Mondjuk nekem így is nagyon bejön.
-
törölt tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Nem igazán erre találták ki ezt. Kifejezetten nappaliba, TV mellé való eszköz. A Sony is és a Microsoft is berakták a rendszerbe a PC perfifériák támogatását, azzal a kitétellel, hogy a fejlesztő dönti el, hogy ezt az adott játékhoz engedélyezi-e vagy sem. Mivel így mondhatni, hogy a labda a fejlesztők oldalán pattogott és nem nagyon érdekelte őket, így mondhatni, hogy nincs valós igény rá. Amikor bejelentették ennek a támogatását, akkor én vártam, hogy majd megjelennek stratégiai játékok is konzolra de semmi.
Vigasztaljon a tudat, hogy ha nincs BT valakinek a PC-jében, akkor oda sem olyan sima ügy csatlakoztatni kábel nélkül a kontrollert

-
Lifer092
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele, de én lehaltam a WD:Legion grafikáján...

Azt hittem valami interaktív film...
-
Jovanny2
őstag
válasz
üzenetére
Konzol játékos az USB-t arra használja, amire való. Háttértárnak, headset transmitter tápjának, Kinectnek. Szerintem nem sokan dugnak rá egeret/billentyűzetet, egyrészt itt nem divat, másrészt annyira nem is csípjük általában. Szóval itt erre ne nagyon várj okos választ, bár inkább csak flame-elni jársz ide, úgy látom.
-
Jovanny2
őstag
válasz
nagy89tamas
üzenetére
Szia, a DP-->HDMI az irány ezeknél a kábeleknél, fordítva nem megy. Szóval HDMI forrás DP cél az nem jó.
Laptopnál akadtam bele a problémába. HDMI-->DVI-D lett a megoldás ott. -
emre33
addikt
Sziasztok!
Sose volt még konzolom,de tervezem. Egy kérdésem lenne, tudátok segíteni? Bocs ha rossz helyen kérdezem.
Mivel 4K TV van, és az erősítom csak HDMI 1.4, ezért:
XBOX-> TV -> Erősítő összeállítás lenne.Konzolokból milyen hang jön ki?
Mármint 5.1 hangzásra gondolok. Csak PCM 5.1? Mert HDMI ARC ez nem megy át, csak a stereo PCM.Dolby Digital 5.1 nincs egyik konzolon se játék alatt? Vag ha van akkor ez játékfüggő?
Kösssziii!
-
Jovanny2
őstag
Na, megérkezett ide is a kicsike az ED-tól. Szereti a helyét.
120 FPS-en és 120 Hz-en kívül mindent tud a tv, de nekem a színek kicsit furák a One-hoz képest. Szerintem a HDR kalibráció baszarintotta el. Egy kis érdekesség, felmászott az eszközeim közé, és már XS képe van, One névvel, mellette kettővel a Home partner gépe, 2 napja regisztrálódott SX, és egy FAT One a képe.

-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remélem legalább a Destiny 2 kap frissítést..
-
nagy89tamas
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mit érdemes keresni? A monitoron van dvi,vga,displayport.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Majdnem 2 éves a játék (februárban lesz). Az első és a második rész között ~3 éve volt, gyanús, hogy a harmadik rész már jóval előrébb tart, mintsem a második részt hegesszék.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
nagy89tamas
üzenetére
Nem tudom ez mennyire működhet. Ezek a kábelek még HDMI 2.0 alatti konverzióban működnek DP 1.4-re. Ráadásul nem mindegy, hogy tényleg HDMI to DP vagy fordított.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm. Hát eddig se nagyon csipáztam az ubit, de ha ez igaz akkor bekaphatják...
-
Alcsi69
senior tag
Hűha, ezen a Quick Resume-on kiégtem.
Tegnap délután játszottam Doom Eternalla, kiléptem, konzolt kikapcsoltam. Este csapattam kis No Man's Sky-t (nem játszottam még vele azelőtt egyszer sem, azt kell mondjam hogy rohadt király), majd megint off.
Ma délután mondom na, folytatom a Doom-ot. Rányomtam a játékra, és 1 sec se kellett és ott voltam ahol abbahagytam tegnap.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Nem valószínű, gyanúsabb, hogy már csak az új rész lesz nextgen képes.
-
nagy89tamas
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hdmi to displayport.
-
MultiDoodad
aktív tag
Nem találtam róla infót, de azt lehet tudni mikor kap x/s frissítést a The division 2? Vagy arra nem lesz 4k 60fps?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
nagy89tamas
üzenetére
Milyen kábel ez pontosan?
-
nagy89tamas
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy xbox series s gépet rákötni a dell p2414h monitorra displayport kábellel. Bedugom a hdmi végét a boxba,a displayport végét a monitorba. Hiába állítom a monitor menüben a dp-re a forrást,nem találja a jelet. Mi lehet a megoldás? Köszönöm előre is! -
30z.Samu
titán
válasz
HUmenetke
üzenetére
Nekem 5 játèk van fent ès még van 145GB szabad helyem. Szóval ja, picit fel van fújva.
Más: Belenéztem a Gold dobozàba, de kábelt nem talàltam benne, szóval holnap szervàlok egyet. Kíváncsiságból rádugtam az Earpods-ot, felismerte, de rohadt alapzajos volt.
Remélem a Gold-al nem járok így holnap. Beállítottam a HDR-t a konzol beállításánál és utàna újra a Forzàban. Nem azt mondom hogy drasztikusan, de azért jobb lett a kép minősége. 
-
zozika84
őstag
válasz
MultiDoodad
üzenetére
10 bites a panel

-
MultiDoodad
aktív tag
Na nekem is sikerült egy xsx-t beszerezni, az lenne a kérdésem, hogy színmélységból melyiket érdemes kiválasztani 8,10,12? Egy Lg B9-re van kötve és most szépen ki is pipált mindent.
-
EmThor
addikt
válasz
Ghostman78
üzenetére
Olcsobb kulso hdd-n tudod parkoltatni az x|s jatekokat es a belso tarhelyre csak azt rakd fel amivel eppen jatszol, igy olcsobban meguszod.
-
Nemtom volt e már ,de régi box kihúz külső tárhely bedug új X series-be azt vígan megy a game
1tb letöltött game. -
batai15
félisten
Végre sikerült játszani . Mit ne mondjak zéró lagg , játékok nagyon szépek .
Ami brutális a játékok tárhely igénye . Van kb 200 gigám szabadon .
Szerintem ki porgetem a single játékokat (Doom ,fallen order ) aztán multizok . -
hadam98
senior tag
Aki Xbox Series S konzolt vett mi a véleménye róla? Egy ismerősöm lehet be ruház egyre

-
NemMo
őstag
Na csak nem bírtam megállni és megvettem a codot a store-ból. Remélem nem bánom meg.
-
gduck
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hát nekem is leesett az állam, olyan simán fut! XOX most már fapadosnak tűnik ez után.
Végre tudok választani rendesen autót az online versenyeken, XOX-on sokszor 10-20 másodperc elment azzal, hogy betöltse az autó képét a választó képernyőn! -
zotyi8
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Talán még a tárhely Home-ban.
Nem vagyok rutinos felhasználó azért kérdezem.Jah az talán nem mert le kell tölteni oda ahol játszani akar. Nem tud olyan játékkal játszani home-ban sem ha a másik gépen van, csak le tudja tölteni a sajátjára.
-
Vasy09
őstag
-
-
zotyi8
tag
Van plusz előnye 2 konzolnak azon kívül, hogy a gyerekkel tudunk együtt vagy egymás ellen játszani osztott képernyő nélkül?
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Srácok azt szeretném megkérdezni,hogy a menüben nem lehet valahol kikapcsolni a lépkedésnek a hangját?
Egyébként a gêp brutális,ma játszottam több játékkal is nagyon komoly amit tud.
Illetve hangerőt csak a tv-vel lehet állítani? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Ghostman78
üzenetére
Pontosan, ezt kell mindig figyelembe venni, hogy mindenki másképp használja. Van aki egyedül, van akik többen. De én tudok olyan felhasználót is, aki egyedül használja és neki kell, hogy fent legyen 70 játék.
-
bagyulajuve
addikt
ez a Fh4 is komoly játék, hangulatos, gyönyörű és vajsimán fut
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes Blueprint COD BLOPS Cold War-hoz email feliratkozásért cserébe: [link]
-
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
soha többet day1 AC-t

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen, ki kell várni azt a pár performance patch-et.
-
axlfsi
veterán
Tyűha! Azért vannak itt még bajok; két kontrollerem is van párosítva a konzolhoz; a gyári és egy Elite 2
...most bekapcsoltam a konzolt (furcsa is volt, mert a kontroller nem kapcsolta be) és egyiket sem látja, párosítani sem tudom... Most próbálok egy hardbootot, remélem megoldja ezt az anomáliát... Érdekes!
Valaki találkozott már hasonlóval?
Update: egy "hosszú boot" megoldotta, párosítani sem kellett őket újra... Pfff
-
törölt tag
-
törölt tag
Bocsi az OFFert de
Ez a series x valami zseni.. konnektorbol merve 4k 60hz kijelzovel a valhalla alatt a fogyasztas 155-165 watt. Hogy csinalja, hogy mellette a 60fps-sel megy...
-
l.skywalker
Topikgazda
Deathloop - 2021. május 5. [link]
Official Launch Date Reveal Trailer (dat PS logó az elején
) -
twi452
senior tag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Ha az piszkál fel, hogy a lehető legtöbb játék legyen fent a gépen egy időben akkor igen zsebbe kell nyúlni.
Ha játszani is akarsz normálisan a játékokkal akkor valószínűleg nem fogsz 20 játék között ugrálni. -
törölt tag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Most csak a Seagate van, a többiek kàrtyàja majd jön, ha elkészültek.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
Ghostman78
üzenetére
Next gen optimized játékok esetén vissza kell másolnod a belsőre. Akinek lassú/problémás a net, annak feltétlen jó megoldás. Egyébként egy ssdről pár perc s átmásol egy játékot.
-
törölt tag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Hú....
Külső HDD/SSD-ről LEHET jàtszani ONE/X360/CLASSIC jàtékokkal.
Amivel NEM LEHET az a SERIES X|S és az OPTIMIZED jàtékok.
Nekik KELL a BELSŐ SSD vagy a SEAGATE BŐVÍTŐKÀRTYA. -
-
RudY
addikt
válasz
Ghostman78
üzenetére
A Seagate bővítőkártya egyenrangú a belső SSD-vel, minden megoldható vele.
Külső USB-s eszközről (tlejesn mindegy, hogy NVMe, vagy sima SSD) csak a "régi" játékok futtathatók (illetve minden más, az újak is tárolhatók).
Ami tehát ilyen logót látsz a konzolon vagy a store-ban, az csak a belsőről vagy a Seagate-ről fut.
-
törölt tag
Grounded free to play 12-15-ig.
Bàr gondolom itt a topikban nem nagyon lesz GamePass nélküli jàtékos. -
goku888
tag
Sziasztok
Szeretnék Monitort venni Xbox Series X és tudnátok segíteni hogy milyet vegyek
Előre is Köszönöm a válaszotok
-
törölt tag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Ezek szerint nem vetted észre, hogy kicsit bezuhant a forint.
Külső SSD/HDD-ről lehet jàtszani, de csak a One/X360/Classic címeket. A Series X|S és Optimized címeket nem.
A bővítőkàrtyàról futnak az X|S és Optimized jàtékok is. -
Köszi.
Jól értem, külső 1TB sata 3.2 ssd csak tárolásra jó, nem lehet futtatni játékot ?
Alzánál 90K a kártya, 1TB ssd kb 60K
1TB M.2 NVMe kártyát nem lehet működésre bírni vele ?
Nyilván illene tartani a gép írási/olvasási sebességét.
De ez az 90K kártya elég erős árazásra sikerült.
-
Zolka25
tag
Ti az SX-et mindig úgy kapcsoljátok ki, hogy instant on, vagy energiatakarékos módban van? Vagy van aki mindig a teljes leállítást használja?
-
Bilux
veterán
Illetve ami még eszembe jutott, hogy ha jól emlékszem Xbox one x-et tudtam irányítani a tv távirányítójával is. Nem tudom hogy csináltam vagy egyáltalán csináltam valamit hogy működött.
Jó lenne ha most is tudnám irányítani vele -
RudY
addikt
válasz
Ghostman78
üzenetére
A legegyszerűbb nyilván a hivatalos 1 TB-os Seagate SSD, ez 90 ezer fölött várható nálunk, ha jól tudom.
Nálam ez került használatba: #16819
Lógatós, de "némileg" kedvezőbb az ára, az új, illetve a Series X|S optimalizációt kapott játékok csak tárolhatók, külsőről nem futtathatók.
Jön BF, ha nem sürgős akkor ne kapkodj, normális helyen ki lehet fogni nyilván kedvezőbb árakat.
Természetesen és tulajdonképpen bármilyen külső SSD és HDD megfelel tárolásra, utóbbit igyekszem száműznilassangyorsan... zajosabb, mint maga a konzol.
-
Betelt az 1TB ssd (XSX)

Mi ez a bővítőkártyás dolog ?
Illetve +1 terrára mi legjobb megoldás ? Ha lehet nem szeretnék külső, "lógókábeles" tárhelyet. (ha nem muszáj)
Ha muszáj akkor milyen sata , milyen rack , milyen ssd ?
-
Bilux
veterán
Végleges setup:
Samsung 55” Q7FN Samsung HW-N950 soundbar.
Soundbarba csatlakoztattam az XSX-et hogy legyen Dolby Atmos viszont az Xbox kijelző beállításaiban le kell mondanom a Változó frissítési gyakoriságról. (Ha a Tv-be dugom a Boxot akkor aktív lesz de nincs Dolby Atmos
)
Viszont be lehet kapcsolni tv-n a játék módot és azon belül a freesync-ket illetve játék Motion Plus opciót. Gondolom ezzel letudom VRB hiányát. Vagy már nem értem mi micsoda...Különbséget nem vettem észre egyik és másik opciót kipróbálva se. Teszt alany Gow5 volt. -
Bilux
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
12/27/2022 tehát eddig garanciális?
-
batai15
félisten
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Parmezán +tojás csakis .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Laptopnál akadtam bele a problémába. HDMI-->DVI-D lett a megoldás ott.
120 FPS-en és 120 Hz-en kívül mindent tud a tv, de nekem a színek kicsit furák a One-hoz képest. Szerintem a HDR kalibráció baszarintotta el. Egy kis érdekesség, felmászott az eszközeim közé, és már XS képe van, One névvel, mellette kettővel a Home partner gépe, 2 napja regisztrálódott SX, és egy FAT One a képe.
. Most már utána néztem pontosan. Köszönöm a gyors választ.

2x -is ellenőriztem, nincs a belső SSD-n.

)
IntelKiller7