Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
felixo
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Sziasztok !
Nem igazán követem ezt a topicot, PS5-re várok, de kicsi az esély, hogy kapok a megjelenés napján.
Az érdekelne, hogy az új X hogy áll készlet ügyileg ?
Van a boltokban is, vagy csak előrendelni lehet ? Ha csak előrendelni lehet, mire várható a következő szállítmány ? -
balazs025
senior tag
válasz
Solten
üzenetére
,,Az 1080p teveden ugyanugy fognak futni a jatekok X-el mint az S-el."
Ez már most sem így van (Valhalla), és szerintem 2-3 év múlva még inkább nem így lesz. Én úgy gondolom, aki teheti és nem másodlagos konzolnak akarja, az inkább x-et vegyen. Jó az s is, de az x időtállóbb lesz. -
Solten
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Miert is a 18-as karika? Mert benne van a neveben az X? XXX? 
-
Solten
őstag
válasz
cocobanana
üzenetére
Mar megint az osi architekturahoz hasonlitjuk meg terraflops...
De next gen, csak nem 4k felbontashoz. Kerdes mennyi ido mulva valnal meg a szeretett 1080p plazmadtol, az X overkillnek tunik. Felet sem fogod kihasznalni amire kepes lenne. Olyan kb mintha vennel egy Porschet hogy kimenj a hetvegi telkedre a folduton (hogy hulye autos hasonlatal eljek). En monitoron jatszok 1440p (75 Hz) ugyhogy tokeletes lesz az S (meg csak szinte a WoT-al jatszok
) A normalis X elmenyhez 4k 120hz-es keszulek kell (HDR), ha emberi aron lesz ilyen monitor HDMI 2.1-el, talan valtok. Az 1080p teveden ugyanugy fognak futni a jatekok X-el mint az S-el. -
lionshamlet
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Abszolut.
Az S mondjuk a 18 ev alattiaknak lett pozicionalva, az X pedig a felnőtt korosztálynak.Mas kérdés, mivel a gyengebb konzolon is el kell fusson a nextgen, ez mennyire fogja vissza a valodi nextgen játékok létrejöttét.
- Költői kerdes volt, ahogy azt korabban a fejlesztok elmondtak, merev szopás. -
Scarletiel
őstag
válasz
cocobanana
üzenetére
Szerintem az S igazából azoknak lett igazán jó opció akik most kapcsolódnak be a gaming világba és olcsón akarnak gépet illetve játék szolgáltatást kapni. Illetve gyerekeknek ez tökéletes választás még akik tudják, hogy vannak konzolok mert Pistikének is van és menő volt náluk a nagy tv-n játszani, de arról lövésük nincs mi az az fps érték, felbontás (boldog tudatlan évek
)
Ezen felül persze még másoknak is tök jó lehet de a két fő réteg szerintem ez.
Én is a Series X-et választom, mert nekem a csúcs kell meg 60fps játékokban lehetőleg hosszútávon.
-
cocobanana
tag
válasz
Solten
üzenetére
Mert az nem nextgen konzol, gyenge a Series S. Van ps4 prom és terraflopban ugyanazt tudja, mint az S. Azt, hogy SSD van benne nem különösebben érdekel. Viszont annyira drágák a ps játékok, meg maga a játékok, hogy inkább veszek Xbox Series X-t és ott a GamePass és van mivel játszani, meg az új címekkel is lehet, mint hogy Ps5 vegyek és semmi játékkal ne játsszak. Meg ha konzolt veszek, akkor olyat veszek ami több évig kitart. S-ben nem látok fantáziát, még akkor is, ha csak full hd tv-n használom majd a Series X-t.
-
Jovanny2
őstag
-
Solten
őstag
válasz
cocobanana
üzenetére
Hello. Mé' nem Series S? Kell a lemezmeghajto?
-
hyggelig
senior tag
Lekopogom, de idáig egyszer fagyott le a Valhalla, de ezen kívül nem volt gond a géppel. Kontrollerrel bekapcsol, nem lehet hallani a lemez hangját (sem) a gépben.
Nagyon még vagyok elégedve. Szuper kis gép.
Ráadásul szépen beleillik a többi cuccomba. Nem uralkodó, csak egy kis fekete doboz.
Pedig mennyire Xbox-ellenes voltam egészen év elejéig.
-
Zoleee83
addikt
Na nálam a múlt hét szerda óta először dobott hibát az SX, Forza Horizon 3 közben megakadt és kivágott a Dash-re.
Ezelőtt 1 db megakadás volt FH4-ben, de azon túllendült. Minden este kikapcsolom teljes kikapcsolással, mert egyik éjszaka elindult frissíteni és másnap délig sem futott le, beragadt ott is valami. (Ergo minden nap friss boot-tal indul.) Van még mit reszelni a sotware-en, de majd megoldják. -
_ak_
addikt
Hadd kérdezzem meg megint, a profilbeállítás nálatok is így néz ki? Le van vágva az utolsó sor a háttérképeknél: [kép]
Illetve, ha remote play-t IS szeretném használni, akkor célszerű egy második controller is? Mintha azt olvastam volna a gépen, hogy EZT a controller használjam, amivel beállítottam, de úgy tűnik, hogy a controller csak egy kapcsolatot tud kezelni. Újra kellett párosítanom a géppel a telefon után.
-
hhenry
őstag
válasz
cocobanana
üzenetére
Menni fog FullHD-ban
-
gduck
addikt
válasz
cocobanana
üzenetére
Szia!
Ha van HDMi csati a TV-n, akkor nincs semmi gond, menni fog vele!

-
cocobanana
tag
Sziasztok!
Akarok venni egy Xbox Series X, viszont nekem régi 1080p plazma tévém van, amit semmi pénzért sem cserélnék le, mert képminőségben nekem nagyon jó. Viszont az a kérdésem, hogy, elvileg az új konzolokon 2.1 hdmi csatlakozó van. Azt rátudom dugni egy 2011-es plazmára vagy valamilyen átalakító kell hozzá vagy simán kezeli a csatlakozót? Azt tudom nem lesz 4k kép, csak az érdekelne, hogy full hdban menne e Series X.
Köszi a választ. -
ρσгτσ
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nem túl szabil. A hozzászólásod után valamikor, kb. 10 percig szórakoztunk itthon azzal, hogy a prevgen gép nem tudott csatlakozni a játék szerveréhez. Illetve tudott, de mégsem.
Megérkezett rá a meghívó, konvojba állt, de mégis azt jelezte, hogy nem online. Nekem is és neki is.
Szóval nem a Series -zel van gond.
-
Madwe
nagyúr
DF xss vs xsx [link]
-
törölt tag
Aki szereti az openworld, metroidvania, puzzle "RPG" jàtékot, annak szivesen tudom ajànlani a Supraland című jàtékot GamePass-ból.
Grafikailag nem túl acélos, de egy 20h-ra lekötheti az embert. -
l.skywalker
Topikgazda
Amiről délelőtt szó volt:
Microsoft expects Xbox Series X, Xbox Series S may have limited availability until April 2021Illetve hamarosan jöhet Halo Infinite-ről is status update:
343 Industries expected to give a 'high level update' on Halo Infinite soon -
bulikavagyok
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz
Alexios
üzenetére
Erre a 360-as és Original Xbox játékok One X patchek futtatása dolgot de vártam már hogy valaki megerősítse...
Tehát ugyanúgy futnak ezen játékok mind One X-en csak a felbontás nem 4K hanem 1440p?(#21337) Hunt3r22 A használtan vett Robot White One X konzolomhoz (Fallout 76 Bundle csomag volt) 1 hónap GPU kód, 1 hónap Gold volt benne - fun fact, ezek még mindig élnek is.
Apropó, ha valaki fel tudja használni akkor az 1 hónap GPU kódot oda tudom adni, olyan profilhoz használható, amin még soha nem volt Game Pass Ultimate aktiválva.#21361) ProtiHUN A Szegedi állapotot délután 4 körül én is tapasztaltam. Akkori állapot szerint a következő két szállítás esetén még a régi árra van garancia a Series X esetén, azután áremelés várható az árfolyam végett, a következő szállításhoz előrendelést vettek/vesznek fel (akkor írták fel a 9. személyt) így lehet hogy abból a szállítmányból nem kerül ki polcra akár.
A Series S gép meg tényleg nagyon picike, a konti viszont kézbe fogva nagyon kellemes. Kipróbálni sajnos nem tudtam mert még nem töltődtek le ottlétemkor a játékok.
(#21559) boost itt egyrészt a Platina helyett a "kiezrezés" a divat, s vannak ritka eredmények, amik pl gyémánt fokozatúak.
(#21803) dunc - még jobb ötlet 4 darab radír, aki esetleg Ps4-ről váltott, annak akad is fölösleges belőlük...

(#21817) frankdelgado erről van szó kérem!

(#21849) EasyLife - az szép! Akkor máris ráteszik a magasabb árat? Szombaton még úgy vették fel az előrendelést Szegeden, hogy még maradni fog az ára...
Ez nem szép húzás így tőlük...

(#21902) wesder - Most akkor mi van a BC címek mégiscsak One S módban működnek?! Vagy csak a One címek és az X360 és Classics címek a One X-hez hasonlóan megkapják a grafikai felújítást csak 1440p felbontással? Jó lenne ezt végre tisztázni...
(#21910) l.skywalker - ez brutálisan jó frissítés lesz a Gears of Warhoz!!! Köszi az infót!!!
-
Scholes9
nagyúr
A Mortal Kombat 11 is megkapta az új gépekre a frissítést
-
Vasy09
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ugyan ezt rendeltem Konzolvilágtól, ahol ugye szintén raktáron van, elvileg!
Én megvárom, nekem annyira nem sürgős, úgyis az elite-tel játszom, abban meg benne van az akksi!
Csak furcsa, hogy még egy visszaigazoló mail sem jött!
Emlékeim szerint korábban ilyenkor azonnal, de pár órán belül jött az e-mail a megerősítésről!?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nem hiszem, mert van itthon előző széria is, és azzal szintén ezt csinálja a játék.
-
AMD Power
titán
válasz
Vasy09
üzenetére
Nah erre kíváncsi leszek!
VENOM VS2880 XBOX SERIES FEKETE TÖLTŐÁLLOMÁS + 1 DB AKKUMULÁTOR Státusz: Raktáron
Meg is rendeltem. -
ρσгτσ
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Tegnap óta többször csinálja nálam is, de nem csak Series gépen.
-
AMD Power
titán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Úgy nekem is. De amugy meg készlet szerint egyik boltjukban sincsen!
-
Zoleee83
addikt
Az a kemény!

A világ többi részén olyan szinten van hiány a gépekből, hogy percek alatt elmegy a teljes készlet, ide meg csak úgy önti a Microsoft.
Kiemelt ország vagyunk na!
Tippre eladtak már itthon is 3-4000 darabot.@wesder-COD az a játék amiért én sem adnék egy fillért sem.

-
Zebu
addikt
egészen mostanáig. Kikapcsolt instant ON módba és onnantól előjött az USB hülyéskedés az, amelyik közelebb van a táp kábelhez azzal minden ok. A másikba hiába dugom be semmi. Kipróbáltam ,hogy reset úgy, hogy a HDD be volt dugva úgy nem ismerte fel. Szóval várjuk az új frissítést...
-
Zjunior
veterán
Elvileg van egy glitch az uj codra

valaki megveszi meg ajandekkent el tudja kuldeni 2 embernek as a gift. ki vallalja be?
en kifizetem a harmadat!!
So for this you need to buy a digital copy of the standard edition of the game (link is to Microsoft Store and using their price as example)
After this, go to the Xbox Store and look for the "Cross Gen Bundle". The price will be marked down from £65 to £5
This is the cost that standard edition owners pay to upgrade to cross gen bundle, but as you can gift two copies of any Microsoft/Xbox Store item to friends. If you gift this the recipient will receive the full game, not just an upgrade.
Meaning that for the cost of the original standard game (£60 direct from MS/Xbox Store) plus 2 x £5 upgrade charges, you can get 3 copies of the full game
Meaning for £70 total you can have three copies of the game, split between the recipients and yourself that's £23.33 per copy.
I have done this myself yesterday with 2 friends and they have confirmed full game has downloaded. -
burimuri
csendes tag
Konzolvilágtól megrendeltem, de még nincs készleten.
Esetleg érdeklődött már valaki új készlet érkezési időpontjával kapcsolatban? -
bagyulajuve
addikt
-
3L1T3
addikt
HRP szolgálja ki a T-t és az MM-et is. De nyugodtan agyaljatok tovább!
A KV meg a legnagyobb MS partner , minden évben ez a partner adta el a legtobb Xbox-ot!
-
Bad Pritt
félisten
Remnanttal játszik innen valaki?

-
bagyulajuve
addikt
na mióta kikapcsoltam a instant on-t azóta folyamatosan gond van az FH4 "horizonlife" kapcsolódással, csak egy "x" nyomás és újrapróbálkozás segít, furi
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Változó, attól függ melyik multi viszonteladóról van szó, illetve milyen szerződéseket kötöttek. Van ahol (illetve van amit) az anyaországból jön, van ami közvetlen a régiós központoknak megy, van ami helyi beszerzés. Utóbbi nem hiszem.
Egyébként ezt írtam én is neked. Azért kezdtem az "igen" szóval. 99%, hogy kintről jön. Nincs köze a magyar készlethez.
Az se biztos, hogy disztribútor szerzi be nekik. Vannak központi beszállításos szerződések. Amikor közvetlen a gyártó küldi köztes cég nélkül. Mindegyik lehetséges, de az utóbbi valószínűbb.
-
Scholes9
nagyúr
Nálam egy másodpercre néha elmegy a hang játékok alatt, utána azonnal visszajön. Teljesen random mikor csinálja. Z906 van összekötve optikán keresztül a TV-vel, az XSX pedig HDMI-n szintén aTV-vel, nem tudom mitől lehet. A XOX anno nem csinált ilyet, bár ott közvetlenül volt a konzol összekötve optikán a hangcuccal
-
Zebu
addikt
Na skacok nem hagyott nyugodni ez az USB probléma. Chateltem a BOX supporttal, mondták próbáljak meg egy reset-et, úgy hogy meghagyom a játékokat meg mindent. Megcsináltam, most jó.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Igen, kintről kapja a legtöbb multi. Nem más hozza be nekik. Régiós központokba szállítják be, onnan osztják szét országokra.
KV -nak (többek között) hivatalos disztribútor hozza: HRP Europe. KV "csak" viszonteladó.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Meglepne, ha az Alza a magyar Sonytol szerezne a gépeket. Es szerintem a MM sem innen hozza, hanem mindkettő az anyaországból.
-
H1F0N1CS
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Értem amit mondsz, igazad lehet... Bár én másképpen gondolom

-
l.skywalker
Topikgazda
-
törölt tag
Egyébként így lassan egy hét utàn úgy érzem hogy az SS egy One X mini. Függetlenül attól hogy a BC címek One S módban futnak, azok a címek, amik megkaptàk az X|S tapaszt vannak olyan jók, ha nem jobbak SS-en mint One X-en. Ràadàsul ugye a One széria alól lassan kihúzzàk a szőnyeget, az SS meg tàmogatva lesz még jó sokàig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miert is a 18-as karika? Mert benne van a neveben az X? XXX? 
De next gen, csak nem 4k felbontashoz. Kerdes mennyi ido mulva valnal meg a szeretett 1080p plazmadtol, az X overkillnek tunik. Felet sem fogod kihasznalni amire kepes lenne. Olyan kb mintha vennel egy Porschet hogy kimenj a hetvegi telkedre a folduton (hogy hulye autos hasonlatal eljek). En monitoron jatszok 1440p (75 Hz) ugyhogy tokeletes lesz az S (meg csak szinte a WoT-al jatszok
)

Emlékeim szerint korábban ilyenkor azonnal, de pár órán belül jött az e-mail a megerősítésről!?

IntelKiller7