- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Bocs ,de ne általánosíts. De mivel nekem celzol, elárulom.
Havi bevétel felét általában le rakjuk , és igen 12 havi pénz Is le van rakva. Nem látjuk egyformán a dolgokat ,. Nem is kötelező.
Én sem veszek erőn felül semmit , normális ember nem is tesz ilyet. Köszönöm hogy egyébként aggódsz de nyugodtan teszem le a fejem , pedig kocsira 2 hónap alatt 150k ment , meg 600 volt a garázsom, és szerintem ezzel kb be is határoltam számodra az anyagi helyzetem, és láthatod hogy nem a kenyérre valóból vettem meg .
Azt viszont hogy használsz pénzt , főleg úgy hogy annyit fizetsz vissza amennyit kérsz teljesen ok . -
Madwe
nagyúr
válasz
batai15 #20592 üzenetére
akkor máskor ne normális embernek írd hanem átlagosnak.
Nagyon off de ezért irtam, h a hitellel mint mentalitással van gond. Mert olyan pénzt költesz, ami nem a tied. Ha 0% akkor is. Ha épp ki is tudnád fizetni, akkor is, hiszen nem fizeted ki egyben.
egy megfontolt anyagi mentalitás az, amikor első körben van vésztartalékod párszázezres nagyságrendben. Onnan a második lépés, hogy van 3-6 havi megtakaritásod - meglepődnél mennyivel nyugodtabban jársz be így dolgozni s mennyivel jobb pozícióbol ülsz le bértárgyalásokra, interjúkra.
ezután jön a megtakaritások halmozása.
mindezt úgy tudod elérni, ha a havi kereseted legalább 20 akár 50% félreteszed, de semmiképp sem úgy h hitelekbe vered magad. Akkor sem, ha ez havi 10k, 0% áruhitel, mert hibás a mentalitás s sose fogsz ebből kilépni. A fentebbi mentalitással amint stabil az anyagi helyzeted, semmi szükséged ilyen konstrukciókra, s olyan pénzt költesz el ami a tied s nincs rá szükséged máshol.
(kivétel a lakáshitel, s nagyon indokolt esetben ahol tényleg munkához kell az autohitel) -
zozek
tag
Sziasztok!
A controlleren keresztül akkor működik minden stereo fejhallgató,mikrofon nélküli?Mert akkor nem vennék olyan monitort amin füles kimenet van. -
Tuomas
addikt
A hiteleknek az a csábító oldaluk, hogy szerintem az ember egyszerre nem szívesen költ el egyben nagyobb összeget, amikor van lehetősége mondjuk ugyan azt az összeget több, kisebb részekben kifizetnie. Úgy nem tűnik úgy számára, hogy hú, most kiadtam ennyi meg annyi pénzt valamire, hanem áh, az havonta csak ennyi meg annyi.
-
batai15
félisten
válasz
Norb79 #20587 üzenetére
Én az 50%-50% elvet vallom .
Keresel X összeget , aminek a felét le rakod és futja rá ,akkor oké a dolog . kissé hülyeség ez a két hetes fizetés mert a legtöbb ember 30 ezer forintos kiadást nem engedhetne meg magának .
Szerintem fejezzük be az egymás zsebében való turkálást , (és ezt nem rád írom a pénzügyi nézetek vitatása nem a topik témája ) lévén bárki bárhogy veszi meg ,neki kell megoldani ezen dolgokat . -
batai15
félisten
Normális értsd =átlag , nyilván nem minimál bérből tengődő.
Bár szerintem tök fölöslegesen nyílik a bicska a zsebedbe, mert szerintem evidens lenne mire gondoltam .
A hitel résszel ne haragudj , én nem értek egyet ,semmi gond nincs azzal ha az ember főleg 0% megvesz valamit amit amúgy is meg tudna,ez az opció legalább annyira megfontolt anyagilag mint amennyire te az ellenkezőjét állítod ,nagyon is normális és létező dolog . Az a nem normális ha valakinek az egyetlen opció a hitel, bár sokan nem látják előre a jövőt ,de vannak hitel biztosítások is szóval előre gondolkodó ember ezt is számításba veszi . Mondom ezt úgy hogy alapvetően hitel ellenes vagyok .
Viszont eljön az idő a legtöbb ember életébe amikor szükség van rá , mert különben 20 30 évig gyűjteni kellene.
Viszont a 0% áruhitelt ne kezeld úgy mintha az ördögtől való lenne. -
Norb79
őstag
válasz
batai15 #20582 üzenetére
A pénznek nem csak abszolút, hanem relatív értéke is van. Szerintem normális ember olyan tv-t vesz, aminek az árát két hét alatt megkeresi. Ha ez 30ezer akkor olyat, ha meg 10 millió, akkor elballaghat simán 88 colos 8k lg oledet venni. És a két szélső érték között is elég széles a választék.
Kocsiból meg olyat, aminek az árát gond nélkül megkeresi fél év alatt.
Konzolból meg olyat … najó … abból meg olyat, amit éppen kapni is lehet. -
Lifer092
senior tag
Annyi hitellel, pénzügyekkel kapcsolatos hozzászólás van már ebben a topikban hogy néha azt érzem hogy a Portfoliót olvasom....
No offense, csak észrevétel.
-
hyggelig
senior tag
Köszönöm, hogy mellém áltál,de meg tudom védeni magam.
Vg amúgy is szeret túlgondolni dolgokat.
Én is hibás vagyok, hogy nem írtam le az egész sztorit.
Hozzá kell még tennem azt, hogy ez a lehetőség, hogy más, beadott cuccát megvedd jóval olcsóbban, mindenki részére fennáll. Csupán kaptunk dolgozói kedvezményt. -
Madwe
nagyúr
válasz
batai15 #20582 üzenetére
De mi az h normális ember? Ezek szerint én nem vagyok normális
?
nem akarok szájháborút, de kérlek máskor azért fontold meg mit írsz
mi alapján lőtted be ezeket az ársávokat? Szóval egy minimálbéren tengődő ember normális, ha 300k körül vesz tévét, de egy 1millió felett kereső ember, aki havonta a rezsi+megtakaritásain felül 500kval “játszik” az nem normális ha az adott hónapban pl vesz egy tévét a játszós pénzéből?
Vagy szerinted csak az a normális aki teszem azt netto 300-600 között keres?
szerintem anyagilag megfontolt ember pl nem vesz hitelre semmit, 0%ra sem, rossz mentalitás (kivétel a lakáshitel), de akkor se hívnám azt normálisnak. -
batai15
félisten
Na igen alapvetően normális ember ha vásárol is tvt 250 300k maxig teszi . 500 körül túlzóak már tv szinten az árak.
Magával a hitellel semmi gond nincs ,ha az embernek nem esik nehezére fizetni . Én is 0% vettem a boxot , 9k havonta , 22 hónapig benne van a plusz egy év garancia is
Ennyit akkor is kifizetek ha nem lesz maszek és csak tűzoltó fizu marad meg a páromé. -
Lifer092
senior tag
válasz
Pickle Rick #20564 üzenetére
Akkor megnyugodtam hogy nem az én készülékemben van a hiba!
Furcsálltam is, mert más játéknál ami 60fps ott nem jött elő csak a Valhallánál.DaveHutt: Köszi neked is!
-
sith7
félisten
Akit esetleg érint, tegnap még külön volt a Game Pass, és az 1 év EA előfizetés, mára már összevonta, és hozzáadta a cc. + 4 hónapot a Game Pass - hoz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bulikavagyok #20570 üzenetére
Nem túl korrekt, de ez már kiderült az előrendelések során beszedett plusz pénznél is. Amennyi pluszt nyertek vele akkor, annál többet buknak el a vásárlók elvesztésével.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Hapcimalac #20556 üzenetére
játék mődba használd csakis! Azt, h utána milyen színhőmérséklet, gamma, kontraszt értékeket állítasz be azzal ugyanolyan élénkre/fakóra tudod tenni saját ízlésed szerint, más az alapértelmezett értékük.
-
törölt tag
válasz
Vannak játékok, pl a life is strange, ahol mindegy az input lag.
A többinél viszont számít. Tehát a játék mód a helyes választás. -
RudY
addikt
válasz
Egyértelműen a játék mód az előnyösebb. Elvileg a normálisabb tv-k ebben a módban kikapcsolják a fölösleges csilivili képjavító funkciókat és a fele/negyede az input lag is. A tv-d típusára rákeresve többnyire meg is találhatod a nevesebb teszter oldalakon.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Igen, mert ugye a törvény miatt 1-2 héttel korábban kell emelni az alapárat, aznap nem lehet
-
zotyi8
tag
Üdv!
Valaki használja XSX-t LG B-7-el? Érdekelne, hogy miket pipál a gép.
-
mike1334
veterán
válasz
Jaja...akkor csak 190e lesz
-
-
Bep
őstag
Notebook.hu......
-
válasz
ImpersonatoR #20566 üzenetére
Szerk.: megint megelőztek.
-
akooos
veterán
válasz
ImpersonatoR #20566 üzenetére
Nov 16, aztán 23.
-
Van valakinek infója, hogy KonzolVilág mikor kap új adag SX-et ?
-
akooos
veterán
Öő, ilyen a világ? Aki annyira nem tud előre gondolkodni, hogy a félmilliós TV-t nem veszi meg részletre, ha kajára is alig futja, akkor miért az menjen a francba, aki kiváltja a zálogházból ezeket? Millió hirdetés van, hogy a 30 centi vastag aranyláncot felértékelik 600.000-re és beadják a zaciba, majd eladják a kiváltó szelvényt a feléért.
Most őszintén, aki hitelt hitelre halmoz, azt kellene sajnálni? Nagyon szar hely az ország, de ez nagyon off itt.
Nem értek egyet veled ebben.
-
Parson
addikt
No srácok, valóban füstölnek már az uj xbox-ok?
-
Hapcimalac
tag
A tvn nalatok hogy van beallitva a kijelzo, mikozben jatszotok ?
Vannak olyan lehetosegek, hogy elenk, sport, jatek, stb. Peldaul a fifaba az elso ket opcional tok zold a fu, viszont a “jatek” beallitasnal sokkal sotetebb, de ahogy lattam, az osszes streamer igy hasznalja.
illetve a vrr-t hol talalhatom meg a tvn/boxon? -
AMD Power
titán
Közel 1.5 óra BF5 után a gépnek Semmi hamgja nincsen. Alig melegszik, szinte langyos levegőt fúj ki. De az tény,hogy a polcból kivettem és most állítva használom a tv állvany mellett.
-
vg
addikt
válasz
hyggelig #20545 üzenetére
Azért ez sokkal, sokkal felháborítóbb mint 300k-ért árulni a ps5-öt. Pár napja is írtad ezt a dolgot, hogy a csoró beadja zsaciba az új tv-t mert megszorúl és úgy lesz neked pár tízezert fél milliós tv-d... azt hittem poén. De ez, hogy kétségbeesett embert átbaszva zsacis pasikáddal itt villogj a tv-ddel, bocsánat, de alapvetően menjél a francba.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Tuomas #20532 üzenetére
Nagyon jó komment, én is hasonlóan látom.
Csak nézzük már meg, hogy mennyit estek a megjelenéssel a kifutó generációs gépet. Semennyit.
Én is szeretném azt hinni, hogy a világ így működik, de akkor nem lenne tele a FB Marketplace a mai napig 40 ezer forintos Xbox360-asokkal (tudom, tudom, adják hozzá a teljes Fifa kollekciót 2010-től napjainkig. Marha nagy érték) Vagy pár másik régi, értéktelen játékot, meg pár leharcolt kábeles aftermarket joyt.Én először akkor dobtam hátast, mikor pár éve (max 2-3 éve) hallottam valakitől, hogy vett PS2-t a gyereknek. De pl. normális, értelmes ismerősi körből is vett valaki pár hónappal ezelőtt PS3-at a gyereknek. Vagy 30-40 ezerért, mert amire nekik kell, arra az is elég. Igaz is, ez így van. Csak engem marhára zavarna a tudat, hogy akár 30-at adjak egy régi gépért, amikor az Xbox One S meg akciósan 60 szokott lenni újan.
Az enyém 2017-es gép volt. Épp most novemberben járt le a garancia.
2017 novemberében Cyber Monday akcióban az Amazonról 150 Euroért vettem az 1TB, 2 controller bundlet. Azóta is bánom, hogy nem vettem egyből ötöt, de persze franc akart nyerészkedni, örültem, hogy nekem jutott belőle.
Most ezt a gépet egy joy-jal eladtam 75k-ért. Kb. két héttel ezelőtt, mert én is attól féltem, ha megjelenika az új gen, hirtelen a bolti ára is max. 60 lesz a One S-nek.
De olyannyira nem, hogy ahogy ti is látjátok, drágább jelenleg talán a One S, mint az új.Mindig lesznek okoskodó buták, akik azt hiszik, hű, de jól jártak.
Láttam már olyat is, hogy az utcán mellettem állva nagyképűsködött egy huszonéves srác a barátnőnek, persze úgy, hogy mindenki hallja, hogy ő most mekkora király, kezében az edigitalos hatalmas táskával, benne az Xbox 360-nal, hogy ő most milyen gépet vett 59-ért és ez most 10 évig gép lesz és micsoda grafika, meg milyen érték. (akkor már a boltokban hónapok óta jelen volt a One és a PS4) Ő mégis 59-ért jól járt a kifutó 360-nal is, ami már akkor 10 éves volt.
(mai napig iskoláskorú gyerekek dicsekednek, hogy megkapták az Xbox 360-at)
Csak gondoljatok bele, hányan követelik az itteni fórumokon, hogy a Kinectet hol lehet venni, mert a gyreknek az kell.
Tegnap ismerős mondta, hogy neki a PS5 kell, majd megy megvenni jövő héten. Neki senki nem mondta, hogy nem lesz még 2 hónapig. HOzzá tette, neki azt mondták, hogy olyat vegyen, amihez a nagy szemüveg is van, mert az most a legújabb feature.
Mondtam, hogy valóban, olyan az is, mint a 3d TV. Mindenkinek kellett 5-10 éve, de fingja nem volt senkinek se róla, hogy mit fog nézni rajta.
Szóval ezek alapján kíváncsian várom én is, hogy mikor is fog lemenni rendesen a kifutó gépek ára. Majd lesz 130 helyett 90 ezer az akciós BF ára. (ja és még a haver tegnap, aki a PS5-re pályázik azt is hozzá tette, hogy én is hüyle vagyok, hogy tegnap megvettem a MM-ben az új Xboxot, miért nem vártam már meg a Black Fridayt-t, biztos lett volna rá akció. Ja, persze. Ez így megy, hogy premier termékeket azonnal -50%-ra nyomnak) -
pzstm
titán
AC Valhallával tegnap ment quick resume, ma nem
másnak is vagy csak alpha skip ahead kavart be a lelkének?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
F_Peter #20540 üzenetére
Én is csak azt igazoltam, amit írtál.
Azokat én sem ismerem, de az teljesen normális dolog, hogy a legtöbb online játék a tétlen accountokat kivágja a szerverről.
QR viszont ez esetben is jó lehet, ha nem dob vissza teljesen. Csak mondjuk a login fut le újra. Az viszont szintén nem a QR vagy az Xbox hibája, hanem a játéké.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
F_Peter #20535 üzenetére
Division 2 -nél is kint díszeleg a Quick resume felirat, de neki is újra kell töltenie a logint. Ami egyébként gyorsan lemegy és csak annyit jelent, hogy újra csatlakozik a szerverhez meg lepörög a 100% -os számláló. Nem rak vissza a menüre. Nyilvan ez is játéktól függ.
Ez szerintem teljesen normális...ha nem is egyből, de egy idő után a szerver kitesz, ha tétlen vagy. Mármint maga a játék, nem a gép.
Más esetben online játéknál ki lehetne nyírni a játék szerverét a sok tétlen QR -es géppel.
-
Oistrakh1
tag
Kikapcsolt állapotában miért meleg az series x??
-
F_Peter
őstag
Nem a kötelező online jelenlét lesz a gond szerintem. Megjelenik a Quick resume felirat vagy az sem?
Pubg-nál működik, kiírja hogy Quick Resume, de aztán újra a loginolást, de utána indul. Viszont itt amúgy is van újracsatlakozási lehetőség kapocslat szakadás után - csak eddig újra kellett tölteni a játékot is.Szóval szerintem a gond azzal van, hogy amikor átlépsz másik játékba, akkor az előzőben szakítja a live kapcsolatot.
-
_ak_
addikt
Sajnos itt jön a képbe, hogy Q70R 4k-ban, csak 60 és 48 Hz között tudja a VRR-t. Pedig alapból úgy tervezem, hogy amit lehet azt quality módban tolnám.
Máskérdés, hogy a VRR és HDR ezeknél amúgy sem barátkozik.Megint más kérdés, hogy a box miért ül tegnap óta a Royal depóban.
-
Tuomas
addikt
válasz
Steve1207 #20529 üzenetére
Én úgy saccolom, hogy az elkövetkezendő 1-2 hónapoktól kezdve maximum kb 160 000-ig (de inkább csak 170 000-ig) eshet le az xsx használt ára, az xss-nek pedig 100 körülre.
Azért a konzolok jobban tartják az árukat, mint pl egy pc alkatrész, tekintve, hogy a fejlődés nem olyan gyors ütemű, itt csak az elhasználódás játszik bele. -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #20498 üzenetére
Még egy titkos XGS AAA cím. Jól hangzik.
-
RudY
addikt
Pont a múlt héten bukott egy ilyen csoport, akik kifejezetten arra álltak rá, hogy ezzel a megoldással műszaki cikkeket hoztak el mások adataival, előfizetésére. Nem véletlen volt a kamu Telekomos levelek küldözgetése anno, így szereztek meg egy csomó előfizetői adatot, amire később lazán vásárolgathattak. Ráadásul futárok is érintettek voltak a buliban, így megoldott volt az egyébként szigorú személyes átvétel is. Később megkeresem, de most rohannom kell.
Konkrétan itt az LG tv-s topikban is volt egy figura, aki pánikszerűen kereste a megoldást, mert az előfizetésére vettek baszomdrága tv-t részletre...persze mindenki hülyének nézte. -
Steve1207
veterán
válasz
Tuomas #20522 üzenetére
Support oldalról azt a választ adták, hogy részletfizetés hiányában függesztették fel úgy emlékszem (csak a manus, akitől vette az is ilyen "beszámítós, maszek konzolboltos" volt és nem foglalkozott vele).
Amúgy alapesetben én nem hinném, hogy akkora áresés lesz a piacon. Szolgáltatók még nem adnak a több éves hűség után se új konzolra akkora akciókat, hogy megérje aprózni (ha teljesen kifizetik akkor elméletileg nincs tiltás később se).
Szerintem, akik üzérkedés célból vették előrendelőként azok fogják megszívni, mert készlet folyamatosan jön. Ez fogja majd a végén beindítani a lavinát, de nem két héten belül... akin rajtamarad meg foggal körömmel ragaszkodik, hogy minél kevesebbet bukjon, szóval azt meg nem érdemes megvenni. -
-
Norb79
őstag
válasz
HagaNRG #20511 üzenetére
A jövőt senki se látja előre, ami biztos, hogy jelenleg hiánycikk az erősebb/4k-s verzió (Xbox series x, vagyis XSX), és tengernyi darab elérhető a gyengébb/FHD-s verzióból (xbox series s, vagyis XSS) minden boltban.
Ha előbbiről (XSX) beszélsz, akkor nem tűnik életszerűnek amit írsz, de persze kizárni nem tudom én se, akár bármi is előfordulhat ezt már 2020-ban megtanultuk.
Ha az utóbbiról (XSS) beszélsz, hogy a 113 ezres gépre gyorsan ráunnak és majd 80ért fogják továbbadni, mert drágábban nem tudják, hiszen tele vannak vele a boltok, nos akkor az nem kizárt szerintem sem. -
Tuomas
addikt
válasz
akooos #20514 üzenetére
Mondjuk én másodkézből ilyenektől nem vennék újnak mondott gépet. Ha arra képes volt, hogy nyerészkedés céljából drágábban árulja, akkor ki tudja, hogy a következő lépése mi lesz a haszonszerzés miatt (például hiányzó tartozékok, nem fizetett törlesztő, vagy megbontott gépház, akármi).
Összefoglalva. Ki tudja, hogy a haszonszerzés miatt még milyen trükköket vetnek be....
-
Steve1207
veterán
Volt már rá eset, le tudják szolgáltató oldalról tiltani később is, azután pedig online részt használhatatlan. Kék oldalon szintén ment a nyűgés, hogy "nem csatlakozik psn-re, miért nem", amikor kezdetben teljesen hibátlan volt. Aztán pár support kérdés után kiderült, hogy a szolgáltató letiltotta.
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Barátomnak jeleztem, hogy menjen a MM-be, míg van még néhány maradék Xbox. Azt mondta, hogy ő ennek nem szokott bedőlni, vár 2 hetet még és majd, ha a net tele lesz T-home-os gépekkel, akkor vesz onnan egyet 80-ért a sok hitelre elhozós, majd másnap fél áron eladó élősködőtől. Ez valóban így működik, csak én vagyok naiv, boltban vásárolgatós? -
Lifer092
senior tag
Másnál előfordult AC:Valhalla esetében hogy bizonyos esetekben SX-en 4K tévével van screen-tearing?
-
axlfsi
veterán
válasz
Norb79 #20491 üzenetére
Köszi a drukkot!
... úgyis összejön, csak valami még nem frankó, ... de szinte biztos vagyok benne, hogy végülis a kábel lesz (vagy még egy extra tippem: a FW frissítés után a bemenetek konfigja visszaáll egy kvázi gyárira, azaz, nem az Enchanched-re, amire át kell állítani - ezt már nem emlékszem, hogy az este ellenőriztem-e vajon... kiderül!).
3L1T3, nézd a videót és a FW linket, azok alapján próbáld meg, esetleg kábel csere ... a TV tudja már azzal a FW-rel
HDTVtest is megmutatta már, beszélt róla (habár még vannak blurring problémák, de az most mindegy).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest