Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiaLand
csendes tag
Akinek még nem váltott az EA play GPU-vá, az ne aggódjon mert én most chateltem a supporttal, és azt írta, hogy:
"Thank you very much for your valuable time my friend! I was checking out the status of your EA Play subscription and I'm able to see that your EA Play subscription is still active, in this case no worries your subscription will be converted to Xbox Game Pass Ultimate subscription, however in this case it might take within 24 to 72 hours"
-
Oistrakh1
tag
Már zöld a live állapota, de mégsem tudok bejelentkezni a profilomba nálatok mi a helyzet?
-
krx21
nagyúr
Srácok HELP!
Sikerült beállítanom XSX-en olyan beállítást, hogy most nincs képem...
hogyan tudom úgy kikapcsolni a gépet hogy valamilyen alap videó beállításra áll vissza? -
chipesz
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
De.
-
chipesz
őstag
válasz
üzenetére
Így jár az, aki csak megy a tömeg után, aztán persze hogy csalódik, mert az elvárásait nem teljesíti a termék. Neked szükséged volt egy hűtőre, de vettél helyette egy kávéfőzőt. Tanulópénznek jó, legközelebb majd okosabb leszel és utánanézel a dolgoknak, mielőtt beruházol bármibe is.
-
Bad Pritt
félisten
Jó ez a Valhalla, tök sok beállítási lehetőség van, de például a dialogue boost nem is értem, miért létező opció, kikapcsolva alig hallani a beszélgetőtársakat (Eivor hangos marad), cserébe a környezet elnyom minden zajt. Bekapcsolva okés.
-
jox0425
csendes tag
Noob kérdés, de vezetékes füles csak kontin keresztül megy?
Hyperx cloud 2 prom van ami usbs ugyebár, de asszem hiába dugdosom az aljzatba
-
Zolka25
tag
Sziasztok! Holnap megyek átvenni egy SX-et. Kíváncsi lennék, hogy mennyire gyakori probléma az, hogy a gyári hdmi kábellel nem megy a hdr. Én egy NU szériás Samsung tv-vel használnám a gépet. Jelenleg 2.0-ás kábel sincs itthon, szóval ha a gyári nem jó akkor veszek. De addig is érdekelne, hogy ki mit tapasztalt ilyen téren.
-
sith7
félisten
Series S megérkezett 13:20 - kor, csak most kerültem gépközelbe
Fiam meglátta: "Apa ... biztos jót küldtek ? Ez ekkora ?"
Viszont délután már fülig ért a szája
"Apa ... ez sokkal gyorsabban betölt, ez is ... meg a járművek amikkel megyek sokkal gyorsabbak ... meg az egész játék is mintha gyorsabb lenne "
One S all digitall - ról váltottunk, nagyon jó csere volt
-
Hunt3r22
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Sógorod profilját beállítod -"make this my home xbox"- a gépeden. A te profilodat ugyanígy beállítod az ő gépén. Utána be sem kell jelentkezned, utána már lesz gold, minden megvásárolt tartalom / játék etc. mind a kettőtöknél elérhető lesz és egyszerre is tudtok játszani.
Beállította kapcsolja ki magát: van ilyen opció power mode & startupnál.
Fülest nem tudom, abban majd segítenek a többiek.
-
Chalez
őstag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Megengedhetetlen... TV csere
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Huhúú, köszi szépen neked, Sherkonak és mindenkinek is!
Egy 33%-os akcióra vártam, de így még jobb. :D

-
batai15
félisten
3 kérdésem lenne :
Xbox megosztást hogy kell meg csinálni amit mondtatok ?
Néztem hogyha sógor akar játszani a saját gépén az én játékommal mit kell beállítani?
Be lehet állítani hogyha a játékokat letöltötte kapcsolja ki magát ?
Ha a füles csatlakoztatva van , akkor is van hang a tvn .
Be lehet állítani hogy ilyenkor csak a fülesre menjen ? -
Bad Pritt
félisten
Enlisted c. játékot valaki próbálta már? Founder pakkokat lehet már venni, elkezdett érdekelni, elég jónak tűnik BF meg CoD helyett.
-
törölt tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Ori & The Will Of The Wisps tàmogatja. Szemed kifolyik olyan gyönyörű. Illetve 6K@60-at is tud.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Ori pl megy 4k120ban az xssen is

-
red6t6
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Birkozógép

-
Madwe
nagyúr
-
red6t6
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula!

-
gduck
addikt
Minecraft béta beállításában se lehet rálépni az RTX bekapcsolására
Hát érdemes vót ezé XSX-et venni? Hát ezt kell csinálni csaje?
-
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Amint elinditok Hdr tartalmat a kep eltűnik . 4k 120 hz re van állítva a box ... mi a franc ez ? B9sla
-
eeeasy
csendes tag
R6 Siege One X-en 70 fps, Series X-en 60. Mi a f? Nem 120-nak kellene lennie?
-
Sefneni
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula a nyertesnek!
Illetve köszönjük a lehetőséget a játékra.
-
Madwe
nagyúr
Xbox launch celebration Live eventen szegény streamert folyamat spammelek üzenetekkel boxon
[link] -
brumi1024
veterán
Dunaplaza MM-ben SX nincs, SS van még néhány darab. Vicces, központibb helyen van a One S és a One X, mint az SS.
Szóval KV (és MS) előtt le a kalappal, szépen megjött az SX, SS meg hirtelen felindulásból is beszerezhető volt. -
twi452
senior tag
Közben trollkodnak a népek a streamen.. szerencsétlen ember mutatja be a gears tacticsot.. lehet látni a gamertag-et és most állandóan jön az értesítés h új üzenetet kapott percek óta🤣
-
Norb79
addikt
válasz
Hapcimalac
üzenetére
Mielőtt ilyen komoly kalandokba kezdesz, azért nézd meg él e újra a 300as lehetőség, mert időnként él újra, és akkor a mostani accoddal is el tudod sütni ezt, nem kell új acc.
-
Hapcimalac
tag
Most fogok en is 14 honap GPU-t venni, de en anno a 300 ft-os lehetoseget ellottem. Szoval jol ertem, hogy ha csinalok egy uj accot, azt osszehomeolom a mostanival, akkor igazabol megsporolok 4000 forintot?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula.

-
twi452
senior tag
Na akkor bejelentés nem lesz ma.. egy 5 órás játékos beszélgetős műsor az egész launch celebration day event 🙂
-
Hunt3r22
őstag
Homeolom az ugp-t, de a Gears Tacticsot nem engedi leszedni. Fogjam ezt live hibára?
-
NemMo
őstag
A one x-en lévő játék mentéseim automatikusan letöltődnek az sx-re vagy kell csinálnom vmit?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem hiszem, hogy mi USA-szerverekről töltünk le...
-
Steve1207
veterán
válasz
Sundesz
üzenetére
Nekem ez a játék hibájának tűnik, nem az egész képernyőn van a pontozódás. Csak ennél a jelenetnél? Lehet szentjánosbogárkák. Túl rövid az egész, hogy meg lehessen ennyiből ítélni, más játékban mi a helyzet vele?
A nyertesnek gratula (bár reménykedtem benne, hogy én fogom London utcáit róni, az első Ubi játék, ami érdekel hosszú idő óta
) -
batai15
félisten
Van vagy 3 fajta Xbox app ,melyik mire való ?
-
NoMagix
addikt
nagyon off!
jaj gyerekek, sírtam zokogtam a kék oldal hirdetéseinek kommentjein...
nap végére nagyon kellettMindenkinek jó játékot kívánok az új masinákon és persze a régieken is!
-
Tuomas
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula a nyertesnek és köszi a lehetőséget!
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherko Time!
Nyerményjáték - Eredményhirdetés
a Watch Dogs Legion Xbox One kódot nyerte
jarnyz
Gratulálunk!
PM-ben megy a kód, várjuk a screenshotot a kiezrezésről
-
Sundesz
addikt
Tapasztalt valaki ilyen grafikai hibát a Gears 5-ben? Olyan mint amikor a memória hibás és szemetel. Series S.
-
törölt tag
Crash 4 stabil 60-as, megérte az SS.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyet se láttam még.

IntelKiller7