Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
A One gépek controllere kompatibilis vajon az új gennel? Mert akkor nem adom el az új controllerem...
-
Jovanny2
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Dettó. Ha most látnék készletet a kecskeméti KV-ban, már ülnék is az autóba (@3LIT3?
). MM-ban van, de ott aztán tényleg semmi kedvezményem. Ha hétvégéig nem változik, akkor nyert a MM. 
-
DaveHutt
őstag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Szintén semmi. Ott csücsül a debreceni GLS Depóban. 15:30kor nyit...
-
bagyulajuve
addikt
nekem semmi hírem erről, nem láttam még ilyet amúgy
csak azért nem megyek el a MM-ba, mert van 10% akcióm az edigitálnál, amúgy visszamondanám, sőt nem is innen rendletem volna...a majdnem 20k miatt a csúszás beleférinkább az zavar, hogy semmi tájékoztatás nincs a részükről, hogy pl nem kaptak eleget, vagy ők csak második körben kapnak majd, valami ilyesmit kiküldhetnének
-
hyggelig
senior tag
Gyíííííííí! Jön a futár 12 és 15 óra között.
ikszboksz
-
DuMpErTrUcK
csendes tag
Most érkezett az email, hogy a mai napon 13:00-16:00 között tervezik a kiszállítást.
Legalább nem kell idegeskednem, hogy én munkában vagyok, a gép meg otthon vár
-
Bird
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én mindig ilyen kalandos szitukba keveredek vonzom a nem hétköznapi helyzeteket.

Egyre biztosabb vagyok, hogy a vidékiek többsége (nem BP közeli címek) ebben a cipőben fog járni... Ami nem gond, ha megmondják előre. Iszonyat sok gépet szórhat ki a gls, érthető, ha nem érnek oda mindenhova. De akkor ne legyen fixen belengetve.

-
-
-
axlfsi
veterán
-
hadam98
senior tag
Most jött Mail, 10-13 között érkezik a csomagom.
Akinek nem jött e-mail és nem frissült a csomag követés az ne aggódjon. Később frissül és megkapja az e-mailt, ha pedig nem az se baj mert attól még meg jöhet. Sokszor hoznak nekem csomagot GLS-el és volt olyan, hogy se a nyomkövetes nem frissült, és e-mailt se kaptam aztán 10 körül meg beállított a futár, hogy hozott csomagot. Nyugi és csak pozitívan, nem mindig jó az a nyomkövető rendszer, főleg most
-
RudY
addikt
John Linneman - Digital Foundry
"If you’re playing Assassin’s Creed on Series X this is a fantastic demonstration of why VRR matters. Without it, there’s plenty of screen tearing and dips but if your TV supports VRR + 120hz, it basically looks flawless to the eye. This will become important this gen." [link]
Nálam is a depóban parkol.
-
30z.Samu
titán
Hát..mail eddig nem jött, de még bizakodom.

-
Asbee
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nálam is még alsónémedi és úton. Bár előfordul csak 9 fele jön az sms.
-
dunc
nagyúr
A Pécsi MM be elvileg van polcon, nyitás 9 kor.
-
Thusor
őstag
Nálam még mindig a városi depóban a csomag, legalábbis a GLS nyomonkövetés szerint. Próbálnám hívni a GLS-t de minden számuk foglalt

-
Bird
addikt
Gyerekek... Ez a futár... Nem is konzolvilágos csomagom érkezett, osszekeverte. Egy külsős cég aki a Konzolvilágnak is szállít, nem gls. Elvitt az atm-hez, közben egy nagytestű farkaskutya ült mellettem. Úgy néztünk ki mint a Rendorakademia 2ben a bernathegyi... Egy lofasz 5ks csomag volt. Szóval xbox series x eddig hallgat magáról. Lehet ebből ma már nem lesz semmi.
Visszafelé legalább sétáltam egy jót... Ja nem. 
Nálam még mindig Alsónémedi....
-
NemMo
őstag
Nekem semmi hír még. Remélem 15 óráig ideérnek, mert addig tart a munkaidőm
-
adalbert1
veterán
Az volt már valahol, hogy mekkora a Series X doboza? Most egy gyors google kereséssel csak magának a készüléknek a méreteit találom.
Media Markt azt írja, hogy a közelemben lévő áruházban átvehető, rendeltem gyorsan egyet :) -
Sefneni
őstag
Hát az én gépem még Galgahévízen csücsül.
Nem biztos, hogy ebből lesz mai kiszállítás.
-
Jovanny2
őstag
Én meg itthon vagyok HO-ban, települhetne a gépecske...a román nénikéjét az extreme digitalnak, így csupa kisbetűvel...lehet, hogy benézek délben a KV-hoz, hátha alapon.

-
Chalez
őstag
Fú gyerekek, még én is izgalomba vagyok itt az örömködést látva, pedig elő sem rendeltem az X-et... Jó játékot mára mindenkinek, aki megkapja a konzolt!!
-
kazuma921
aktív tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Nekem se küldtek semmit a GLCS csomagkövetőn látom én is, hogy a tervezett kiszállítás 10:00-13:00

-
Moby
veterán
Van egyáltalán olyan, aki edigitaltól rendelt gépet, és megkapja?
-
pzstm
titán
15perc es itt a csomag most szoltak

-
feki4eva
csendes tag
Megjött a csomag, átvettem, de csak délben tudom (ebédszünet) kibontani
Kemény 4 órának nézek elébe.
-
Dawide@axele
aktív tag
Hát nekem még mindig nem jött se sms se pedig email!
-
i@lex
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egyértelmű.
-
bilon73
aktív tag
9:30 - 12:30 kozott jon a futar.
delelottre eldobtam kapat, kaszat, es mozdulatlanul nezem a kapucsengot
-
EmThor
addikt
Fényesítsétek a bankkártyákat!
(És nézzétek meg mennyi a napi limit mert nekem anno 150e volt és visszadobta a fizetést a terminál.) -
kazuma921
aktív tag
Bad Pritt, ProtiHUN: Köszi, akkor még várok vele.

Bird.: Jobbulást a lábadnak! Illetve, ez szívás, nekem is csak kártyám van, és sose hív a GLS meg nem jeleznek, csak akkor amikor már itt vannak..
-
kazuma921
aktív tag
Ennek a két szolgáltatásnak nem ma kellett volna egybeolvadnia?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A végén annyira lehal a day1 miatt, hogy mindenki csak a home képernyőt tudja nézni első nap.
-
Bird
addikt
Beszarás. Hívott a futár hogy no bankkártyás fizetés.... Na most törött lábbal húzhatok el egy atmhez. Remek!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Haha nálam lehalt az egész Xbox felület, nem is indul el semmi.
Azt írja, állítsam be, hogy legyen ez a home Xbox és akkor használhatom online, de ahhoz is online kellene lenni.Persze, ez érthető ilyen launchor, az amcsik most izzítják éjjel.

Redditen láttam, ment a sorbanállás is, pedig az már ájfónnál sincs.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HUmenetke
tag
Közben már nekem is Alsónémediben van a csomagom, bár lehet még viszik valahova, mert azt írja, hogy depoba nem érkezett meg.
nekem mindegy igazából, csak ma legyen meg -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem előbb tv kell... ráérek.

-
Tuomas
addikt
Xbox-ban gazdag jó reggelt, mindenkinek!

Várom a beszámolókat, aztán jövő héten talán én is sorra kerülök!
-
Képeket kérek attól akinek megjött, én eltoltam jövőre a startot! Jó játékot srácok!

-
NemMo
őstag
De utálom a csomag kiszállítást nem véletlenül akartam bolti átvételt. Nézem a mm oldalát, annyira készleten van mindenhol, hogy simán megvehettem volna ott is személyesen. Most izgulhatok, hogy fog-e hívni s futár, ahogy azt kértem a megjegyzésben
-
hadam98
senior tag
Van olyan oldal vagy akármi ahol játékhoz társakat tudod találni? Nincs nagyon kivel játszani
Így még várom a konzolt talán tudok jelölni pár embert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért a kocsidat porszívózd majd ki!

IntelKiller7