Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

válasz boxmaci #144279 üzenetére

Amazon áruházban lévő szintén MS store - az nem MS store, hanem egy landing az MS termékeknek, amit ugyan a gyártó kezelhet, mint küllem, milyen fő termék legyen belistázva, mint terméknév vagy marketing anyagokkal, de magára a termékköre, hogy mi listázódik be utána akár más kereskedőktől nincs rálátása (meglévő termék alá). Ha xy, mint vállalkozó regel egy eladói partner acc-ot, erről a landingről meg elfogy az adott termék és ő belistázza 150e-ért pl az SX-et, hogy olcsóbb legyen, akkor ezen a landingen ugyanúgy ott fog szerepelni 150e-ért, ha az amazonnak nincs készlete (de mára okosabban valós árral szokták és csak pár euróval mennek a rendes alá). Ebből vannak a csaló store-ok, aztán meg lehet menni az ügyfélszolgálatra, ha valaki benézi.

Emellett a belépett szállítási cím alapján listázza a termékeket, hogy adott régióba mi érhető el, azt pedig az amazon határozza meg (én nem találtam se magyarra, se német címre egyébként azt a bundlet, de ha nem az amazon volt a seller, hanem valami humbug eladó, akkor lehet kiszűrték eddigre).

#144280 bmakszim: adott címmel kell belépve lenned és úgy normálisan számol mindent Mo-ra vonatkozóan. Most, hogy 5e-rel többe kerül egy 200e-es termék, na paff, nem egy nagy ügy szerintem, meg ez teljesen logikus, hisz addig szimplán a német oldalt használod Németo-ra vonatkozóan.

Új hozzászólás Aktív témák