Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Ma megyünk az egyik "magentás" szolgáltatóhoz, számlát befizetni, voltak előttünk vagy ketten, bejött egy idősebb ember, +gondolom a fia +barátnője lehetett(vele együtt jött be ). Na mentek oda a kiszolgáló csajhoz telefont akart venni vagy vett nem tudom mert eljöttem. Kérdezi a csávó,hogy milyen telefont javasol a hölgy, nekem csak nyomógombos kell, blabla.. Elővett a csaj valami nokia asha féleséget, akkor egy c2-02-t, és harmadiknak miután megkérdezte a csaj,hogy biztos nem jöhet szóba érintős,csávó mondta,hogy de mégis, akkor elő vett egy s Advancet. Na mondom magamban akkor ez a legjobb a három közül. Kérdezte a csávó, hogy , ez mit tud ez a advance? Csaj mondta(kiszolgáló): Háát, ez igazából nagyon népszerű telefon, nagyon sokan veszik, és...éééés...ésss... nagyon jól lehet vele megnézni a névjegyeket.. Én csak így néztem, és kérdeztem magamban mondom ez mi a f@sz?
Ez milyen indok/érv,hogy nagyon jól lehet vele megnézni a névjegyeket? Akkor vagy ne mondott volna semmit, vagy valami értelmeset de eeezt. Na mondom anyámnak, oké én most elmegyek ide a boltba üdítőt venni, aztán megvártam kint. Azért ha valaki elmegy egy ilyen céghez akinek legfőbb profilja , mobiltelefon értékesítés,szolgáltatás nyújtás,stb el lehetne várni,hogy valamennyire tudjon már valamit ezekről a cuccokról és ne gyökérséget mondjon. Teljesen lehidaltam ettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest