Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Én már ismerkedtem csajjal vonaton. Százhalombatta-Keleti szakaszon. Odaültem hozzá mert elég jóféle volt
Kb 5-6perc szemkontakt után leszólítottam aztán végig beszélgettük a nem túl hosszú utat....leszálláskor vittem a cuccát, majd puszi-puszi elköszönéskor. Másnap már randi volt battán
El is voltunk együtt pár hétig, csak aztán elköltöztem. Pedig tényleg adta a kis dög
Na mindegy, most itt németbe a munkahelyen is megvan az áldozat.
Ma már egész sokat dumáltam vele, eddig csak szemmel kúrás volt 
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
roberto211
üzenetére
Jól el vagy átkozva nők terén.

-
roberto211
őstag
G*cc olyan lelkiismeret furdalásom van.
Jöttem a vonaton Déliből-Érdre. 4-es ülésnél ültem ,velem szemben , leült egy öreg tök jófej volt, normális elbeszélgettem vele. Kelenföldön jön egy csaj(mellettem volt még egy hely) és megkérdezi,hogy szabad-e. Mondom persze,persze parancsolj. Nagyon jól nézett ki, teltkarcsú,rövid farmer,barna,jó combok , arca is szép volt tehát nagyon csinos volt. Na leült beszélgettem tovább az öreggel(a csajra alig mertem néha ránézni), és hallok ilyen szipogást de közbe már vagy 10-12 perce ült mellettem. Oda nézek és ott sírt a csaj, keze a szeme előtt magába esve, nem tudom mi lehetett de nagyon szarul lehetett. Én barom kb 20percen keresztül nem vettem észre, mert öreggel beszéltem, és mikor megláttam na mondom ezért néztek olyan sokan. Leszálltam a vonatról és olyan ideges voltam,hogy előbb észrevehettem volna megkérdeztem volna segíthetek-e, szeretne e róla beszélni de neeeeem, mindig utólag kapcsolok/gondolkozok
Pedig lehet beszélt volna róla mert normálisnak nézett ki tehát külsőleg is meg rendes kis csajnak tűnt. Most tiszta lelkiismeret furdalásom van,hogy nem kérdeztem meg, én barom meg ott röhögtem az öreggel mivel nem vettem észre. áhhh. nem is érdekel.. Aztán mikor leszálltam Érd felsőnél öregnek mondtam örülök,hogy megismertem Viszlát! Csajnak meg Hello, ő is Hello aztán ennyi. Nagyon megsajnáltam. Mindegy ez van, megszoktam,hogy elb@szok mindent. Most az egész vonat tirpák suttyónak nézhet, mert azt hiszik direkt nem kérdeztem meg tőle. 
(#9393) Napfénysüti: Ez az egyik,hogy van benne valami mert figyelmetlen f*sz vagyok, másik meg ha meg is kérdeztem volna,hogy mi a baja akkor se arra mentem volna,huhh most ez milyen jó na majd én felszedem,stb, mert nem vagyok paraszt,hogy mikor sír meg rosszul van akkor csinálom ezt.... Meg amúgy sem vagyok ilyen... Pedig lehet többre mennék mert a többi fiatal 10ből 9 ilyen és sikerül is nekik szinte mindig, de valahogy nem fér rám ez a "mentalitás",stílus.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi mindenkinek. Netem azért nincs, mert pároméknál épp épitkezésben vagyunk, és csak lopni tudom ismerőstől a netet. Most is csak pár percet tudok itt lenni.

-
Buster17
addikt
Juhúú túl vagyok az első interjúmon

Oricnak meg ezt.

-
Snorkleee
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Konzoloknak is vagy mehet a pc-s beárazós topikba?

-
Snorkleee
tag
Erre kaphatok egy beárazást?
-
Buster17
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Egy konzol a házimozi mellet

-
woodbear
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
itt kinn van, csak drága
de otthon is van elvileg árgép szerint, bár az gyakran szarságokat ír. -
woodbear
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
kb 20 négyzetméter, gipszkarton. A tv amit vettél te is, én is olyat fúrok a falra, egy fasza kis ülőgarnitúra lesz, meg hangulatfények. meg a box, és az x1 év végén
Más nem egyelőre. Valami fain hangrendszert majd lövök mellé. A falak már állnak. Ajtó kell meg a bútorok....
Ja amúgy itt kinn németbe csinálom
-
oriic
HÁZIGAZDA
THX all.
még szoknom kell. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát megnősültem.
Szép az élet.
Csak netem nincs most. 
-
Mister_X
nagyúr
Boxot nem ajánlom senkinek. A sportolók hamar kiöregednek és a többségük is Parkinson-kóros lesz, nem egészséges a sok fejre vitt ütés... Lásd: Muhammad Ali.
-
L_YKing
addikt
Én boxolok.

-
sajtee
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Önmagában a box jobban tetszik (tévében nézve
), de tetszenek a kevert harcművészetek is, és nem rossz, hogy van lábmunka kick-boxban. Majd valami lesz. Nagyon sok ismerősöm, barátom jár kick-boxra, de van pár boxoló is. -
sajtee
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Itt szerencsére elég jó hírű box-és kick-box edzők is vannak, több európa-világbajnokot nevelt már ki (kick-boxról van szó).
Nem szeretnék versenyekre járni, meg ilyesmi, de egy kis edzés nem ártana.mp [link]
-
roberto211
őstag
Először szerintem csak boxra inkább. Kickboxot azok szokták elkezdeni akiknek már van valamibe sok rutinjuk, nem tudom,hogy ezelőtt csináltál e valamit. Ha nem akkor a box is nagyon kemény lesz bár edző válogatja. De kickboxba ugye ott lábmunka is van, egy kicsit komolyabban fejberúgnak és kisérővel mész az öltözőbe kb
. És az a baj,hogy ez sajnos mindenkinél így van amig nem tud védekezni-kitérni,meg ugye meg kell szokni. Boxot én is terveztem mint kiegészítősport,hogy tökéletesítsem ütéseket,stb de majd később. Most még nem, meg anyagilag se bírom most. -
molnarpeter
nagyúr
Még ha be is hozná, mi az

De lenne kedven snowboardozni
(tudom, k.rvára nyár és hajnal van
) -
sajtee
őstag
Jövő héten veszek egy ilyet, aztán végre jöhet az új gitár

Jövő hónaptól meg asszem', elkezdek járni kick-boxra vagy talán boxra.. Kíváncsi vagyok, meddig fogom bírni.. -
WhiteWalker
nagyúr
Én azt nem tudhatom mi a szokás...eddig mindig az ebay által küldött emailben található címekre postáztam és nem volt gond...legközelebb megnézem mindkettőt , hogy egyezik e...ezt legalább megtanultam. De mégis Európa két különbőző pontja volt a cím,azért írhatott volna a vevő , hogy melyikre küldjem...
,mindegy mert a végén gondolom megkapta a csomagot, ha pozitív feedback-t adott 
-
kovsol
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Pedig Ebayen mindenhol az a szokás, hogy a PP címre küldik a csomagot! Sok eladónál hiába is adsz meg bármit ki is van neki emelve csak PP címre küldi.
Amúgy nekem csak pozitív élményem van. Ha valami nem érkezett meg, vagy elveszett azonnal kaptam vissza a pénzt, vagy küldtek újat.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Buster17
üzenetére
Nem a vásárlás a bonyolult...hanem a nem várt felmerülő komplikációk...

Míg sokan aggódnak a zavvtól rendelt csomagokért , hogy " 3 napja vettem ezt meg azt és még nem jött...help help!!! most mi lesz??" , ott tudsz reklamálni ,van instant support... az ebay.n ha veszel valamit, ott szinte csak az eladóval tudsz dumálni reklamáció esetén..vagy vitát indítasz a PP keresztül..de ez több hétig is tart...na ettől fogsz sírógörcsöt kapni
, jó persze nem feltétel ebből kell kiindulni de előfordulhat...Én úgy jártam utoljára,hogy eladtam egy PS1-es játékot, a vevő megvette, kifizette, jött az ebay-től ugye az értesítő email is a megadott címmel..csomag feladva nyomkövetéssel....eltelt kb 2 hét, reklamál a vevő,hogy hol a csoamag! Mondom én feladtam,el is küldtem neki a tracking számot...a marhája, nem tudok mit mondani rá,kiderült, hogy a PP-nál a fizetési megjegyzésben levő címre kellett volna nekem küldeni...de persze ezt nem mondta hogy 2 címe van és hogy hova küldjem...az ebay-s UK cím volt a PP pedig Cseh cím....írtam neki , hogy sry de nem mondtam én meg automatikusan az ebay-s címre küldtem...aztán 2 hónap múlva bevéste a pozitiv feedbacket...

-
Buster17
addikt
Ne máá. Ilyen könnyű ebayről vásárolni? Ha ezt előbb tudom..
Regisztrációval együtt 2 perc volt az egész és meg azt hittem, hogy hűű, de bonyolult lesz és majd topikokba fogok kérdezősködni 
-
Algotis
addikt
-
sajtee
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Én is 0-ra jelentkeztem, második helyre jelöltem a 9-et, aztán lett egy ideiglenes névsor, onnan tudtam, hogy biztosan felvettek mindkettőre, és valamiért még időben kicseréltem, tehát a 9. került az első helyre, a 0. a másodikra, ugyanabban a suliban. Örülök, hogy végül "elsős" lettem, szeretem ezt az osztály, viszont ahova kerültem volna..
-
Mister_X
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Melyik nyelvet?
-
pelenka35
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
várjál csak ...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
roberto211
üzenetére
Azzal nincs gond, inkább a tudat.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hja ifjúság.
Holnap nősülök. Kicsit be vagyok parázva.

-
Napfénysüti
nagyúr
Ifjúság de jó nektek.

-
Mister_X
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nekem szerencsére nem volt ilyen... Így is évvesztes vagyok.
Más: Wtflol. Stepmania. Anyád

-
Mister_X
nagyúr
válasz
roberto211
üzenetére
Öt??
Amúgy én is jövőre érettségizek.
-
L_YKing
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Amúgy igen.

-
Buster17
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Sötét volt, siettem letakarítani a tapipadot és ahogy húztam magamhoz kiszakadt

-
Buster17
addikt
Na beltörtem a táblagépembe a töltőt, hurrá.
Vegyek ugyan ilyen gyárit vagy egy sima usb-fejeset? -
L_YKing
addikt
Hogy fogok én érettségizni GTA IV mellet?

-
L_YKing
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
ez nagyon naaaaagy! 
-
woodbear
addikt
vagy sokat ittam, vagy csak egyáltalán nem találom a pana 42UT50 tesztet itt a PH-n. Tegnap még megvolt. Valaki linkelje be légyszi

-
WhiteWalker
nagyúr
és a folytatásokat is , 3 rész...hatalmas összevágások vannak benne

-
WhiteWalker
nagyúr
Hatalmas ez a videó 50 Jahre Bundesliga in einem Spielzug
-
Buster17
addikt
Rendeltem a gameról és jött egy email és 2x van benne a címem. Szállítási és számlázási cím. Ugye nem fognak kiszámlázni is valamit?

-
L_YKing
addikt
Androidon van The walking dead játék?
Full ugyanolyan mint Xbox-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze csak ilyen poénosan bunkó, és csak akkor amikor már kitapogattam a tűréshatárait a csajnak. Nem tudom miért de Ez a poénosan lekezelő stílus általában tetszik nekik

De te szerintem nem keleti hanem délibe mentél mert Százhalombattáról nem megy keletibe vonat.. De neked azért sikerülnek ilyenek mert biztos valami Brad Pitt féle szupermodell csávó vagy.

(tudom, k.rvára nyár és hajnal van
,mindegy mert a végén gondolom megkapta a csomagot, ha pozitív feedback-t adott