Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Mi az az SW?
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
woodbear
addikt
válasz roberto211 #11589 üzenetére
Hát ja, ezek ilyenek, én is azért komálom
Oldalam: www.swsfoto.de
-
negyven2
veterán
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #11588 üzenetére
Há' nem úgy megy a'! Fotót készíccsen a mobíl is, de belassított mobilnette' nem lészen az jó.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #11586 üzenetére
Má'n tizenegyedike óta, he.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz kovsol #11580 üzenetére
Az etilént a máj bontja le, de abból acetilén lesz, ami erős sejtméreg. A metil-alkoholból emlékeim szerint metilén lesz, ami ugye vakságot (a látóreceptorok veszik fel elsőként) és halált okoz. De szerencsére a máj prioritást ad az etil-alkohol felé, így az egyik megoldás az, hogy ha metil-aloholt ittunk, hogy etil-alkoholt kell rá inni, hogy a máj le ne bontsa, a vese meg lassan kiszűri + vért is moshatnak. Hm... asszem valami ilyesmit vettünk ismétlőórán nemrég, amikot animét néztem PSVitán.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kész, ezen röhögök már fél órája.
Live-Die-Respawn
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #11579 üzenetére
StarKing, iStyle. De igazából mindegy melyikbe mész... a régi XMS (pár hete már iStyle) ami van a Duna Plázában az elég jó, én oda szoktam járni, ott jó fej (volt ha leváltották őket, de ezt kétlem) a személyzet.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kovsol
titán
válasz roberto211 #11578 üzenetére
Egy pálinkától ha neked pusztulnak az agysejtjeid akkor elég gyengén bírod
Amúgy szerintem a májat terheli inkább ez.May the Force be with you!
-
roberto211
őstag
Melyik a legjobb apple bolt pesten? tdrájveeer te jártas vagy ezekben az apr-ek ben. De ha valaki más is tudja megköszönném.
#11580) kovsol : Nem tudom, sose voltam az alkohol híve és nem is leszek. Mondjuk az egész család ilyen tehát valszeg tőlük örököltem.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #11575 üzenetére
Agysejtek pusztítására mindenképp.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #11572 üzenetére
Van ennél jobb megoldás is: minden reggel egy feles pálinka , az mindenre jó
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Hazaértem a napokban külföldről. Most végre lesz időm játszani kicsit.
Mit ajánlotok? Gondolom a GTA 5 kötelező vétel?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
roberto211
őstag
Jobbulást. Kimerültség az sajnos sok mindent tud okozni, örülj,hogy "csak" megfázás meg láz lett belőle.
Nekem is ugyanez volt(most kezd elmúlni 1,5hét után), csak nekem van alapban egy betegségem(krónikus) aztán előhozta ami nem nagyon jó ezért nem nagyon tudok/tudtam menni sehova(nem kiabálom még el).Kemény lecke volt ez a mostani ,de ebből tanultam ,nem vagyok már fent minden nap olyan sokáig ,szedek ilyen homeopátiás stresszoldót(sedatif-pc), és most kezdek jobban lenni,.
Neked is ezt ajánlom oké,hogy biztos van rendesen haszna a 3 munkahelynek de első az egészség.
Na m1. Jobbulást aztán megy tovább az élet. Nem papolok tovább.
(#11567) Mister_X : Fhuuu, de nem hiszek ezekben a "csoda" "helyes" étrendekben. Kávénál meg megoszló vélemények vannak... Jótékony hatásai is van a rossz mellett. Persze nem liter számra. Inkább ez mint a pia.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Időben = 23:00-01:00?
-
Mister_X
nagyúr
A helyes étrend csodákra képes. Reggelire zöld tea és valami fehérje (sonka, szalonna, tojás, sumirami rák, tofu, akármi) és pikk-pakk rendben leszel és úgy is maradsz. Ha kávézol, hanyagolt. Cigit szintén. Szíverősítő (mondjuk pohár bor) megengedett, sőt. C vitamin bogyó sem árt.
-
negyven2
veterán
-
roberto211
őstag
Itt van 2 ismerősöm/haverom cry2-zünk. Egyedül nem jó de társaságban jó játszani. Életemben nem játszottam még ennyi ideig cry2 vel xboxon...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hulllajelöltség rulez. Olyan beteg vagyok mint állat, és asszony nyüstölésére persze kórházba is el kellett mennünk. Diagnózis: megfázás, kimerültsé, megspékelve egy jó kis lázzal. Holnap meg meló. Dejó... (beszélni meg alig tudok.)
Live-Die-Respawn
-
sajtee
őstag
válasz tDr1v3r #11556 üzenetére
Utcára és gitárhoz használnám főleg. A PC-t pedig eladom, néha laptophoz, de azon úgyis főleg hangfalon hallgatok zenét. Még nem 100%, hogy ez lesz. Valamiért ezekben a 40ezresekben nem igazán bízok, Media Markt-ban 50, istyle-ban 57, szóval inkább MM személyesen és le tudom rögtön csekkolni az eredetiségét. Ez még a régi, elemes.
-
tDr1v3r
veterán
válasz sajtee #11553 üzenetére
Annak a Beats-nek sok köze nincs a stúdiókhoz... sima divatfejes, én nem tudom ajánlani, csak akkor ha utcára kell és van jobbad mellé otthoni használatra.
A szaktopikba tudnak segíteni.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
sajtee
őstag
válasz WhiteWalker #11549 üzenetére
Nem, itt Baján, de ugyanaz.
A zenét meg én se szeretem..
Apropó, zene.. Karácsony körül tervezek venni egy Beats Studio fejhallgatót, eléggé lement az áruk. Így is baromi drága, de nincs fejhallgatóm, ezt 40 körül megkapom, oszt' gitárhoz is jó, telefonhoz, meg géphez is.. -
Buster17
addikt
Há beszarás Há' komolyan mondom semmit se lehet csinálni ami jó.
-
sajtee
őstag
válasz WhiteWalker #11522 üzenetére
R&B-n nagyon sok szép lány szokott lenni... Meg azok amúgy is jó bulik, mindig elmegyünk, ha van. Bár most kihagytam Mr. Missh-t és BLR-t.
-
Micsurin
nagyúr
válasz L_YKing #11496 üzenetére
megjáród
@(#11535) roberto211: rájuk esik egy bazi nagy színes négyzet mindketten meghalnak
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
L_YKing
addikt
Ő járt az on topicba nem?
http://prohardver.hu/tag/crysis_2011.htmlVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Buster17
addikt
válasz WhiteWalker #11538 üzenetére
3310
tényleg ezen milyen OS van?
am a 3410 nek megvan még a doboza. Az mi kincs már aranyat ér
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Buster17: Engem is zavar hogy nincs egyedi készülék...az SGS3-m kapott egy piros fém hátlapot a fehér helyett...ilyen biztos nem jön velem szembe
A következő készülékem biztos nem Samu lesz...Nexus vagy HTC (ha még lesznek másfél év múlva) .[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz WhiteWalker #11533 üzenetére
Semmi szégyen nincs benne ha kevesen vagyunk. Még jobb is mert nem találkozok sűrűn olynnal akinek ugyanolyan telefonja van mint nekem
más:
na mind1 nem megy a linkelés
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
-
MasterMark
titán
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #11532 üzenetére
A 2013-ban még nagyobb lenne az elnyomás...ŐŐŐ látok egy vékony csíkot , jaaaa az a WP??? , nah jól van, befejeztem a trollkodást...unatkoztam buli indulás előtt, megyek készülődni
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #11530 üzenetére
Igen ez így aztán hiteles.
Ugye van az a sok légy szereti a... No offense.
Switch Tax
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
Együnk egy almát
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #11524 üzenetére
De imádom ezeket a retro képeket. Nagyon szeretem nézni a régi képeket hogy milyen volt régen meg milyen most.
-
L_YKing
addikt
válasz MasterMark #11524 üzenetére
"Ajjajj fekete vonat elvitted a... "
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #11522 üzenetére
Nekem is kb 50-50.
Hát ha nem balhés a hely, akkor kamuzott.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #11511 üzenetére
Azt nem is figyeltem , ha okt. 4-én lesz ami azt jelenti hogy jövőhét péntek , igy kb 50% az esély hogy megyek: vagy igen, vagy nem , még nem tudom..de inkább nem...egész heti meló után mozgásképtelen leszek estére
A haverodnak üzenem, hogy nyomjon a fejében egy szoftver updatet, mert az 1.0-ás már elavult... , nincs egy deka rézbőrű sem és nem is balhés, mivel van security , akik vigyázzban állnak és ugranak ha gond adódik.... pl multkor mikor két jóképességű csaj összamarakodott, marha vicces volt ,aztán két ogre közéjük ugrott és szétválasztották őket, majd kipenderítették mindkettőt az utcára . Szóval ez miatt nem kell aggódni
Hónapja mikor R&B est volt,ingyenes belépéssel, ott voltak pilézek...de egyébként az pont fostaliga est volt..sok volt a fiatal...volt aki 11 is megvolt talán...aztán toltuk haza magunkat hajnali egy felé..
Nyugodtan jöhettek , mert jó a zene,hangulat... és a jányok
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #11520 üzenetére
Az se kizárt meg nem csak a pénzt verem el.
-
roberto211
őstag
válasz Buster17 #11519 üzenetére
Nem is harc szándékból írtam . Az a p500 tényleg kiöregedett, jó választás volt helyette az 520,az anyagi része meg igaz vkinek ez vkinek az de én sem azért vettem iphonet mert drága hanem mert tetszik meg jónak tartom és az árat meg nem tudom sajna megszabni.
"Én másra verem el a pénzt" Hirtelen azt olvastam én másba verem be a pénzt.
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #11517 üzenetére
Csak azt mondtam, hogy annál mennyivel jobb és ideje volt már a váltásnak. Kiöregedett már szegény azé is írtam a 2.3at. Nem akarok harcot, de nekem ennél drágább telefon nem kell. Másnak lehet kell a drágább, megértem.
Én másra verem el a pénzt aki más nem ért meg és igaza van[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Buster17 #11516 üzenetére
Jaaaaa. Hát de ne egy p500-hoz hasonlítsd a lumia meg iphone meg galaxy s szériát. Most hallottam életemben először a p500ról. Az,hogy android 2.3 volt rajta az egy dolog. Valamelyiken tökéletesen futott valamelyiken nem. (gyártótól meg hw-től függ).
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #11515 üzenetére
262ezer. valamit elnéztem bocs de akkor is sokkal jobb.
p500 vót a régi amúgy.[ Szerkesztve ]
-
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #11513 üzenetére
Mi rosszat mondtam?
-
Buster17
addikt
Na amúgy az új lumiámról annyit, hogy gyönyörű a 16milió szín a 16ezerhez képest
Sokkal jobb mint a fos Droid (2.3). Szuper gyors, mindent tud és tökéletes. Nem kell ide alma meg s4, fölösleges és pénznyelö a parasztvakítás melledt.[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #11507 üzenetére
Te megnézted a linket amit linkeltem? Októner NÉÉÉÉGY!!!
Spaten? Az itt van nálunk, de ma nem tudok menni. Haverom volt azt mondja nem rossz hely, csak kicsit balhés. Itt Érden sok a c... Aztán csinálják néha a feszkót.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz kovsol #11498 üzenetére
Bocs, nem jött át az írónia
roberto211: ma biztos nem, lenézünk cimborámmal a hely szórakozó helyre ,Club Spatenbe , retro party lesz
Viszont nov.9-én az egyik ismerősömnek szülinapja lesz és oltári nagy bulit csap...már most szervezi..limuzinnal megyünk... odab@szos este lesz , mint a Másnaposokba
-
negyven2
veterán
válasz roberto211 #11503 üzenetére
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #11502 üzenetére
Jajaja. Most egy hétig egyébként megint alcatelt kell használnom mert , wifi problémás a 4s-em és visszaküldtem kicseréltetni. De legalább kapok egy újat. Mondjuk amit vettem az is új volt.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz roberto211 #11501 üzenetére
Nem szoktam haragudni ez csak egy fórum. Ez a topik meg aztán alapból tényleg offos minden értelemben.
Més que un club!
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #11500 üzenetére
Nincs harag részedről napfénysüti? Múltkor mintha kicsit mérges lettél volna rám ios témába, de közbejöttek nálam dolgok aztán lehet itt vezettem le. Tehár sorry.
Mostantól meg ezt a wp vs ios vs android méregetést szerintem offfoljuk(szerintem) mert nincs értelme . Fölösleges. Valaki erre valaki arra esküszik. Elismerem,hogy ez az ios7 be vannak hibák még rendesen de hát már jönnek is rá updatek,javítgatják. Mint mindenben van hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest