Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
közép.... de tetű nehéz külön tanár + minden korep és igy is 2-3 as közt vagyok de az anyagot 1 szer elmondja nem hallod mert persze az osztály díszpintjei ugatnak , meg kérded mi volt? a válasz az , hogy nem vagyok papagáj ....
kovsol: az a baj h nem mondja el rendesen és a 18 fős osztályból 6-7 en fogak bukni ja amúgy kb 4 es tanuló a fele
sebaj ha 3 as lesz a tz háwaii diszi nap fény ha 2 es akkor imádkozom azzal a 2,75-tel
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kovsol
titán
Vagy kevesebbet kellene fórumozni
(#7596) Micsurin a matek szigorlatom az egyetem az volt nehéz a több éves anyagból, nem a közép suli Érettségi is egy vicc kategória.
Én napi 5-10 perceket tanultam ált és közép suliban is és a legjobb átlagom az 4,7 volt. Csak órán figyeltem azt meg is tanultam az anyagot.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
sajtee
őstag
válasz Micsurin #7592 üzenetére
Általános suli? Mindig 4-5 voltam belőle. Nem is értem, hogy álltam bukásra idén.. Kettes leszek, különtanárral, pedig soha életemben nem jártam. Ez viszont legalább elmondja, nem mint az a kidobó. Érdekes, hogy 5 perc alatt megértettem az elmúlt órai, az aznapi anyagot és előre is haladtunk. Majdnem 2 jegyet javítottam alig 1 hónap alatt, de erre nem lett volna szükség, ha a tanárunk elmagyarázná az anyagot. Senki nem érti és a fél osztályt meg fogja buktatni..
Holnap dupla órára megyek. Az még érdekes lesz -
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #7591 üzenetére
így már értem köszi
de meg néztem az első fél évemet ott 2,6-ra kaptam 3 ast csak nekem nem megy amúgy a matek?
az ingyenes walking dead is adogatja a g-scorekat?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Algotis #7588 üzenetére
na ezzel kivagyok segítve , a matek nekem egyenlő a héberrel egyébként is ráadásul a tanár magyarázataít sem értem és még nem is csíp a tanár
mark: köszi az ófőm nem nagyon van ki békülve a jegyel.... fellebezni? ezt nem értem , elmagyaráznád?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
valaki aki jártas az osztályzásban.... : matk-ból van 1db 2 es tz-m , 3db 4-esem és 2db ösöm és van még egy tz ami 2/3 ha 2-es akkor is 2,75-re állok meg kell adnia a 3-ast nem?
-
Algotis
addikt
Buster, üzenem, hogy Prágában rosszabb a helyzet
Androidos Outlookból küldve
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #7577 üzenetére
Igen, ez szereti húzni az agyunkat. Ha bármi nem tetszik, beszól és utána rávágja, hogy "hú, de őszinte vagyok.. nembaj, ez jó"
A diák meg persze közben: meg a ***va anyád, de hát nem mondhatja neki.. Mert ő feljelenti.
Egy haverom, ő felettem jár első nap "gyilkos tekintettel" nézett rá és fel akarta jelenteni.
Eltört egy osztálytársam ujja, de én nem voltam a héten suliban. Első kérdésem az volt, mit mondott neki.
Azt mondta, már az utcán kiröhögte és annyit mondott neki, "így jár, aki kíváncsi". Rosszul ért a labdába, rohadt kíváncsi volt... -
roberto211
őstag
Chöchcöcö.
"'senki nem tudja átverni, megverni, senki nem jobb semmiben nála". Merész kijelentés az biztos.
Nekem is ilyen egyik volt tanárom. Kb 38éves , felfújt 50-es kar és ő az isten. Mindegy nem kell ilyenekkel foglalkozni.
Azért egy ilyen kijelentést tenni,hogy "senki nem tudja megverni" elég necces de nem csak tőle hanem bárkitől.
És lemerem fogadni a híres "tanárverések" ilyen tanárok miatt van tisztelet a kivételnek mert olyanokat beszólogat a diáknak,hogy persze felmegy az agya.Nyilván nem az erőszak a megoldás de nem kell ilyenkor beállítani azt,hogy a diék egy gyilkos, tanár meg ártatlan.
Nekem is volt egyszer egy ilyen,hogy 7.-be bepofáztam egyik gyereknek valamit ,mert előző órán b*szogatott. Mindegy nem is ez a lényeg,tehát beszóltam a gyereknek egy órán valami keményet oda jön a tanár(nem láttam mert pont úgy ültem) és pofán vág. Néztem mint hal a szatyorba. Másnap kirúgták. Mondom magamba megérte neked.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #7574 üzenetére
Fel szoktuk írni, amiket mond, mert komolyan nevetséges. Egy nagyzoló kisgyerekhez tudnám hasonlítani, csakhogy ő felnőtt és nem veszi észre magát. Őt senki nem tudja átverni, megverni, senki nem jobb semmiben nála. Jó neki
-
Micsurin
nagyúr
válasz L_YKing #7570 üzenetére
matekból tz-m 2-3 as lesz ha 2 es akkor az átlagom 2,78 2db 2 es t7z-vel és egy rakat 4-5 ösel... félek nem adja meg a 3-ast
-
roberto211
őstag
"Azt mondta, matekórán ő a maffiavezér" " lefutott egy medvét"
OMG . Ilyet sem hallottam még. Milyen medvét futott le micimackót?
Nálunk meg azt mondogatta a fizika/matek tanár,hogy ő majd feltalálja a mesterséges intelligenciát, jó úton halad(azt mondja) és milliárdos lesz.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
sajtee
őstag
Nálunk 12 ponttól lehetett menni matek érettségire (nem tudom a részleteket, gondolom, emelt vagy mit tudom én), de a kedves tanár 17 alatt senkit nem engedett. Az igazgató annyit mondott, hogy nem tud mit csinálni.
Azt mondta, matekórán ő a maffiavezér. Egy vicc az az ember. Olyan hazugságot beadott nekünk, hogy lefutott egy medvét meg megvert egy tanárt és hasonlók.. -
L_YKing
addikt
Jó érzés mikor a tanár 2,9-re meg akar húzni....
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
RockHaRD
addikt
Szeretném kérni Rihannától a SATA PenDrive című számot
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
Fel is vágom az ereimet De majd visszakérem, mert én is ki akarom majd tolni.
Jaigen, szervízt nem is részletem. Mikor megemlítettem, hogy garanciális a gép, amit visszahozok és jó lenne, ha mihamarabb visszakapnám, mert sürgős, felvett az eladó egy afféle "na, már ez is" magatartást és csak gépiesen intézte a dolgokat. Aztán hozzá tette, hogy a jövő héten tud csak _ránézni_ a szervizes a gépre... Anyád. Oda sem megyek többet.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Prof01
veterán
válasz roberto211 #7560 üzenetére
De legyen! Motorozni akarok és a Balcsiban csobbanni!
37-38 nem hiányzik, de azért 34-35 simán jöhet!Mister X: PS-t miért húztad át? Az így is, úgy is tönkremegy?
Oric: Ezt pont pár napja láttam, nagyon jó reklám!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #7558 üzenetére
Hát... inkább, mint 32+ fok meg amennyi ilyenkor szokott lenni. Locsolni se kell,
PSPC se döglik meg."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
thEndeR
aktív tag
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/foldrenges-volt-a-borzsonynel/
-
thEndeR
aktív tag
válasz MasterMark #7554 üzenetére
Keresztanyamek 2 szobaval odebb eszre sem vettek.
-
thEndeR
aktív tag
Nalatok nem volt foldrenges?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Micsurin
nagyúr
válasz L_YKing #7549 üzenetére
nekünk csak 1,3 a Duna kanyarban... ja 3m a bel magassága a háznak a legszebb , hogy a víz hamarabb jöt mint , hogy ki mehetünk volna apummal pakolni
barca legálabb volt tv vagy valami is kint? mert nekünk volt mosogató gép , tűzhely , mosógép a weerpool 6 érzék mind a 6 bitje meg fog fűrődni
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Na b****a meg!! elméletileg 1,5 méteres víz lesz a házunkban (Nyaraló)
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Micsurin
nagyúr
válasz woodbear #7544 üzenetére
a lőszer hiány miatt szoktam csak parázni mert az alig van és ha van akkor is hamar elfogy
-
Micsurin
nagyúr
már nem tudtam szerkeszteni.... az új dead island jó? vagy a félelem faktor hiányzik belőle? mert oszt társam azt mondta , hogy nem félelmetes.... igaza van?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
!3-as! nem mertem még be nyögni....
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz roberto211 #7539 üzenetére
nem fer.... most lesz 3db 3 asom
-
Micsurin
nagyúr
3 lett a kémia... (legalább nem 2-es....) na ennyit a roham tanulásról tegnap este
-
-
tDr1v3r
veterán
Juuujjjj...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
L_YKing
addikt
-
tDr1v3r
veterán
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #7520 üzenetére
Rosszul mondtam.
Még, hogy nem fogja bírni... 20 centi azért az is 20 centi a tetejétől és mekkora nyomást kellet megtartania. respekt a kitalálónak. -
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz Mister_X #7504 üzenetére
tz vagy sima doli?
b@szki köszi Mister_X elfelejtetem a holnapi kémiát jó éjszakám lesz....
na leptem akkor kémiázni jó , hogy fel hoztad a kémiát[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Mass Effect 1-2-3 nem lennék bűn fáradt akkor abba hagynám a happy war-t (komoly game ) és tolnám a soliderem tovább... de 100+ órásak az me-k
[ Szerkesztve ]
-
gegg
tag
Nekem viszont valami rendes játékot mondjatok amibe minimum belelehet tenni 100 órát és még élvezetes is
-
Micsurin
nagyúr
válasz Mister_X #7500 üzenetére
de ma is volt 4 tz(érdeks h max 4 lehet egy napon amugy...).... éves azért akarok még jobban el hülyülni....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest