- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz bobooo #17845 üzenetére
Focus Culebro 4.0
Eredeti ára 250 lenne de most 210-ért elvihettem volna. Szurkoljatok hogy legyen még.#17847: már 2 éve álmom egy országúti és most végre lehetőségem lenne váltani.
Egyébként az a durva hogy ennyi pénzért ez még csak a belépő szint. Na jó, 160 körül már kapni outit de azok tényleg nagyon fapadosak.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
pelenka35
őstag
válasz bobooo #16333 üzenetére
a Héten futottam bele olyanba ,hogy az oktató nagyban telefonált a "tanítvány " meg sávváltás és kanyarodást hajtott végre index nélkül plusz úgy ment mint a tetű ... Oktatót úgy tudtam volna pofán vágni ......miért nem lehet oda figyelni mit csinál a "szerencsétlen" ... gyerek
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
negyven2
veterán
Szerintem amig nem lesz itt legalabb 2 ONE tulaj addig folosleges. Bar igaz, hogy erdemesebb lesz akkor a topikit atnevezni sima Xbox tulajok OFF topicjara. Vagy nyitni neki egyet kulon ezt majd a jotunderek eldontik majd.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
woodbear
addikt
Fujimin lefelé RX7-el driftre beállítva elsőre 98700 valamennyi lett, majdnem eldobtam a hajam..... Aztán úgy 6-7 próbálkozás után meglett, kicsivel fölé mentem.
manuál váltó, végig 3.-ban, kipörgésgátló abs kilőve. Gázt finoman adagolni, ne padlózd le mert körbepörög.MasterMark: Mefet a F1 is akár!
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy ilyet néztem ki világos szürke színben.
Még ha méretileg nem is jó, akkor is megérte, max eladom.De jól néz ki szerintem.Live-Die-Respawn
-
kovsol
titán
Szerintem több modell is lesz, és ha a nagyobb vinyóval szerelt változatot veszi az ember akkor 100k fölött lesz az kezdésként. Én úgy 100-120k között már beruháznék egyre. Remélem ezek már 1920x1080 natív felbontásban tolják majd a játékokat. Ez viszont még nagyon odébb van.
May the Force be with you!
-
sajtee
őstag
-
Buster17
addikt
Köszi, most akkor az utóbbi 200 levelezéseim közül keressem meg ezt az 5öt...
Más:
Hát ez a forza kegyetlenül jó játék, eleve 480p -ben játszik kis tv-n és még így is gyönyörű a minőség.
Meg az a realitás ami benne van kegyetlen és ahogy most nehezebbre tettem a játékmenetet még komolyabb lett. A kedvencem a kipörgésgátló off a kanyarokba végig csúsztatom a kocsit és az a tiltás hang gyönyörű
Rendesem küldöm és 3%-nál járok
Ja, és a verseny inditás előtt betudok lépni valami szponzorba. Ez pontosan mit akarna jelenteni, megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest