Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
Nos emberek ezt mindenki döntse el, hogy remek hír-e vagy nem:
EA Acquires Exclusive Star Wars Game License. -
woodbear
addikt

-
sajtee
őstag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Nemsülneleakípedte! Há miez az .swf, WP lesejácca, appot se dob rá.
-
roberto211
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Te benne voltál?
Nem azt mondom ,hogy megérdemli a sok ember mert nyilván nem de ha ekkora gyökerek,hogy 135ezret előre utalnak neki akkor mit mondjak? Itt a ph-n vagy bárhol lehetne az illető őstag is vagy bármi de akkor se utalnék előre 135öt. Eddig a max összeg amit elküldtem előre itt és azt se újoncnak 34ezer forint volt anno egy gtx280ra. De hogy 135öt. Pfff. Meg ha nagyon megbízható lenne a csávó , akkor is megnézném,hogy valóban új-e a telefon,bontatlan,aktiválatlan,stb... Nehéz... Rendőrségtől meg ne várjon sokat az ember. Minimum fél év-1év mire tudnak kezdeni valamit vagy megtalálják azt is kevés eséllyel. Ha tudnátok a címét egy páran kéne elmenni hozzá és kifizettetni vele a károkat,egytől egyig... Egyből másképp állna hozzá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére

-
MasterMark
titán
-
negyven2
nagyúr
Na, akkor a GTA V megjelenéséig nekem már megvan az év legjobb Játék soundtrackje, ami nem más mint a FC3: Blood Dragon! Jobb lett mint maga a játék, ami szintén nem lett rosz.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
LoL. Ezt nevezem. Pár misit beakasztott, de ezzel nem lehet új életet kezdeni...
-
WhiteWalker
nagyúr
Ezt a vakerás átverést láttátok? Ennyti a több száz +-os értékeléses emberekről...

-
woodbear
addikt
kell [link]
-
MasterMark
titán
Mégis mi a fos ez az új honfoglaló? Átláthatatlan vackot csináltak belőle, pff.
Giinos: Köszi.

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
https://ugyfelkapu.magyarorszag.hu/
Elfelejtettem mondani,ahhoz hogy regisztrálni tudj el kell menni egy adóhivatalba az érvényes okmányokkal,ott regisztrálnak hivatalosan. Megéri ez a kis fáradság.
(ha a jövöben adobevallást adnád fel,akkor az az abejava java programmal lehet )
Ez igy sikerült...nem tudja a teló a linkes scriptet lekezelni

-
roberto211
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
+1.
-
MasterMark
titán
válasz
negyven2
üzenetére
Ha valaki szociopata az nem a játékok miatt lesz az. Ezt a játékokra kenni akkora baromság, kb. értelmetlen. De ezzel riogatni a szülőket biztos nagyon jó dolog.
Ja a másik meg, hogy na vajon ki vette meg neki a játékot amire egyértelműen rá van írva a 18+, igen, bizony, a szülei. A szülő felelőssége jól nevelni...Giinos: Valami link pls?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Regisztrálj az ügyfélkapun és elég sok mindenről kapsz érresítést,többek közt ha lejár a személyi...vagy éppen az adóbevallás is feladható nekik elektronikusan

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
negyven2
üzenetére
Tök igazad van, de én akkor is úgy veszem, hogy az egész csak nevelés kérdése. Lehet úgy is jól nevelni egy gyereket hogy nem vagyunk katonás szigorú szülők, mindamellett meg lehet engedni hogy a játékokkal is foglalkozzon. De nem napi 26 órát. Én is szeretek játszani, nagyon is, de pár óránál többet nem bírok megmaradni gép előtt, muszáj valami mást is csinálnom.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Tényleg...
Pedig a normális link lett megadva.Btw, azon csodálkozom, hogy az a 13 éves kis bakfitty már apa és torkonszúrja a másikat, mert az jobb nála GoW-ban. És még ezek után a játékokra kenik
Rózsaszín nyuszis mamuszt nem adnék a kezébe, nemhogy videojátékot, mert aki erre képes, abból azt bármi kiválthatja. -
negyven2
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Alapvetően igazad van. De! Azt azért érdemes megjegyezni, hogy manapság sok fiatal (és még fiatalabb)-nak más kikapcsolódási, szórakozási időtöltése kimerül abban, hogy egész nap csak a játékok előtt van. Es már sajnos itt van az a generáció is (8-14 évesek) akiknek már ezen időszak alatt csak a játék. De legfőképpen nem csak az o hibájuk ez. A mai társadalm berendezkedései és elvárásai nagyobb terhet rónak a jelen és elkövetkezendő generációra mint a korábbira. Ma már a 6-éves gyereknek is azt sujkolják a fejébe, hogy csak a sikeresség, a másoktól való különbözőség számít. Lényegében a valósítsd meg őnmagad teória. Ha nem vagy sikeres, valaki akkor te egy senki vagy és az is leszel. De a legnagyobb felelősség itt is a szülőknek van, akik ahogyan nézem gyakran ugy tekintenek a gyerekeikre, mintha valami eszközre amivel verszenyezni kell más szülőkkel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Linkre ránézve viszont látom mit akart linkelni. Hja elég durva.
-
Mister_X
nagyúr
-
roberto211
őstag
válasz
thEndeR
üzenetére
Faterom mikor ide költöztünk átment telenorhoz, flottába. Előtte trémobilos volt.(semmi baja nem volt vele). Na mindegy nem is ez a lényeg. Tehát átment telenorhoz.3évig azt játszotta a telenor itt Érden, beszél valakivel utána recseg vagy megszakad.MINDENKIVEL! Elhagytuk Érdet. Ahogy beértünk pest közelébe egyből jó lett mindenkivel a hívás minősége. Kijöttek a nagy telenoros szakik,sz*rt sem tudtak mondani. Azóta pereskedett vele, néha-néha levontak a számlából vagy elengedték, és kapott "Kedvezményesen" egy galaxy minit. Na mondom báázdkíí de nagy lelkűek vagytok.
NEm bírom azt a céget. Kb 6éve vodánál vagyok,(egész család szinte) és semmi bajom nincs vele még egy legeldugottabb faluba is van térerő mindenki tisztán hall, tehát no problem. D ez a telenor. pfff. 
-
Mister_X
nagyúr
-
nova001
senior tag
van egy xbox 360 slim gépem...fsd menübe 78 fok terhelve a cpu..ez soknak számit ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
negyven2
üzenetére
Mivel a streamet nem mi csináljuk, így csak beágyazom a hírbe magát a konferencia videóját, alatta pedig lesz a chat ablak. Várj mindjárt csinálok egy shot-ot a hírről.
szerk:
szerk2: helyesírási hibák már javítva.

Hír:
Chat Ablak:
Maga a live chat az USTREAM-m segítségével lesz megoldva, vélhetőleg nem leszünk tele bitang lusta emberekkel. .
A live chat csak így oldható meg, nincs meg hozzá a technikánk, plusz a RIOS nem is támogatja a chatelést itt. -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Mister_X
nagyúr
-
negyven2
nagyúr
Tudom, hogy nem mentek ki személyesen. Csak lehet, hogy egy egyfajta live blog mint amik a Mobilarénán szoktak lenni haszonló bejelentésekkor (pl Samsung/Nokia/Microsoft), olyan, hogy egyrészt be van ágyazva általában a esemény videója (vagy linkje), és emellett folyamatosan frissítik a hírt is. Majd ha vége az eseménynek megszerkesztve összegzik a konferencián elhangzottakat. félre ne érts, eszembe se jutott beleszólni, hogy hogyan csináld, csak megjegyzem, hogy az is egyfajta megoldás. A forum meg azért jobb, mert azért vannak akik pl, mobilról követik az eseményeket, és lehet, hogy nekik a videó stresm és a chat gondot okozna. Ennyiben jobb a fórum.
Amúgy a videóstream hogy lesz rányomjátok a kapot és képet és ott chateltek, vagy egyfajta live podcastként a Gamepod-os Gamepodder-ek fogják közvetíteni azt (hang vagy videó). Persze tisztában vagyok ezek technikai akadályaival is.
-
woodbear
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ott dolgozok. De amúgy nincs.

-
thEndeR
aktív tag
Végre befejeztük a költözést (1,5 nap alatt). De jó is lesz 2 hónapig fos Telenoros mobilnetet használni.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ugyan, 3 éve lejárt személyivel mászkálok. Jogsi vagy útlevél mindig, mindenhol elég volt eddig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Jogsid, vagy útleveled van? Ha igen akkor ne parázz, azzal is igazolhatod magad.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Bazzeg lejárt a személyim, jókor nézem meg...
Azért volt egy kisebb szívrohamom. -
MasterMark
titán
Para van.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
negyven2
üzenetére
Pont azt akarom elkerülni hogy az event ideje alatt, ne a fórumot chateljük teli, hanem lesz rendes chat ablak. Aztán ha vége az előadásnak lehet használni a fórumot.
Mivel játékos esemény, inkább Gamepod-hoz tartozik ez. Hogy a PH-n csinálnak-e hírt róla, nem tudom. Egy lapcsalád vagyunk, de mindegyik oldalnak megvan a saját témája. Ettől függetlenül lehetnek közös hírek, mert nem biztos, hogy az egyik oldal olvasója nézi a másik oldalt is. Ezért lehet hogy pl xbox témában itt is van hír nálunk meg PH-n is.
A Stream-et egyébként mi is csak beágyazzuk, mert valszeg MS-től fog jönni, vagy akár Major Nelson-tól. Tehát nem az lesz hogy mi megyünk ki az eseményre, hogy élőben streameljük az egészet.

-
negyven2
nagyúr
Mondjuk úgy is lehetne, mint ahogyan a Mobilarénások csinálják, hogy egy folyamatosan frissülő hírhez tartozó fórumban menne a beszélgetés. Persze nem tudom, hogy itt is meg tudjátok-e oldani ezt ezért ez csak egy eszmefuttatás.
De ha már itt tartunk a Prohardveren nem lesz közvetítés? Tudom, hogy a MA, PH, GP, ITC egy lapcsalád de különböző oldalakkal. Ezért van, hogy ugyan az a hír megjelenik több helyen is. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mister_X
üzenetére
Május 21. Xbox Event. Lesz elvileg élő stream adás, és amellé hoztam össze egy live chatet is. Hogy az előadás alatt ne a topicba menjen a szöveg, hanem chateljünk. Kísérleti dolog lesz, ha bejön a népnek, akkor minden nagyobb live stream-es eseménynél használnánk ezt a megoldást.

-
thEndeR
aktív tag
válasz
KingKress79
üzenetére
Havernak kéne. Azt mondta, hogy mindegy.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi, közben USTREAM-mel megoldottam szerintem.

-
thEndeR
aktív tag
Valakinek nincsen eladó Xbox 360 joy?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Közben rájöttem miért. Kellene hozzá szerver is, ami fizetős.
Nem tudtok valami olyan tök egyszerű chat-et ahol lehet saját szobát csinálni, és vendégként (saját nevet megadva) be lehet lépni? Plusz ha beágyazható lenne, a még nagyobb sirályság lenne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
negyven2
nagyúr
Nem elfelejteni azt, hogy anyák napja van: [link].
-
negyven2
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Gondolom nem szoktál a Windows Phone OFF topic környékén járkálni. Ott lassan, minden ami nem p?n@, meg d#g@'s az ON-nak számít
.Amúgy, valószínűleg csak túlzottan is ironikussabban fejeztem ki magamat (meg lemaradttak a hangulatjelek is).
Termeszetes, hogy ha ide is érkezik kérdés, akkor segítünk (és meg az autóját se kell, hozzá elhagynia senkinek
). -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker
üzenetére

Amúgy meg:

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
roberto211
őstag
válasz
üzenetére
Ha nincsennek extra elvarásaid 130-140ert simán tudsz venni egy full HD-s 102-106os tv t. Nem olyan drágák mar egyáltalán.
Másik : Az,hogy át bírsz szokni az egyénfüggő. Régen én is nagy gamer voltam. Na én a mai napig nem tudom megszokni GTA féle játékokat boxon de valaki meg simán.
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem. Fizetni az Xbox Live Gold-ért kell. Gold tagsággal egy csomó minden elérhetővé válik. Persze ebből magyarországi accountal nem sokat veszel észre, de ha már egy UK accountod van maris rengeteg hasznos dolog érhető el egyből. Többek között amúgy a kérdésedre a válasz igen is lehetett. De ha pontosan fogalmazunk akkor ugy helyes, hogy nem a multiért fizetsz, hanem a Gold szolgáltatásért. Viszont ahoz, hogy tudj multizni ahoz Hold tagság kell. Ami egy évre 9000 Ft.
Amúgy ez az OFF topic. Nem hinném, szét kellene ON-olni.
Az ON topic pedig itt talalható:
Xbox 360 - NO WAREZ (Semmilyen formában)!!! -
törölt tag
FIZETNI kell a multiplayerért ??

-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ja, értem.
Hát én nekem ilyen téren másak az igényeim. jelenleg egy 20 ezer forintot érő 22" hd ready monitorom van.
Ha egy nagy méretű CRT tv-n játszok ennél már talán az is jobb.De végül is ez nem az xbox kérdésemhez csatlakozik, és nem is terveztem annyiért tv-t venni

-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Miért?
100körül már van nagy lapos tv- nem?
Box meg 60 körül van. -
tDr1v3r
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem az mindent elmond, hogy konzol a fő platform...
Kontrollerrel tökéletes, nekem még kényelmesebb is (az IV) mint PC-n egérrel meg billentyűzettel. 
Konzolvilágba vedd, és valamelyik 250 gigás vinyóval szereltet. De lehet hogy bundle lesz (játék meg a gép egy csomagban, esetleg egyedi festéssel vagy gravírral), érdemes lenne azt megvárnod.
#6511: Nincs ám... jó, kicsi túlzás, de a pepecs az bizony nincs.
Van pár játék ahol ingadozik az FPS, na de azért az messziről nem annyira feltűnő... meg azoknál általában olyan is a játékmenet hogy nem zavar be. -
törölt tag
Megmondom őszintén kicsit unom is a PC-s " néha már szerencsétlenkedést" . A driver ütközés, állandó hardver cserélgetést, hogy menjen minden... Persze marad a gamer gép, de ha bejön az 360, akkor lehet inkább majd egy next gent is veszek.
Tetszik ez a berakom , és játszok.
nincsen probléma hogy ilyen proci, ennyi fps, más vga-ra optimalizálták stb.
Jól gondolom?
Ja és 200ból veszek egy b*szott nagy tv-t meg egy 360at
Amiből kb egy jobb gamer pc-t 22"körüli fhd monitorral. -
törölt tag
Üdv!
Mivel ez off topic, remélem elfér itt a kérdésem.
Szóval soha nem volt xbox-om csak ps1-2-néha néha. Azon is csak NFS-eztem.
Gamer pc az van, volt.
Mivel jön a GTA V és én nem akarok fél évet várni a PC megjelenésre Xbox vásárláson töröm a fejem.
Természetesen újat.
Viszont félek hogy hogyan is kell értelmezni az egér adta szabadságot egy konzol távirányítóján?
El lehet azért GTA-zgatni vagy erős visszalépés egy "gamer" egér után?Más: Hol érdemes venni jelenleg és milyet egy kezdő konzolosnak?
Ha bejön hosszútávon lehet hogy megtartom, aztán beszerzek más játékot is. De egyenlőre CSAK a GTA V a cél. ezért is augusztus körül fogom venni. ( mivel szeptemberben jelenik meg )JA és CSAK 360. next gen nem

-
Algotis
addikt
-
MasterMark
titán
Ahsoka.

Most akkor folytatják, vagy nem?

-
tDr1v3r
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tejfölösdobozt a népnek!

-
negyven2
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azért kerül annyiba mert még igy is megveszik. Nem karitatív szervezett egyetlen egy cég se, és nem létszükséglet egyetlen termékük se. Nem kötelez senki se, hogy a termékeiket megvedd. Ezt mind TE mint egyén tudod eldönteni, hogy mit szeretnél es, hogy mire van lehetőséged. Nem csak az Apple/Samsung/[...] gyárt telefont. Azt választás amit csak akarsz.
Az Apple meg h#lye lenne kevesebbért adni ha így is annyit keres rajta, hogy elkölteni se tudja. De már a Samsungnal is van az Apple szemléletéből. Mégpedig sikerült elérniük, hogy tökmindegy, hogy mi van a készülékben és mennyibe kerül az emberek úgyis megveszik majd:
-Mert csak...
-Mert kell...
-Mert ettől leszel egyedi...
-Mert ettől leszel különb másoktól függetlenül attól, hogy egyáltalán szükséged van-e rá.
A cégek szerint igen mert ez a fejlődés, meg ettől lesz jobb a világ. Az igazság szerintem inkább az, hogy nem a világ lesz jobb, több hanem az ők és részvényesekneka bankszámlája és az életszínvonaljuk. -
WhiteWalker
nagyúr
Továbbra sem értem miért kell ~ 30%-kal többet fizetni érte.. mi az amitől ennyibe kerül?
Idézek a mobilarenás tesztből:" ...kétmagos chip három magos grafikus gyorsítóval (PowerVR SXG 543MP3) 1,2 GHz-en ketyeghet, plusz van 1 GB RAM ....
A Bluetooth immáron 4.0-s szabványú, kipróbáltam valami hangfallal, nem volt vele gond, pipa. Fájlok átvitelére továbbra sem használható, miképpen nincs DLNA, nincs NFC, igazából ha belegondolunk, akkor az Apple nagy ívben tojik a szabványokra.
A kijelző sem egyedülálló, de simán ott van az élmezőnyben, az iOS6 pedig nem durrant akkorát, mint mondjuk egy 2.3-ról 4.0-ra ugró Android."
és itt be is fejeztem...
Ez kerül annyiba mint a csúcs SGS4? vicc...
Akkor már inkább WP...
, érdekelne egy iphone felhasználó, hogy mit lát benne... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig a normális link lett megadva.
Rózsaszín nyuszis mamuszt nem adnék a kezébe, nemhogy videojátékot, mert aki erre képes, abból azt bármi kiválthatja.

A live chat csak így oldható meg, nincs meg hozzá a technikánk, plusz a RIOS nem is támogatja a chatelést itt.
. Csak megint sikerült lehagyni a smilájlikat (korán van még
Box meg 60 körül van.