- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
tDr1v3r
veterán
válasz Prof01 #15079 üzenetére
Ismerem a lineup-ot, de ettől függetlenül elég gáz... a Nikon sokkal jobb minőségű vázat csinált a D3100-3200-3300 személyében mint belépő.
Meg azok legalább nem olyan kis dinamikatartományúak mint az 1100D szenzora... az a váz inkább videóra jó Magic Lantern-el mint fotózásra szvsz.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
roberto211
őstag
válasz Prof01 #13966 üzenetére
Jaja, IK55 is nagy legenda volt anno. De nekem a 200-as(280,260ránc manual) sorozat tetszik, meg a 4xx sorozatból a 435 ös kéziváltóval(volános). Nem hiába játszok néha néha OMSI busz szimulátorral.
Azért azok a "80-as évekbeli hulladék, amit még használunk" nem olyan rosszak az egy dolog,hogy a bkk leszarta és nincs karban tartva de eléggé megbízható és nekem is szintén jobban bejönnek ezeknél az "újaknál"(Mercedes Citaro c2, Volvo 7700, Van Hool,stb) ..Azért 20évet leszolgáltak rendesen. Egyébként nem 80as évekbeli hanem 92-2002 között vannak. Voltam anno a buszfesztiválon felújított 260 vitt nem mai darab. Atom jó volt. Látszik,hogy karbantartották stb.
Egyébként láttam írtál liveon. Jaja, játszogatok még cry2 vel csak nincs most jelenleg liveom és se válaszolni se játszani nem tudok most.
(#13969) zsori_peter: +1
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Mister_X
nagyúr
válasz Prof01 #12323 üzenetére
Eretnek!!
@robi: jó a francokat, a pokol felé vezető út is jó szándékkal van kikövezve
@kovsol: irónia. Mindig ez az ultimate érv a WP8/Win8 ellen, hogy szaracsempe. Szerintem meg a legkirályabb UI
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kovsol
titán
válasz Prof01 #12107 üzenetére
Én Nexus4+7 kombóval elleszek egy darabig.
Minőségre szerintem az első genes is nagyon jó. Nekem kifejezetten tetszik a hátlap anyaga és fogása.
Ez a ppi hajhászás meg tök hidegen hagy. 40" -ra jó a full hd, akkor talán 7" -ra is elég a 720p.
Laptopom is 14" mell 1600x900 és nekem tökre megfelel ez is.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
-
Mister_X
nagyúr
-
-
roberto211
őstag
válasz Prof01 #11758 üzenetére
Hát ahogy így olvasom, így ja "könnyen" félre lehet tenni, mondjuk nem csak a pénz miatt mennék ki suli után (ha kimennék,attól függ itt Magyarországon egy jobb helyen mennyi a kereset)hanem a tapasztalat-referencia, meg a tudás miatt. Mert gondolom majd kis szakács létemre azért tudok tanulni a "nagy" séfektől.
Majd jövő február-márciusban kell gondolkoznom melyik pályára megyek. Mérlegelnem kell minden szempontból. Ami érdekel az az IT(-n belül még nem döntöttem el 100%osan, de inkább sw részre hajlok mint hw. Tehát nem R.gazda hanem fejlesztő/programozó, bár fejlesztőnek szerintem sokkal többet kell tanulni, meg nehezebb is azért mint egy rendszergazda) vagy a szakács/séf "karrier" érdekel még ugye. Nézegettem így a képzéseket, de valahogy egyik sem fog meg. Régen nyitni szerettem volna (kb 8éve ez volt még a tervem) egy gsm boltot, de aztán láttam,hogy az sem fenékig tejfel, meg sok tőke kell hozzá,illetve gsm boltokról nem jó hírek tengenek és így általánosítanak(mondjuk ebben van is valami).. Aztán így letettem róla. Utána számtech boltot(ezt még fontolóra veszem mert itt Érden nem valami huhh de nagy és jó számtechboltok vannak, árakról meg inkább ne beszéljünk. Gyomorforgató).[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Prof01 #11677 üzenetére
Hát én azért nem gondolnám,hogy olyan drága lenne az i5. Oké, ha újonnan veszed igen, de itt ph-n 120.-ért lehet már venni makulátlant mindennel stb. A One se olcsóbb. One már gyorsaságban ahogy néztem elég ütős (4s-t néha megszorongatja már így érzésre) ,sw az nagyon jó (hát HTC persze,hogy jó. sw terén mindig is jó volt..) ,mondjuk nekem legközelebb vagy 5/5s lesz de ez én vagyok. Szerintem Sonyt felejtsd el. Én is azt hittem mekkora szám aztán megnéztem élőben egyáltalán nem fogott meg ez a z széria. A középkat(p) az jó de hát az középkat , ezek meg felső.
Nézd meg mind a kettőt, szerintem a kettő között dönts. Ha Android akkor nexus4 vagy One,ha más akkor iPhone 5.
[ Szerkesztve ]
-
zsotesz81
senior tag
válasz Prof01 #11677 üzenetére
Illesztési hibák előfordultak, de az enyém hibátlan, pixelhibás volt inkább több, enyémen is van 2 de csak fekete háttérnél lehet látni, nem zavaró. Ami kicsit még gyengébb az a kamera, bár nekem megfelel.
A rendszer nagyon gyors és smooth, hangszórója brutálisan jól szól, kijelző szintén szép. -
-
Mister_X
nagyúr
Mázlista. Én most kiszámoltam nagyjából év végéig a tervezett kiadásaimat, és ha csak havi negyven órát dolgozom, akkor leghamarabb csak októberben lehetne Vita-m (legalább 16GB-os memkarival). De ugye most itt egy 3DS is, kellene egy PC is, közben el is akarnék költözni (alsó hangon nyolcvan órát kellene dolgoznom, iskola mellett), a PS még mindig szervizben van (szerintem holnap bemegyek asztalt borogatni) és mostantól mindig fent kellene tartanom 4-5e Ft-ot, hogy ha megint ilsen helyzetbe kerülök, hogy ha elvesztem valamim, akkor ne csússzak el semmivel se...
Nincs véletlen egy szabad hely a munkahelyeden?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kovsol
titán
Erről a képről az jut eszembe amikor kiküldtek Angliába melózni aztán első nap mondom irány a tengerhez, megnézem milyen.
A következő látvány fogadott:Természetesen pont apály volt.
Azért néha víz is volt arra: [link]
mod: Nekem is volt P800 -am
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
tDr1v3r
veterán
Én a Haswell-es 13"-os Retina MBP-re várok... az alap is bőven elég nekem, csak a mostaninak az IGP-jével nem vagyok annyira kibékülve.
Ahogy számolgattam, ha tavasszal veszek kocsit nyárra már meg is lesz rá a pénzmag... mondjuk mindezek előtt meló kéne.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
Én azt nem értem, hogy ki az a hülye, aki úgy dönt, hogy nem fizeti a számlákat? Hacsak nem pattan meg az EU-ból, akkor cseszheti... Behajtók is vannak ám. T-ben is megkérdezte az értékesítő csaj, hogy ugye fizetni fogom-e. Hát majdnem lehülyéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest