- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
-
MasterMark
titán
Ezzel a ventit tönkreteszed.
Inkább sütném a sütőben. Azzal több hónapot is bírhat utána.
szerk.: Vagy lehet hőlégfúvózgatni ha már kontárkodunk.
Egyébként infrás forrasztó-állomással kellene újragolyózni és újraforrasztani a chip-et "hivatalosan". Vagyis ez lenne a normális megoldás, de sajna ezzel sem lesz örök életű. -
t256
őstag
Jelenleg nincs raktáron, ha rákattintasz.
Érdekes egy brigád ez még mindig. Pénteken Arena plázában volt dolgom. Benéztem hozzájuk, hogy megkérdezzem, hogy áll a rendelésem. Nem biztos, hogy jut, mert vittek ki a gépekből Playit!-re is. Ha ott nem fogy el mind, akkor lehet tudják teljesíteni a rendelést.
Ha leadok egy rendelést, akkor raktárkészletből a rendszernek le kéne vonnia, vagy foglalt státuszba tenni, nem? Gondolom itt ilyen szintű rendszer nincs. -
x360elite
őstag
Pont, hogy az ilyen p.ö.cs.-ök miatt nem volt adott a lehetőség mindenkinek. Hiszen éppen erről beszéltünk. Az 576-nak több 100db ilyen konzolja volt. A felháborodás pedig nem a drágán eladás miatt van hanem azért, mert nem 1-2db-ot vett és ezzel a "mindenki előtt ott állt a lehetőség" már nagyon nem állja meg a helyét. Még a tájékozottság sem segíthet senkinek, hiszen ha valaki "törzsvásárló", akkor az akció meghirdetése előtt egy nappal már tud róla. Ha pedig olyan szellemiségű, akkor délelőtt 10:00:01-kor berendel belőle 40db-ot. Én is megtehettem volna, hogy kérek 9-et, mert akkor még volt, amikor telefonon rendeltem belőle 1db-ot magamnak.
-
darnics
aktív tag
igen de vannak játékok amik goldal olcsobbak.10 000 helyett mondjuk 3000 vagy 5000 ezekt hol találom erre lennék kiváncsi.az akciokra.a kezdöképernyön tudom mi van de ott csak az adott ingyenes cucc van.de azokra lennék kiváncsi amik mondjuk olcsobban meglehet venni.ami a kezdö oldalon van az kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest