- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FlashLed #12681 üzenetére
Te is mostanában migráltál külföldi régióról?
pzstm: account.live.com-on átállítottam sikeresen. Sőt ott hozzá tudtam adni magyar címmel bankkártyát meg is csinálta azt az alap 200 Ft körüli levonást.
Ami linkeltél ott meg jobb felül válthatok: van még UK acc meg HU is.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FlashLed #12013 üzenetére
Igen a hangulata szerintem önmagában jobb. Persze a 4 is király játék, ezeket kaptam tegnap születésnapomra bár csaltam mert 1-2 nappal már korábban kibontottam és próbálgattam őket.
A sima Forzában a döbbenetes autómenyniség lenyűgöző meg valamivel szimulátorosabb csak kissé steril. A Horizon meg laza kocsikázás jó zenékkel és autókkal (persze jóval kevesebbel). Összességében mindkét Forza nagyon tetszik és örülök hogy meglettek.
Majd ha lesz újra Gold tagságom tolhatjuk, jó lenne multizni vele viszont ebben a hónapban már nem veszek Live Goldot mert kicsit kiköltekeztem magam Xbox téren. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FlashLed #12005 üzenetére
Kollégám is pont kérdezte a Forzát hogy lesz-e One-ra? Anélkül hogy tudtam volna mi a hivatalos kijelentés erről mondtam neki hogy szerintem nem több okból is:
One egy totál más architektúra, másképp kell rá megírni a programokat plusz a Forza 4 már eleve feszegeti az Xbox 360 hardveres képességeit így ha jönne is egy 5. rész technikailag nem hinném hogy sok újat tudna nyújtani. A kiadó meg szerintem nem akarná fölöslegesen kétszer ugyanazt a játékot elkészíteni a két gépre.figure85: ennek a lépésnek örülök mert szerintem kicsit macerás volt eddig hogy Ms pontot vegyek és azzal fizessek dolgokért. Ez szerintem egy plusz fölös kört iktatott bele a vásárlásba. Nem is vettem még soha MS pontot.
A havi 2 ingyen Gold tagságos játék hír is nagyon pozitív. Eddig vacilláltam hogy vegyek-e Gold tagságot de így alighanem júliusban befizetek egy évesre mert már kicsit több értelme lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PlayStation Portal hibátlan
- Xbox Series S
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest