- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FlashLed #12681 üzenetére
Te is mostanában migráltál külföldi régióról?
pzstm: account.live.com-on átállítottam sikeresen. Sőt ott hozzá tudtam adni magyar címmel bankkártyát meg is csinálta azt az alap 200 Ft körüli levonást.
Ami linkeltél ott meg jobb felül válthatok: van még UK acc meg HU is.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FlashLed #12013 üzenetére
Igen a hangulata szerintem önmagában jobb. Persze a 4 is király játék, ezeket kaptam tegnap születésnapomra bár csaltam mert 1-2 nappal már korábban kibontottam és próbálgattam őket.
A sima Forzában a döbbenetes autómenyniség lenyűgöző meg valamivel szimulátorosabb csak kissé steril. A Horizon meg laza kocsikázás jó zenékkel és autókkal (persze jóval kevesebbel). Összességében mindkét Forza nagyon tetszik és örülök hogy meglettek.
Majd ha lesz újra Gold tagságom tolhatjuk, jó lenne multizni vele viszont ebben a hónapban már nem veszek Live Goldot mert kicsit kiköltekeztem magam Xbox téren. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FlashLed #12005 üzenetére
Kollégám is pont kérdezte a Forzát hogy lesz-e One-ra? Anélkül hogy tudtam volna mi a hivatalos kijelentés erről mondtam neki hogy szerintem nem több okból is:
One egy totál más architektúra, másképp kell rá megírni a programokat plusz a Forza 4 már eleve feszegeti az Xbox 360 hardveres képességeit így ha jönne is egy 5. rész technikailag nem hinném hogy sok újat tudna nyújtani. A kiadó meg szerintem nem akarná fölöslegesen kétszer ugyanazt a játékot elkészíteni a két gépre.figure85: ennek a lépésnek örülök mert szerintem kicsit macerás volt eddig hogy Ms pontot vegyek és azzal fizessek dolgokért. Ez szerintem egy plusz fölös kört iktatott bele a vásárlásba. Nem is vettem még soha MS pontot.
A havi 2 ingyen Gold tagságos játék hír is nagyon pozitív. Eddig vacilláltam hogy vegyek-e Gold tagságot de így alighanem júliusban befizetek egy évesre mert már kicsit több értelme lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Saab, Volvo topik
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged