- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FlashLed #12013 üzenetére
Igen a hangulata szerintem önmagában jobb. Persze a 4 is király játék, ezeket kaptam tegnap születésnapomra bár csaltam mert 1-2 nappal már korábban kibontottam és próbálgattam őket.
A sima Forzában a döbbenetes autómenyniség lenyűgöző meg valamivel szimulátorosabb csak kissé steril. A Horizon meg laza kocsikázás jó zenékkel és autókkal (persze jóval kevesebbel). Összességében mindkét Forza nagyon tetszik és örülök hogy meglettek.
Majd ha lesz újra Gold tagságom tolhatjuk, jó lenne multizni vele viszont ebben a hónapban már nem veszek Live Goldot mert kicsit kiköltekeztem magam Xbox téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged