Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
mert csak az nyitja ki a száját iylnekor
Vagy az akinek hasonló kaliberű lányok vannak a társaságában
És nem tudom,ha a linked alapját ítélkezel akkor aki nem ismeri word,excel nem tudja,hogy mi az az étkezési jegy az már ostoba picsa?
És szerinted egy Hostess lánynak mi a dolga ha nem az,hogy "vihorászon"?
Off -
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Nálam csengőhangként van be állitva
De komoly fealing lehetet kocsiból ki hallani -
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Hány magyar nyelvü játék jelent meg boxra?
-
Gebriel
veterán
válasz
(Kolombusz) #12369 üzenetére
TV nézésre a plazma az über SD-ben az biztos.
-
Gebriel
veterán
válasz
ez_meg_emaz #12182 üzenetére
Nem a monitoral szeretném
Azt szeretném,hogy a boxon lássam és le tudjam játszani a media elemeket amely a notebookon van.Nincs ruter,nincs net.És monitor sincs -
Gebriel
veterán
Van valami leírást valahol,hogy boxot hogy lehet össze kötni notebookal vagy pcvel?
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz
(Kolombusz) #10554 üzenetére
Jók a Samung LCD-k.Jó választás
-
Gebriel
veterán
MS-nél hogy müködik a 3 piros LED szervizelése?Mit kérnek?Számlát?Vagy nem kell nekik?Be kell vinni valahova vagy kijönnek érte?Majd egy év után most adta meg magát a haver Boxa
-
Gebriel
veterán
Tudom hogy őskövület játék már a Crakdown,de nekem most volt szerencsém végig játszani,és nagy élmény volt.Iszonyat nagy a bejárható terület
Igazán jó volna,ha több játék jönne ki Magyar nyelven.
Kár hogy a PS3-ra nem igazán van ez meg -
Gebriel
veterán
válasz
CosmoBacsika #8453 üzenetére
Nem tudom eldönteni,hogy ez most ez egy marketing fogás vagy ennyire "elavult" a box
-
Gebriel
veterán
Ahogy elnézem a Box árzuhanását,az elkövetkező 1 hétbe én biztos nem vásárolnék 360-t.Csak
lenne utána.
Kiváncsi vagyok,hogy mi lesz a vége... -
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Xbox360 játékokat vásárolnék!!!
Ajánlatokat privátba kérnék. -
Gebriel
veterán
válasz
tobias40 #7053 üzenetére
Erről kár vitatkozni,legyen mindenkinek magánügye a pénztárcája és a döntése!!
Magánügy?Nem!Bűncselekmény..!!!!
Pesze a legegyszerűbb a szőnyeg alá söpörni az egészet majd pár tucat hsz után újra kezdeni a témát,hogy milyen cd-re és hányszorosan írják meg a játékokat..
Másrészt nem tudom pl Te mit szolnál hozzá ha a munkádat,már ha dolgozol,semmibe néznék és tönkre tennék?(ne vedd támadásnak)
Mert akik azon fáradoznak,hogy nekünk játékokat készítsenek azok munkáját(is) teszik tönkre a warezolok. -
Gebriel
veterán
válasz
darnellsmith #6963 üzenetére
Egyikkel sem fog mellé az is tuti.
-
Gebriel
veterán
Úgy látom elbeszélünk egymás mellett nem kicsit nagyon.Nem csak Te,én is.
Hol láttad te azt, hogy szerintem az Elite-et a 40-essel kell összevetni?
Mondjuk itt..
(#6886)
bwoay
Miért, melyikkel kellett volna?
A már nem létező 80 GB-os PS3-mal, vagy a még nem létező 120 GB-ossal?De teljesen minde1,
Szerintem fejezük be mert semmi értelme.
OFF. -
Gebriel
veterán
Játékonként átlag 20 percről meg aztán végképp nem beszéltem,
ezt nem is értem, honnan a rákból szedted.
Nem te, hanem aki neked gratulál.
Ebből is látszik,hogy közöd....nekem egyébként marhára tetszik, hogy korábban,
amikor a konzol kiválasztásán görcsöltél
Nem görcsöltem mert egyértelmű volt a PS3 választása,hisz előtte 360 volthogy mi értelme a két gépet ilyen módon versenyeztetni,
azt nem tudom.
És ezt Te honnan vetted?Úgyan ezt mondom én is.És mielőtt belvauvauzol mindenbe olvas már vissza egy kicsit..
Hogy mibe tolod bele a kis arcocskádat.
Bár szerintem tök felesleges,mert mikor a PS3 topicban először jártam már akkor felhívták rá a figyelmem,hogy teljesen felesleges veled bár miről vitatkozni mert szűk látókörű vagy.És közben próbálsz meggyőzni a hülyeségedről.
Miszerint az Elite árát igen is a 40GB PS kell össze hasonlítani.
Közbe meg jössz itt nekem..
Na mind1 -
Gebriel
veterán
Na mi van...,Huu hallod közel 50-100 játék közül talán az egyetlen melynek 20 perces a installja.Az igen.Ebből azt lehet lekövetkeztetni hogy átlag 20 perc minden játéknál.Bwoay Gartulálok
hogy néhány hét PS3 tulajdonlás által
ekkora szakértővé avanzsáltál.
Kőszike
De azért vágod,hogy semmi köze ennek ahhoz hogy egy Elite-t egy 40GB hasonlítunk.
Vagy ha igen.Akkor elég gáz hogy a box Elite gépe csak a PS3 majd alap gépéve ér csak fel.Nos Mr mindent tudók -
Gebriel
veterán
Nah az komoly lenne,hogy 3 óra után bele égne.
szerk:
Haverom LCD-jében(nem elirás) éget bele a Minimax logo a kis gyerek miatt az ment a nap 12h-ban.
Szerintem LCD-ben Samsungot érdemes venni.Vezető gyártó.Plazma ára elég huzós ha normális felbontásut akar az ember,ott pedig a Panasonic a nyerő.Szerintem ez sem rossz
-
Gebriel
veterán
Tesco-ban 52.990Ft a 360
-
Gebriel
veterán
Akinek fleshelt boxa van azoknak hibátlanul megy minden warez játék?
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor26 #5314 üzenetére
Na egy pillanat...
Én nem azért linkeltem be mert a PS3 jobb mint a 360,hanem csak egy info miatt
Volt Boxom,és nem teszek különbséget a kettő közt,szerintem mind a két gép profi a maga nevében
Sőt...
Köztudatban az van hogy a 360 melegszik,leég.
Nos még ami nekem volt mindig hibátlanul működik lassan egy éves.
Meg vettem a PS és túl melegedés miatt vissza kellet vinnem.(nem ment a venti). -
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz
(Kolombusz) #3456 üzenetére
Főleg mert egy illegális dolog!!,Mr PH! kedvence.Méltó hsz volt a rangodhoz képest.Gratulálok.
-
Gebriel
veterán
Miért stereo rca-val akkarsz hangot varázsolni?
A component kábelt meg tudod oldani 3 tv-be 3 rendszere.szerk:bocs most olvastam vissza hogy csak két 2 rca kimeneteles a "házimozi"
Szerintem persze csak ha keret engedi nézz egy kicsivel komolyabb rendszert,megéri hidd el. -
Gebriel
veterán
USA gép viszi az európai játékokat?
-
Gebriel
veterán
Ingyen XBOX Live Gold hétvége
Ingyen elérhető a Microsoft Live szolgáltatása ezen a hétvégén (Nov. 23.- 25.) az XBOX 360 tulajdonosok számára.
-
Gebriel
veterán
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
Az egyik konzol boltban bele botlottam egy, állitólag MS által piacra dobot 360 tartozékra.
2 ventilátoros konzolhátuljáracsatlakozható kütyüre.
Akkor ezek szerint ez megoldhatja a 3 ledes problémát szét szerelés nékül
Bp és észak Pest környékén hol tudom modoltatni a gépem?
Van valami veszélye a modoltatásnak?Kb milyen áron mozog?
Thx -
Gebriel
veterán
...Sikerült azonosítaniuk az X360-ak elhalálozásához vezető tényezőket, így a három villogó vörös hibajelzéssel szembesülők számára a szokásos egy helyett a vásárlástól számított 3 évre hosszabbítják a garanciális időszakot. Továbbá azon fogyasztókat is kárpótolják, akik fizettek ezidő alatt a hibával kapcsolatba hozható javításokért,......
Forrás:[link]
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
válasz
Mákos7észta #1029 üzenetére
http://xbox360jatekok.extra.hu/
[link]
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
Van itt valaki akinek már leolvadt a boxa?
A sajátja és nem a 13. másik fórumon lévő emberé
Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest