- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
woodbear
addikt
válasz
FefeeX #44720 üzenetére
Amit leír abból nagyjából kikövetkeztethető hogy mi mire jó. Azt meg hogy neked hogy jó az autó magadnak kell beállítani! Nem mondom, hogy gyorsan megvan először. De rá lehet érezni, állítasz valamin, aztán mész pár kört, megint állítasz megint mész........
Mert ha pl. letöltesz egy beállítást, az lehet, hogy neked nem is fekszik. -
adalbert1
veterán
válasz
FefeeX #44670 üzenetére
Az első GTA tényleg nagy FUN volt, de még a 2 is... Ezek már ha jól emlékszem elég régóta ingyen is letölthetőek. Nekem a 3 annak idején nagyon tetszett, kb. olyan szinten korszakalkotó játék volt, mint az 1 (majdhogynem csak azért vettem új gépet annak idején). Vice City volt szerintem a csúcspontja a szériának, nagyon jól eltalálták a hangulatot a rengeteg filmes utalás pedig még inkább dobott rajta...
A San Andreas volt az első és egyetlen játék, amit a megjelenéskor full áron megvettem, azóta is bánom... Nem rossz, nem rossz, viszont túlbonyolították (bandaháborúk, stb), és a hangulat is visszaesett a Vice City óta...
Ehez képest a 4-gyel csak ismerkedek még, de annyira már nem hoz lázba a dolog mint a régebbi részek... -
Peat;)
veterán
válasz
FefeeX #44651 üzenetére
Attól hogy te nem játszottál olyan játékokkal amelyek akadnak nem egyenlő azzal hogy nincsenek ilyenek. Az NBA pont az a sorozat aminek nem illene megakasztania a konzolt..azért nem mass effect 2 grafika van benne teli effektekkel.
Pc-n olyannyira akad a crysis hogy még a mostani notimon szaladtam végig rajta médiumon...szerintem logikus hogy a medium és sima high-ra optimalizálták. Emlékszem még p3-on is megmutatták hogy játszható állapotba hozható. Szóval ez eléggé felemás.
A másik gta4 meg x360-on is lassú. Nagyon sokakat zavarja a 30 fps alatti érték, a gta4 folyamatosan produkálja. Pc-re még jobban elcseszték oké...de pl én konzolon sem tudtam sokáig játszani vele. Az egy szutyok game minden hardwaren optimalizáció szempontjából.
De hiába vitatkozunk, tény hogy pc-re nehezebb optimalizálni ami erősen látszódik is. De az is tény hogy már van nem egy játék ami elhagyta a mostani konzolgenerációt kinézetben. Mivel a Metro nem egy fantasztikus játék, hanem a grafika a fontos benne ezért érdekelt volna a dolog.
Egyébként írtad feljebb hogy a patch is szokatlan a konzoloknál. Nos manapság már nem az. Az elmúlt pár játéknál asszem mindegyiknél jött a patch. Ez van.
-
Peat;)
veterán
válasz
FefeeX #44645 üzenetére
Dehogy tettem be az eredetit előtte, csak ünnep következett ha jól emlékszem és pont e miatt meg akartam venni, hogy akkor már tudjak játszani vele és ne kelljen megvárni míg újra nyitnak a boltok. A boltban is figyelmeztettek. Persze megszegték a szabályokat, de ez az az eset ami belefér szerintem.
Konzolon meg van akadás. Erre nem egy példát tudok mondani. Az optimalizáció meg túlzás hogy ennyit ér, sokat ér, de pl a ps2 emulátor azért nem megy a pc-ken megfelelően mert tök más a felépítése. Valószínű lehet csinálni olyan konzolt is aminek az emulátora pc-n a 2d-s amőbától is meghalna.
Pc-n már vannak olyan játékok amik egyértelműen szebbek mint a konzolos társaik. Szerintem a Metro is biztos ilyen, ezért érdekelne mekkora a különbség. Illetve az optimalizáció, mert pl egy gta4 szintű sebességtől nekem émelyeg a gyomrom, de pl x-men wolverine is itt ott akadt, még mass effect 2 is bereccent néha ahogy a viking battle for asgard is. Sorolni lehet a játékokat amik itt ott akadnak konzolon ne hülyéskedj.
-
adalbert1
veterán
válasz
FefeeX #44613 üzenetére
Én 61-ért vettem elitet, mondjuk Halo 3 + Fable 2 Goty (Halo 3 angol, Fable 2 magyar, de inkább angolul játszom
), ehhez is hozzátesz 7-8 k-t és megveszi a Forza 3-at, akkor is jobban jár...
Mr.Grincs + FefeeX : pl. a Vice City-ben még én is rajta voltam, hogy kijátszom 100%-ra a játékot. Ott még ha jól emlékszem 100 ajándék dobozt kellett összegyűjteni, de pl. már azt is meguntam a felénél... Ez az achivementes dolog úgy lenne igazán jó, ha pl. így unlockolhatnál új karatkert, fegyvert, verdát, stb.-t...
-
F.B.I.
veterán
-
bwoay
nagyúr
válasz
FefeeX #44462 üzenetére
lehet, hogy igy van, de ez egy butasag. a ket stilus mindig is jol megvolt egymas mellett, raadasul teljesen nyilvanvaloan megvan az igeny mindkettore. aztan ami meg a PGR arkad mivoltat illeti: egy NFS-hez kepest egyenesen szimulator. en ugy szoktam mondani, hogy nekem ilyen a jo arkad, de igazsag szerint akik a klasszikus ertelemben vett arkad autoversenyhez szoktak, azok a PGR-en elvereznek. akarcsak a GRID-en, mert ezeknel nem eleg tovig nyomni a gazt, aztan elrakni a jarganyt a kanyarban 300-al.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB SSD
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest