- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mz/ts250@300
tag
válasz
EQMontoya #476 üzenetére
Én is igy tudtam, de szinte mindegyik program(everest,riva,ati tray tools)R420 asnak látja a gpu-t.A magra pedig x850 volt feltüntetve.
Amugy húzni valoban lehett a gpu-t 525öt megy ,de csak 480on használom mivel gyári hütő van rajt és eléggé melegszik játékok alatt.
A memoriákról meg inkább nem irok semmit. -
diablo1984
veterán
válasz
EQMontoya #347 üzenetére
ugye ennek az alapórajele 400/1000? mert nekem ezeket a paramétereket hozza...vagyis pontosan 398/986-ot! da nagyon szuper a gyári hűtője is, messze eddig a lagjobb, amit valaha is láttam! hűvösen tartja a karit, és feleslegesen nem süvít, csak bekapcsoláskor és terheléskor, de akkor úgysem hallom! és full terhelésnél is csak ötvenakárhány fokos, alapon meg 40! nagyon jó karesz, a 7900gs után eddig a 2. legjobb kari! ami megy rajta, azt lehet fullon használni, mert elbírja!
ja és a geforce-hoz képest telítettebbek a színei és nem nyúzza meg a képet tv-outon! -
várnarancs
addikt
válasz
EQMontoya #200 üzenetére
Hát igen. Nem tod hol lehet boxert kapni? Asszem igényt tartok a madzsettára vagy mire
Remélem nem halt meg! Az egyik tesztnél amit over mutattott, vagyis csak eredmények, ott 2db X800GTO-t raktak be egymás mellé, és működött! Érdekes!
Amúgy oszttársamnak van egy AGP_s PCI-E-es laja, azaz mind2 van benne és belerakott egy X1600pro-t meg egy X550-et, és ment! Mm. az X1600pron próbálta, a másik meg majdnem szétdarálta az X550-t, mert oölyan közel voltak egymáshoz -
brd
nagyúr
válasz
EQMontoya #146 üzenetére
Én magam nem próbáltam, de az összes, általam látott teszt ezt mondja. A SLI-n kívül semmi előnye (sok memóriával rendelkező VGA esetén) a PCI-e csatolónak, mondhatni felesleges. Már a 4x-es és 8x-os AGP között sem volt sok különbség. Ill. annyi különbség van, hogy nagyon nagy felbontású video állományok lejátszásakor kisebb PCI-e esetén a CPU terhelése.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest