Új hozzászólás Aktív témák
-
Mz/ts250@300
tag
válasz
EQMontoya #476 üzenetére
Én is igy tudtam, de szinte mindegyik program(everest,riva,ati tray tools)R420 asnak látja a gpu-t.A magra pedig x850 volt feltüntetve.
Amugy húzni valoban lehett a gpu-t 525öt megy ,de csak 480on használom mivel gyári hütő van rajt és eléggé melegszik játékok alatt.
A memoriákról meg inkább nem irok semmit. -
Mz/ts250@300
tag
Ma leszedtem a gto-ról a hütött(tisztitás illetve pasztázás végett)és meglepve olvasom,hogy x850-es gpu van rajt.(az everest szerint R420-as)
Ez a gpu nem csak a gto2 seken lett alkalmazvaAmugy még ezek a feliratok olvashatók a magon:- 215ragcga11f illetve -gg7606
-
Mz/ts250@300
tag
Nagy valoszinüséggel igen, nekem is "csak"2x512mb van dualba .
Én nem vettem észre ramhiányt ,egyből kilép és játék közben sem kezd el a vinyom darálni.
Mennyi ramod van?
Proci?
Oprencer?
A nagy térnél olyan 35fps-ig lecsöken nekem is de az még játszható sebeség.(remélem a teljes játéknak sem lessz nagyobb hardvere igénye) -
Mz/ts250@300
tag
Ma letöltötem a call of duty 4 demoját és örömel tapasztaltam ,hogy a gto-m álta a saratt(Persze elötte kicsitt megrántottam a száját. 1024x768x85hz -ba medium beálitásokkal hozta a 35-60 fps-t.(remélem a teljes gaménél sem vall kudarcot)
Még az új Nedd for sped-et vigye el legalább medium beálitásokkal élvezhetö sebeséggel és ,akkor boldog leszek mert ez az két játék amit vártam .Még csak annyit,hogy a cod 4-nél a proceszorom szinte mindig 100%-járt(A HT-szál is)
Valoszinű egy jobb procko alatt valamivel joban teljesittene egy x800gto. -
Mz/ts250@300
tag
Minden szükséges driever fent van?
Mielött telepiteted a vga drievert az elözőtt uninstaláltad?
Nézd meg a feladatkezelöben a proceszort nem terheli le e valami.
Vga hömérséklete?
DE akár szoftver ütközés is lehett,igy hirtelen más ötletem nincs talán majd az okosabbak.
Amugy más játéknál is észlelted a a lasulást?
Ha más nem segitt probáld ujra húzni a windowst és a legfrisebb vga drievert ragd fel. -
Mz/ts250@300
tag
Ugy elhiszem,de gondolom ugyanazokat a grafikai beálitásokat használja ,mint a régi windowson.
diablo1984 ezek alá a kártyák alá már rakhatsz akármilyen proceszort csodát már nem lehett várni tőlük.(Az meg csoda lenne ha nekem megy 40fps-el ,ugyanazon beálitások melett egy x2-vel meg menne 150-200fps-est)
-
-
Mz/ts250@300
tag
Tegnap jött meg az 512mb kingmaxom párja (ddr1) eddig is egy Gb volt a gépemben csak nem dualba.
Nézegetem a játékokatt és elég sokatt gyorsultak a gamék az mw 15-20a flat out 2 25 carbon 10fpssel gyorsabban futottak ugyanazon beálitás melett.
Pedig már nagyon azt hittem,hogy a gto-m a szük keresztmetszet. -
Mz/ts250@300
tag
válasz
diablo1984 #344 üzenetére
Nagy mákod volt,de azért az eladó tudatlansága is hozzá járult,a szerencsédhez
-
Mz/ts250@300
tag
Az everest nem méri a gpu-m hömérsékletétt ,lehetséges ,hogy nincs benn szenzor vagy csak az everest nem ismeri?
Anno a 9800xt-mnél mérte a gpu-t és környezetétt is -
Mz/ts250@300
tag
Ok
Köszi a választ.
Amugy a gpu Birja az 520mhzt.
Az az az érdekes a memó ddr 1 birja a 890mhz és játék után sem izzik.
egy 3ghz prescottal 1g rammal csinál 5100pontot 3dmark 05-be 500/870 orajelek mellet,ami azért nem olyan rossz nem?
Amugy én még egy szériával le vagyok maradva ,a 9500és a 9800 se szinte mind moddolható volt ,De látom ezeknél a kariknál már elég jól megbonyolitoták a dolgokat. -
Mz/ts250@300
tag
Kicsit olvasgatam csak a gto2 moddolható?
,Az ati tools is azt mutatja ,hogy nem modolható igaz a leirtak csak 480 -430 as magra vonatkoznak -
Mz/ts250@300
tag
Hali mindenkinek
Lejebb olvastam,hogy valakinek van itt palit karija,nekem is van egy ugyanolyan paraméterekkel(Agpx800gto ddr 700mhz hynix,400mhz gpu).
A gpu R 420 520mhz hajtom ha játszok
Létezi olyan bios hozzá ami olyan 7-800mhz körűl hajtja a memokat.
Én valamelyik gyártó xl biosára gondoltam,csak az a baj Vgá-n még nem csináltam bios frisitést.
Előre is köszi a válaszotokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest