- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
jelentem cod4-el normál grafilai beállitások mellett 1440x900ban szépen teljesit a kis gto! nem kell ezt még annyira leirni!
-
diablo1984
veterán
válasz
Mz/ts250@300 #453 üzenetére
nekem pl x2-es húzott procival és 2 giga rammal, azértz jobban szalad mint egy northwoodon...gondolom neki is valami újjabb szerkezete van...
-
diablo1984
veterán
oké, ha a gs órajele 450/1320 afelől még létezeik olyan gs aminek ez 600/1600! és ezt úgy hívják, hogy galaxy 7900gs super! ennek nézz utána és ne a húzott eredményeket nézd, habár a pro még hagyjám, de kevésbé tunningos mint a gs, az xt meg kifejezetten antitunning kari! geforce-os vagyok, már lassan voltam, nincs ezekkel a karikkal gond, csak amit az nvidia csinál a drivereivel az vicc!
nekem volt inno 7900gs-em is, az kikapott haver projátol, és igen 3dmark-okat nézem nem játékokat, mert az tudja pontszerűen leírni a difiket! mostani gs superem aminek az alapórajele a 600/1600(még ha magasabb a referencia gs órajeleitől, de akkor is az) ez már a pro száját elkeni, és a 7900gt-jét is! nem beszélve ha húznám....
nade tényleg hagyjuk a vitát, a pontok számítanak, mert bárki mondhatja, hogy ennyi meg enyi fps-el hasít a játék, de pontokban lemérni a tudást csak ezek a progik tudják! eznnek nézz utána!
na béke veled, innen kezdve kilépek, ne offoljuk szét a GTO topicját! -
diablo1984
veterán
hát, ebbe felesleges is belemenni, nézd meg a markos toplistákat és akkor eléggé el fogsz rajta csodálkozni! a pro alapórajelét és ennek is az alapórajelét veszzük(mert ennek bizony 600/1600 a gyári alapórajele) akkor a 7900gs super porrá alázza a pro-t, a pro-n meg annyit nem tudsz húzni, hogy elverje ezt az értéket! mi a fenének vegyek 7900gt-t, mikor az is kikap ettől a gs-től, nem logokus....
mod: a 600/1600-on járó pro vga-t már x1950xt-nek hívják errefelé...
[Szerkesztve] -
-
diablo1984
veterán
válasz
Overlocker #383 üzenetére
valamit a múltkor is árult, de nem emléxem már, hogy mit! jaja emléxem a 8600gt-re a szerteágazó áramcsatikkal...
-
diablo1984
veterán
válasz
Overlocker #379 üzenetére
jah, ilyen mértékű órerklokk esetén nem ritka a hirtelen halál....sőt szinte következik! Achill3uS tudja, ő is elszenesített vagy egyszerűen kinyírt már pár karit!
-
diablo1984
veterán
válasz
Overlocker #371 üzenetére
ohh, nekem még mindig megy, csak húzni nem merem, nehogy az összeezüstözött résznél valami ami anno elszállhatott, az előhozza a hibát! de amúgy alapon is iszonyatosan jó kari, csak a sm3.0 hiányzik ala DIRT, de ahhoz amúgy is izomkari kell! én 7900gs-ről downgradeltem(kell a pénz project) és nem annyira szembetűnő a változás, hacsaknem annyi, hogy sokkal teltebbek az ati szinei!
hogy csináltátok, hogy ennyien írtatok szinte azonnal? 1 hétig semmi, mostmeg 1 hetes adag egyszerre? nem hiába én is sokszzor néztem a topicot, gondolom ti is fűrkészitek a Kelly hősei mellett...
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
látom itt sem túl nagy a forgalom!
-
-
diablo1984
veterán
főleg a cpu fogja vissza, nem beszélve arról, hogy az 478-as(
) lenne, mert asszem 775-ösben nem görcsöltek ilyen kis cerkákkal! tehát ha 478-as a proci, akkor agp-s a kari, úgyhogy bőven kellhet neki kraft, nekem x800gto-m van és PCIe-es, és arra is kell, az AGP meg eleve kevesebb feszt tud kajoltatni a VGA-knak.....
kell rá a tápcsati, anélkül már a 9800pro sem indult el.... -
diablo1984
veterán
amúgy ugye ez a kárty(vagyis az x800-as sorozat) lenne a sharder 2.1-esek csúcsa, nem?
-
diablo1984
veterán
válasz
EQMontoya #347 üzenetére
ugye ennek az alapórajele 400/1000? mert nekem ezeket a paramétereket hozza...vagyis pontosan 398/986-ot! da nagyon szuper a gyári hűtője is, messze eddig a lagjobb, amit valaha is láttam! hűvösen tartja a karit, és feleslegesen nem süvít, csak bekapcsoláskor és terheléskor, de akkor úgysem hallom! és full terhelésnél is csak ötvenakárhány fokos, alapon meg 40! nagyon jó karesz, a 7900gs után eddig a 2. legjobb kari! ami megy rajta, azt lehet fullon használni, mert elbírja!
ja és a geforce-hoz képest telítettebbek a színei és nem nyúzza meg a képet tv-outon! -
diablo1984
veterán
válasz
Mz/ts250@300 #345 üzenetére
lehet, de ezt mikor megvettem nem tudhattam, hogy gyógyítható, mert a gyári gigantikus hűtő eltakart mindent! mikor levettem azonnal láttam, hogy trancsparty volt ezüsttel és nekiáltam megpucolni a cuccost! kb 1 órába telt, mire a kis cuccai közül kivakartam a sok pasztát, fehér pasztával vékonyan összeraktam és voilá, kész is lett! azóta is carbonozok vele, és szinte hihetetlen számomra is, hogy 1280x1024-ben egy alapon használt kártya úgy viszi full grafikán, és olyan szépen hogy eszem-f*szom megáll!
nagy tisztelet a gto-knak!
mod: az ladó nem tudhatta, hogy talán ez is okozhatja a hibát, mert egyszer ment, majd hibernálás után csíkos képpel ébredt a gép! joggal hihette, hogy a memó halt be....levette a vf700-at róla, rá a gyárit és memóhibásként árulta, én meg megvettem!
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
sziasztok!
tegnap beszereztem egy x800GTO-t, és nagyon jó a kari! igaz memóriahibásként vettem, de nem az volt, hanem az ezüstpaszta, amit rajta használtak összezárt rajta mindent és amiatt volt csíkos a kép, mert letakarítottam róla és csodák csodájára hibátlan kareszt kaptam!
ja és hogy zöldüljetek egy full dobozos, bontatlan kábeles és 2k volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest