- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
várnarancs
addikt
válasz
LALA_kiraly #247 üzenetére
Azért én még élek, csak vhogy mostanában a gép nem tud lekötni!
Rudeee: lehet h a haveromnak kell, majd megkérdezem tőle holnap! -
várnarancs
addikt
válasz
LALA_kiraly #214 üzenetére
Jah igen, bocs!
Hát jah, idejük, lejárt, lassan már annyira gyakoriak, mint a 9800prok-k! Nemtom, de sztem ezek még mindig elég jók! -
várnarancs
addikt
válasz
EQMontoya #200 üzenetére
Hát igen. Nem tod hol lehet boxert kapni? Asszem igényt tartok a madzsettára vagy mire
Remélem nem halt meg! Az egyik tesztnél amit over mutattott, vagyis csak eredmények, ott 2db X800GTO-t raktak be egymás mellé, és működött! Érdekes!
Amúgy oszttársamnak van egy AGP_s PCI-E-es laja, azaz mind2 van benne és belerakott egy X1600pro-t meg egy X550-et, és ment! Mm. az X1600pron próbálta, a másik meg majdnem szétdarálta az X550-t, mert oölyan közel voltak egymáshoz -
várnarancs
addikt
válasz
Overlocker #195 üzenetére
És akkor miért nem fordítva csináltad? -
várnarancs
addikt
válasz
Overlocker #189 üzenetére
Milyen jó, hogy csak bor volt! Meg egy kis szöveg is jó lenne!
Mennyi lett a tunning eredménye? -
várnarancs
addikt
-
várnarancs
addikt
válasz
LALA_kiraly #141 üzenetére
?
Pista? Erős Pista vagy mi? sztem akkor megérte -
várnarancs
addikt
válasz
Silencer83 #137 üzenetére
AtiTool-al próbálkozz! Ott egyszerűen a settingben!
-
várnarancs
addikt
válasz
LALA_kiraly #133 üzenetére
mennyiért tudsz szerezni?
-
várnarancs
addikt
válasz
LALA_kiraly #118 üzenetére
Hát igen. De nem 16os? Az enyimé is 12-es de ha alapon nézem akkor s 5k-t megy!
-
várnarancs
addikt
válasz
Silencer83 #121 üzenetére
6.x7.x egyformák. Ha tudsz akkor dhzeropointosat szedj le, vannak fennt a guru 3d.comon!
-
várnarancs
addikt
Én szerintem eddig is azt mondtam h XL bios kellene rá!
Szerintem vmi ilyet kellene rárakni Sapphire X800XL 256Mb/256bit 2.0 Samsung 16 pipeline! Nincsmit
Amúgy azt tudtad, hogy hivatalosan nincs is X800GTO2?! Mert az Ati nem jelentette be, hogy lesznek, és lettek, de nem az Atitól, hanem a gyártóitól! -
várnarancs
addikt
válasz
LALA_kiraly #92 üzenetére
Jah ok!
Énis bánnám ahelyedben! Bár most énis notit szeretnék, de feltétlen megtartanám mellé a nagygépemet! Mesélsz még 1 kicsit a notidról? -
várnarancs
addikt
Van + és - oldala is! Ha a GTO-d egy 16 pipás R480 maggal került volna hozzád, akkor szívtál, de mivel asszem nem volt moddolható, meg nem volt különösebb erőmű, így kb Rudeee kareszával kapsz majd egyenértékűt! LEgalább 16 pipás lesz majd! Ami nem olyan rossz! Ha 12 pipásat olyan 560-570 körül járatod akkor lesz olyan gyors mint egy 16 pipás 400on
És ha még oda tudsz tolni 40mhzet akkor nagyon nyerő vagy! Rudeee egy jó kareszt kapott viszonylag, neki asszem 67 mhzet sikerült +-ba adni neki!
Amúgy van 1-2 teszt a http:\\vganfo.uw.hu-n! -
várnarancs
addikt
Engem csak a tesztekben hoznak lázba a párszázpontok!
Amúgy én mostmár alapon használom, mondjuk amúgy sem gameelek rajta sokat de azért így jobb!
Hát igen az a fránya memória! Neked ugye 2.0 van rajta, mert nem sokkal gyorsabb mint az enyimé! Amúgy elég szar, hogy már a mai gamekben nem is számít szinte semmit sem a nagyobb mem sávszélesség! -
várnarancs
addikt
válasz
LALA_kiraly #78 üzenetére
Hát, most ezt nem teljesen értem! Az X200 gondoltam h nem a legjobb, de te cserélted vagy cseréled nemtom!
-
várnarancs
addikt
válasz
Overlocker #76 üzenetére
Válasz ment, arra is ment válasz, stb
-
várnarancs
addikt
válasz
Overlocker #61 üzenetére
Jah ok. Mire gondoltál, miben hozod el? Mennyi egy adag szjég/folyékony N?
-
várnarancs
addikt
válasz
Overlocker #59 üzenetére
A szárazjeget, a blokkot vagy a vga-t?
Folyékony N mikor lesz? mert arra nagyon kíváncsi vok! -
várnarancs
addikt
válasz
Overlocker #57 üzenetére
Jah jó!
De ne feledd el, h a szárajég szublimál, aztán azt fogod észrevenni, h sehol sincsen szjég a vga meg elsül! -
várnarancs
addikt
válasz
Overlocker #55 üzenetére
Jóvanna! Nem tudtam h neked minenből a legjobb lett
Amúgy a szárazjeget hogy gondoltad? Mert csak úgy rárakni a procira nem egy életbiztosítás -
várnarancs
addikt
válasz
Overlocker #50 üzenetére
Sztem legyen kompi, -20-30 fok úgysem lesz a közel, s talán a távol jövőben sem. Amúgy nem kellene kiköltözni a tunningosoknak az É-i sarkra? Ott bizti h hideg van -
várnarancs
addikt
Hát igen. Ez a platform váltás nem rossz dolog! Csak drága, és a költséghatékonysághoz, h a mai szókészlettel éljek köze sincsen!
De neked jó, mert megy a 16 pipa, és nem is olyan tetű a GPU-d. lehetne gyorsabb is, de azért ez sem rossz! A memed mennyit is megy? Tom h már 100szor mondtad de akkoris -
várnarancs
addikt
válasz
Overlocker #36 üzenetére
Az naggyon jó! Azért készíthetsz 1-2 képet, h énis megcsinálhassam majd! És persze bötűvel is leírthatod mert akkor be tudjuk rakni az 1.hszbe!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest