- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
GeryFlash #86 üzenetére
Senki nem mondta, hogy egymásból következik. Csak nem első alkalommal futok bele az örömködésbe, hogy szerencsére egyre többen némítják a telefont így nem csörömpöl amikor hívják az illetőt, vagy ha üzenetet kap.
Nálad így nyílvánult meg.
"Szerencsere idovel kikopnak a hozzad hasonlok."
Erre írtam, hogy sebaj, terjed az új sokkal boszantóbb, és logikátlanabb szokás.
-
Ricardo
titán
válasz
GeryFlash #82 üzenetére
Milyen jó, hogy egyre többen halkítják le mi? Nem hallod amikor csörög a telefonja, de aztán felveszi, és elkezd bele üvöltve beszélni, és természetesen maximum hangerőn van beszédhang is, ezért a hívót is tisztán leht érteni tíz méteres körzetben. Egyre több ilyet látni. [link]
Tömegközlekedésen, utcán, étteremben , kávézóban, boltban, és mindenhol.
Nem érdekel milyen eredménye volt a végbéltükrözésen, vagy mennyire szomorú, amiért megcsalta az asszony a postással, vagy mit kell vennie a boltban. Ha ezt közlöm vele, én vagyok a bunkó és közli hogy semmi közöm hozzá.
A kérdésre, hogy akkor miért ilyen diszkréten intézi, persze nemtud értelmes választ adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest