- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
nevemfel #99404 üzenetére
Mert az is. Ryzen7 5700G-hez képest láttam 1050Ti-t (mindkettő erősebb, mint az általad említett hardverek), utóbbi nagyságrendekkel gyorsabb. Érdemes bookmarkolni az alábbi oldalt: [link]. Nyilván tök általános eredmények, nemhogy nem játékspecifikusak, de még egyéb hardverösszetevőtől is függenek, de iránymutatónak jók. Én egy rövid ideig, 6gen i7-hez tartozó integrált VGA-n játszottam laptopon, de az két kieggel ezelőtt volt, és már akkor is durván kompromisszumos volt a dolog. Azóta a gépigény csak nőtt, az a 3700G meg kb ugyanaz a korosztály, még ha kicsit erősebb is az AMD integrált vezérlője, mint az Intelé.
Szóval AH-zni, meg szólóban questelni sok kompromisszummal jó lesz, de a raidelést, meg a kurrens instázást felejtsd el integrált VGA-val.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest