- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Faber-ék már 60asok, de ahogy látod felevsznek kicsiket is
-milyen kaszt vagy? mert pár kaszt nem tud bizonyos fegyvereket, pl druid nem tud swordöt használni.
-fegyvermestert és szakma mestert úgy találsz leggyorsabban hogy beszélsz egy őrrel, az ott ki leeht választani hogy mit keresel, van proffesion trainers, class trainers, weapon trainers stb. ha kiválasztod ami neked kell akkor a minimappon bejelöli és könnyen odatalálsz.
-igen a mobok nem fejlődnek Veled együtt, csak ahogy mászol egyre magasabbra úgy mész egyre nehezebb területre, de pl vannak bizonyos kasztu mobok Murlock-ok pl amikből van 8as szintű és 18as szintű is de nem egy területen. -
patch asszem van a fileplanet-en, egybe le lehet tölteni az egészet.
és ahogy bélanéni mondta, egy bankkártya szám kell, sztem junior kártya is megteszi, mivel csak akkor kezdene ellenőrizni amikor le von pénzt, ami a Te esetedben nem fog megtörténni amíg nem veszed meg a game-et.
játék cd key nem kell mert az maross-é, Te a guest pass key-t fogod begépelni amikor kéri (asszem)
-
na most csinálgatam pár enchantot és ugy nézek ki hogy maciban 5.5k hp és 5975 armor, vagy 5.3k hp és 6500 armor
de asszem még fogok csináltatni pár enchantot -
midnen ott van első hszben
és kell eredeti játék.
havidij kb 3200-3300huf, a játékban van egy honap ingyen játék és mellette egy 10 napos guest-pass amit odaadhatsz havernak hogy probálja ki.
egyébként meg ajánlatos végig olvasni a topicokat mert szinte minden kérdésedre találhatsz választ. -
válasz
LucifeI2 #2232 üzenetére
hát, sokféle módon lehet
ha random csapattal mész akkor általában és ha jó fejekkel vagy akkor eldöntitek hogy kinek kell és az viszi el.
ha több embernek kell akkor dobtok rá és aki a legnagyobbat dobja az viszi.
ha senkinek nem kell akkor jön a cashroll, dob mindenki és az viszi aki a legtöbbet dobja.
de már van egy nagyon jo loot-roll dobó rendszer, ha van valami zöld-kék-lila tárgy akkor jön egy kis ablak és egy csík jelzi hogy meddig lehet dobni.
ott van need és reed gomb, greed az eladásra szánt gomb. ha vki needel akkor csak az dob, ha egyedül dob akkor ő nyeri.
guilden belül is másképp megy a menet, ha nagyobb instákban mentek akkor ugynevezett dkp pontokért lehet elvinni a cuccokat. de ez is egy másik story -
hát nem igaz már megint sor van
-
válasz
-Jackson- #2195 üzenetére
őőő huh. asszem lehet hogy ültél és 2-3 hordás fogott körbe
én meg poén kedvéért bementem és Rád zúztam
av tök poén volt, és akkor pont adslnél voltam délutánig és tökre élveztem hogy nem kell várni fél mpeket gomb nyomás utánasszem pénteken megint bemegyek av-re egy egész napra és küzdöm magam felfele honor létrán
ja akkor Dope-pal voltam együttő benn a tömegben én meg hátul szedtem az áldozatokat, amolyen rugosan
-
bg-n ne üldögéljenek az ilyenek, és köpni nyleni se tudott volna, de azt nemtom hogy afk volt-e.
a kódolás miatt ilyen homályos. nem akartam nagy fájlt feltölteni 56k-s modemmel
mod: megnéztem az elejét, mert ez már egy két mpel későbbi részlet, ott épp leteszi a kezét (amikor iszik/eszik) épp manát töltött az arc.
[Szerkesztve] -
na megnéztem én is azt a tauren warrior-t high warlord fokozatban, hát khm, fincsiiii
-
válasz
Viktor77 #2071 üzenetére
na megkérdeztem Brother-t, de ő azt mondta hogy vagy vmi bug miatt nem látta hogy írtál, vagy válaszolt és esetleg Neked ment ki a chat-ablakban a szöveg.
én úgy ismerem őt hogy nem bunkó, tehát válaszol rendesen. nekem kb 3-4 mp alatt válaszolt ahogy megkérdeztem árulás közben.
wishpelj rá ujra. -
válasz
Andras6800 #2054 üzenetére
Pitya hsz-éhez még annyit fűznék hozzá, hogy lvl20nál a hunter tud majd két egykezes fegyvert használni, ami sztem tök jól néz ki
-
válasz
Darth_Revan #2052 üzenetére
ha nagyon tele van a szerver akkor én se szoktam látni
pedig megy
-
válasz
OgreImre #2038 üzenetére
ilyen nekem is volt és logout se segített rajta...azt vettem észre hogy a kezdő táskában amelyik legjobb szélén van a bag-eknek onnan a bal fölső sarokbol a cuccot ki kell venni és tudsz venni egyből. asszem nekem ez volt a baj, mert nekem ott van a fegyver és át tettem máshova egyből tudtam vásárolni.
remélem tetszik érteni mit beszéltem
pet-e kérdésre meg egy hunter szakértő kéne, Dopebob esetlegbár nemtom hogy olvassa-e még eme fórumot, hallod Dopebob?
-
válasz
-Jackson- #2021 üzenetére
hmm farmnál akkor télelg evasionos megoldás a nyerő
ja ha a zászlohoz állsz akkor a stables fele nézve van egy bemélyedés a talajban és onnan szoktak lödözni
ja gondoltam hogy tudod, csak vhogy be kellett vezetni hsz-t
na majd ha warriorom tolom feljebb akkor én is arms fury leszek sztem
bár nemtom. lehet hogy ujra kezdem night elfként. mert tök poén amikor shadowmeldből a gyanutlan ud rouge-ra ráront a warrior amikor a rugo bütyköli a zászlót -
válasz
-Jackson- #2015 üzenetére
hehe lol, akkor télleg vicces volt. bár ha azt vesszük hogy szolt a többieknek hogy jöjjenek már mert egy warrior mozgolodik és igy késleltetett akkor volt értelme, nemde?
majd ha nem felejtem el megkérdem
melyik flagnél volt? mert a bs-nél van egy rókaluk ahonnan lehet lőni ugy hogy nem látszik ki senki. -
Jackson eddig Te vagy az első plate-es akibe cicával 1000k-s critet zúztam
-
válasz
Andras6800 #1937 üzenetére
www.thottbot.com [link]
ott minden le van írva -
azta lol, ez már szánalmas, hát igen itt is kiüti magát az emberi önzőség és irigység...nem menekülünk, mindenhol ott van.
remélem ez az írásod megjelenik majd wow.hu fórumán is.
ehhez a klánhonlap feltöréshez már hozzá se tudok szólni
mit csinált a h4ck3r?meg megmondanád a címet is, kíváncsi vagyok hogy milyen a honlapotok.
btw, én csak szurkolok minden ismerősömnek, legyen az hordás vagy allys.és sok sikert továbbiakra is!
-
JAckson párszor láttunk Stupidman-nal AB-n ma este
jó volt, de majd face-to-face is megmérkőzünk, csak most nagyon rá akarok állni ab-re hogy elérjem rank9-et legalább.
-
Hello,
Thanks for your email. We have received your payment now and your account is active.
If you have any further questions or problems, don't hesitate to contact us again.
Blizzard Entertainment Europe
R***
Billing Support
jee tudok végre gémelni
Aktív témák
Hirdetés
- MotoGP & WSBK
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged