- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
emre
veterán
Az E50-es kör prémiumos?
Győzelem!
Csata: Komarin 2012. május 19. 12:45:21
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 3 158 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 083
Csatában elért Achievement: MesterlövészCsak mert 2000 sebzés, 14/12 találat, és úgy érzem túl vagyok fizetve.
-
.mf
veterán
IS-3-mal is hatásos a koccolás, elég közelharci tank, s ma két csatámban is volt 2x-2x olyan, hogy az ellenfélnek a lövés után még épp maradt pár százaléka, tőlem alig pár méterre, így egyszerűbb, gyorsabb (mint újratölteni), biztonságosabb (még rámlőne, míg újratöltenék) és nem utolsó sorban olcsóbb (1025/lőszer) is volt a Collisioo-ooo-ooo-oon.
szerk:
Memphis: az ámÉn is nagyon szeretem. Erősen gondolkozom rajta, hogy továbbra is megtartsam, vagy váltsam végre a 13 75-re. A 13 mellett szól, hogy ezeket úgyis magasabb tierű csatákba szokta tenni, a legjobb eddig csak tier 6 volt, de ált. tier 7-8-9-es csatákban szokott landolni; s ott jól jön az ágyúja, aminek nem csak az átütése jobb, de sokkal pontosabb is. Valamint több hp, nagyobb sebesség. Csakhát annyira a szívemhez nőtt a kis dög
-
virkir
veterán
A 14.-i is parádés teljesítmény
Ha vigasztal a tegnap nekem is éppen csak hangyányit volt jobb, nem kellett volna este mennem a GW-vel meg az IS-4-el az a 6-8 kör húzta le. -
virkir
veterán
Ctrl+C-Crtl+V a másik fórumról mert nincs kedvem újra bepötyögni.
"A teszteredmények feldolgozása után kiderült, hogy egyrészt kétségtelenül nagy élvezet meredek dombokról leugratni,"
Anyád az annak a nagy élvezet.
Ha ilyen lesz a fizika mehet a lomtárba ez a fosch.
Előre látom amikor a jóképességű csapat harmada fele azért döglik meg az első percben mert még azt a kurva tankot se képesek irányítani.
Mit várnak ha az nagy kihívás az átlag júzernek, hogy egy indulásnál ne verjék le legalább ketten a láncot egy másik tankról? -
GrooveHero
addikt
Maradjunk a lángrejtőnél..de igen, kicsit azért másabb. Mintha az IS-4-esé kicsit kerekdedebb lenne. Végülis mindegy, ez csak látvány, igazából, ez az új 10-es ágyú, az M62, csak visszacseréltem egy régi WOT-ból az S-70-et az IS-4-re, sza msot tök jó, hogy S-70 és 10mp alatt lövök, cask furcsa, hogy 395-öt sebez
Mondjuk az S-70 is sebzett annyit, de ebből nem jön ki 612, abból meg igen -
emre
veterán
Majd meglássuk, ugyanis 1 csata után a D10T löveggel szerelt T-44-et jobbnak érzem mint a type-ot. De kíváncsi leszek az mm besorolására. Tartok tőle hogy a T-44-el kevesebbszer leszek top tank, és nehezebb dolgom lesz mint a type-al. Ugyanis az utóbbival majd mindig a középmezőnyben voltam.
-
Fel
addikt
Ha már kínai prémium tank...
Lássuk mi az ami nem fogja elárasztani az EU szervert.. A goharu fórumán találtam némi infót a kínai szervereken játszható kínai csodákról: Type 62, WZ111, és Type 59 Gold
Igen, a Type 59 G "Gold" verziót takar, nem azonos a Type 59 G változatával (ami azt hiszem a legkésőbbi volt). Szinte mindenben megegyezik a sima T59-cel, csak...
"Type 59 gold has the same superficial data with type 59. The only difference is the name of turret and suspension. Type 59 gold has different names of turret and suspension, but with the same data with type 59. Because of this, somebody guesses that type 59 gold has some hidden attributes. Nobody knows. However, what we can make sure is that type 59 gold will get twice experience every battle and lower battle level than Type 59." -- Na ezért nem lesz ez soha a kínai régión kívül árusítva.. Lenne is köpködés---------------------------
Plasticbomb: Replay-ket találhastz itt is: MyWoTReplays Planet-wot
-
vhw
addikt
"Sajnos sem a 7.2-ben sem a 7.3-ban nem érkezett felfrissített felépítésű "régi" tank (pedig de örülnék egy Tiger P-vel egyenértéküen védett Ferdinandnak...)."
Ezt hogy érted? A Ferdi tehát valami régi butított modellel működik jelenleg? Ezért olyan acélos?
"Parancsnoki tankok."
Ez mi lenne? A klánokban fieldcommander rangú emberek kapnak egy ilyen extrát a tankjukra? Vagy ez valami új járműtípus osztályt jelentene?
-
Jamboo529
senior tag
felraktam a legújabb xvm config-os csomagot + a wot eff számolót vagy mit.
Végigrágtam magam a beállításokon, szinte minden ok.
2 apró kérdésem azonban volna még.
1. Elvileg van lehetőség az életerő csík átlátszóságának állítására annak függvényében, hogy mennyi HP-nk van még, na ez nem igazán akar működni.
2. A players panel full állapotában, hogy kell átírnom a beállítást, hogy a játékos nevét szinezze eff szerint, ne pedig a tank típusát? -
Fel
addikt
Közben megnéztem miért nincs acélfal.. minimum 1000 hp-t érő találatot kell túlélni. Gondolom ebbe beleszámít a lepattanók elvi átlagsebzése. Most pedig sokat kaptam automata stukkerrel rohangászó kicsiktől, amiknek elég gyér a sebzése.
Multikiller: Ezeken a KV-kon a gyenge pontok sem olyan gyengék... Nekem T-54 D-54 lövegével sikerült 3x is lepattanni egy KV-3 elejéről. Egyszer igaz pont az erősített élt találtam el, de a másik kettő a meredekebb frontrészre ment, ahol a vezető kandikálója és a géppuska van. A KV-2 és a KV-3 lövegpajzsát az M62 sem lövi át.
-
Paul119
addikt
-
Plokijuma
aktív tag
Most mindenki az új tankjait tesztelgeti, természetes, hogy sok van belőlük. (Főleg, hogy aki képes a patch kiaása után 1 órával játszani azok egy része igazi függő, hardcore kocka (Igen, ti is
))
Max 1-2 napig tart a rroham, holnapi nap messze jobb lesz, mint a mostani állapot.
-
fsb1000
nagyúr
Nagy az emberekben a közlésvágy, és a gyerekekből sem veszett ki, sőt az internet új teret nyitott. Már nem a grundon kommunikálnak, nem ott mesélnek élményeikről. Ezt a nemtudommit fel lehet fogni egy videonaplónak is. Tényleg vicces, de lehet egy 10 évesnek segít.
D.Orion: Nem értem miért rám haragszol, hiszen te csesztél le valakit, hogy ne adjon tanácsokat Type59 ügyben. Kicsit mellément, lehet napirendre térni felette, nem dőlt össze a világ. Vagy ragozhatjuk is... ma én sem dolgozom, várok a pecsre.
-
fsb1000
nagyúr
Bocs! Május végét akartam írni.
És mielött valaki lecsapná: nem 2db T-127-et várok a garázsomba, hanem a másodiknak az árát GOLD-ban. De nem jön... de a +400.
Runo: persze.,.. én már rég nem vagyok diák, ergó max 2-3 hétre megyek nyaralni. TV-t nem nézek, a szexből is elmúlt a napi rendszeresség, így éjjelente marad a PC-s játékok adrenalin kábulata.
-
-
emre
veterán
-
Iron Funeral
őstag
Akkor ez is olyan lesz mint a Béla vonal a német fában, ott sincs meg a tier IX ágyú a tankhoz amikor kifejleszted
Más kérdés, hogy itt már valószínűleg mindenkinek meg van a BL-9Azt az 57mm ágyút használja a KV is. Én azt gondoltam egyébként, hogy megkapja a jobbik 85mm ágyút a KV, hogy szinten legyen a PZIV ágyújával.
-
Paul119
addikt
anyám borogass megint mindenki be vásárol belőle és jön a 8 type egy oldalon buli.hála égnek , bár még így is megy az op type mikor össze rak 3 at és le rágjuk a t34 et vagy is4 et 3an
vhw: gondolom majd ehez az eventhez szükség lesz pl t34-85re pl mert megcsinálhatnák hogy ne keljen megvenni és "alád dobnak "egyet
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest