- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
CactuS #49274 üzenetére
Mint írtam a kazuárok többségének lelépésére számítok, míg a HC playerek többségének maradására. Lehet, hogy jó játékos ugyanolyan arányban van köztük, de a HC playerek között vélhetően több akad, aki gyakorlott, tudja a pályákat, stb. stb.
Sőt, a HC playerek közül is sokan fognak Diózni, de ők visszajárnak majd ide is, míg a kazuárok, és a "softcore" játékosok inkább a D3-ra fognak koncentrálni.
Ami a pénzt illeti, Keleten játszhat szerepet, de majd jön ingyenes változat is...
-
Fel
addikt
-
Arpee78
senior tag
válasz
CactuS #47919 üzenetére
Most frissítettem a játékot és a modokat, én is nézem mi ez. Fel akartam tölteni screenshotot, hogy itt kérdezősködjek. Közben megtaláltam
A győzelmi esélyeket jelzi két különböző módszerrel. Dobi screenshotján ~67%-ra becsülte a győzelem esélyét.
-
Dobi 562
addikt
-
-vitya-
őstag
válasz
CactuS #46226 üzenetére
ja, de akkor tudod mi lenne? (látom ám a másik oldalt is)
azok, akik valami 1024*768ban vagy hasonlóban játszanak, vagy a grafikai részletességet vissza kellett vegyék hatalmas hátrányban lennének.
nekem szerencsére folyamatos a játék full HD-ben, de lehetséges, hogy akik még e fölött tudnak játszani, azoknak velem szemben is előnyük van.
Jól lehet demonstrálni, a youtube videókon is, ha megnézel eget 480p-ben meg 1080p-ben, ugyanazokat nem fogod kiszúrni a kicsiben, amiket a nagyban ki lehet...
-
Fel
addikt
válasz
CactuS #44993 üzenetére
Annó emiatt vették ki egy időre a tracereket, amik később a 7.0-ban újra visszakerültek.
Ez is valószínű azért működhetett, mert grafikai alapokon működött. A lövedék nyomát ki kell rajzolni, ez meg rögzítette. Azóta mókoltak rajta annyit, hogy elvileg most már nem működnek a hasonló hack-ek.Viper26: Persze, hogy felderíthetetlen, mert a WoT-tal nem csinál semmit. Csak gyűjti a user adatait, amiket itt-ott bepötyög netezés során...
-
emre
veterán
válasz
CactuS #42989 üzenetére
Ojjektummal most volt három lepattanóm vele KV3-ról.
De lőttem vele 900 felettit is, szóval ma jól adja, megint jól esik vele játszani.mod:
Megnéztem, KV-n nálam van 180k xp, és megvan az S51, és ki van fejlesztve a KV1S is.SZU85-ön meg van 373616xp hogy ezzel mit kezdek nem tudom.
-
vhw
addikt
válasz
CactuS #42420 üzenetére
De nem csak a röppályát emeli meg, egyszerűen feljebb ugrik a célkereszt, mikor eltűnik a tank. Értem én, hogy most már nem a célpontra mutat a kereszt, hanem a mögötte száz méterekre lévő hegyoldalra, de ezért miért kell hirtelen feljebb ugrania? Ez már nem csak szimpla korrigálás, a célkeresztnek akkoris mozdulatlannak kellene maradnia (csak a rendszernek kellene ívesebb pályát adni a lövedéknek).
Bár fura... miért tesznek bele egy olyan feature-t a játékba (lövedék esése) ami egyébként nincs semmi hatással a játékmenetre (a 100 méterre álló tankra is a kereszt közepét teszed, meg a 600 méterre lévőnél is) Nem a játékosnak kell korrigálnia a célzásnál, minden automatikus, akkor ennyi erővel lőhetnénk nyílegyenesen is akármilyen távolságra.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
CactuS #42029 üzenetére
Valóban nem átlagos kör volt, csak arra akartam rávilágítani, hogy szerintem páratlanul jövedelmező vele játszani. És még élvezetes is.
(#42032) ollie: 100 csatám volt T30-al amikor jött a patch, most kereken 200 van. Akkor ~51% volt a győzelmi arányom. Most 62%. Tehát az akkori statot leszámítva T110-el 73% körül van a győzelmi arányom. Az átlag XP meg elég durván emelkedik. Akkor 800 körül lehetett, most 948 (ergo csak T110-el ment csatáimnak ~1100 az átlag XP-je
). Már csak 3-at kell javulnia és átveszi az első helyet a T32-től az átlag XP ranglistámon. A T34-et is imádtam az ágyúja miatt, ezt a véleményemet sokan nem osztották itt a fórumon, de ez a tank minden szempontból még jobb annál is.
-
válasz
CactuS #42029 üzenetére
Nem tévedsz, ez már kiemelkedő XP és kredit. De akkor én is rányomulok a tankra, hátha ráérzek. Eddig végül is még csak pár menetet mentem vele.
Mondjuk az hülyeség, hogy megkapta a T30 statjait, így elég nehéz megállapítani, hogy mennyivel megy ezzel jobban vagy rosszabbul.
-
joker1220
őstag
válasz
CactuS #42010 üzenetére
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Én eredetileg az AMX 1375 elitre fejlesztésére gondoltam, de ha
azt mondjátok hogy már ez a 12t is jó akkor elég kevesebbet is
rááldozni.Igazából a T-50-2 nemrég adtam el és a helyére szeretnék valami
hasonlót, ami tetszik pont ez a revolvertáras történet, páncélzatuk
közel azonosAmúgy is most nerfelték a T-50-2 őt is, lejebb vették a frontpáncélt:S
vhw: Írtam én is hogy fools day volt
Eleve úgy írták hogy az eddig elhanyagolt és alulteljesítő orosz ágat
fejlesztikMár ez a felvezetés nagyon árulkodó volt
-
Mcray
senior tag
válasz
CactuS #41829 üzenetére
Tegnap miután 50 körön túl voltam és láttam eleget...elkezdtem magasról fosni az égészre. Beálltam oda ahol nekem kedvezett.
Ja hogy blokkoltam egy visszatolatni akaró játékost? Na bumm 4500 játék után első alkalommal...Meghalt.
Nem hatódtam meg. Egy Tigris volt. Az egész oldalát mutatva kiállt a fedezék mellé a mezőre.Szerintetek hány másodperc alatt halt meg? Én öltem meg? Nem, de segítettem Darwin elméletét azzal, hogy egyszer összekoccantam vele. Aki hülye haljon meg...Jó volt a fedezéknek, míg ki nem szedtek. Ja azt gondolom nem említettem hogy a másik 13 is hasonló ésszel állt fedezék mellé nyílt terepre lövöldözni...Ezek az idióták ölik ki az emberből a meglevő jóérzést...Le kéne szoknom erről a napi 60 körröl...Amit végignézek, ha meghaltam...15 órán át moziztam az idiótákat tegnap...Nájsz
-
Dobi 562
addikt
válasz
CactuS #41812 üzenetére
Azzal nem lenne bajom, ha például KV-3-mal vagyok és valami gyengébb páncélzatú med beáll mögém. De nem ezt tapasztalom. Tegnap egy tigris állt be a KV-m mögé és nem is engedett visszahúzódni fedezékbe, mikor már 3-an lőttek, viszont bőszen lövöldözött. Ma kétszer is volt, hogy a Jagdpantherem mögé állt be magasabb tank és onnan lövöldözött, így aztán sok értelme van a 100%-ra fejlesztett álcázásnak... Egyébként mindkettő löwe volt, az egyik még ráadásul bökdösött is, gondolom tetszett neki a bokrom. Az előző csatámban szintén egy löwe állt be keresztbe a KV-3-mam mögé, mikor egy is-3 elől akartam fedezékbe menni.
Úgy látszik, nagy gondok vannak mostanában a löwe sofőrökkel.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
CactuS #41812 üzenetére
Én ezt akkor szoktam használni ha kicsi tankkal vagyok és beállok kísérni egy 2-3 T-vel nagyobbat. De úgy gondolom ez esetben nem gáz, engem valószínű enélkül egyből kilőnének. Cserébe persze igyekszem ki-ki nézni és lőni az ellent ha jön. Mást nem legalább elterelésnek jó ez.
-
Peat;)
veterán
válasz
CactuS #41486 üzenetére
Nem sértésnek ment, hiszen ha végigolvasod láthatod hogy magamat is elítéltem előre. Szerintem ha nincs benne a fejlesztő által mint ki/be kapcsolható dolog, de egyértelmű előnyt élvez a használója az ilyen modoknak, a többi játékoshoz képest unfair előnyt kap. Attól hogy még nem korrekt az én értékítéletemben én is használni fogom, csak nem játszom meg magam, nem az a jó és rossz amit csinálok vagy nem, hanem magamtól függetlenül ítélem meg a dolgok mivoltát..
aztán ez is csak egy vélemény.
Köszönöm a linket elmentettem, próbálkozom az aktiválással. T34-85-össel a 10-es ágyúval nagy könnyítés lenne nekem, mert sok nagyobb heavy tankot kéne nyírnom általában.
-
-
emre
veterán
válasz
CactuS #41395 üzenetére
Nekem is volt 1-2 gépem amivel feladtam hogy duplázzak.
De összességében nem volt rossz napom.Megy 1 érdekes csata. S51 malinovka campingelő batmobilokkal. (meg persze mindenki más is ücsörgött)
Object 704 karelia, itt 7800 sebzést osztottam ki ami kevésnek bizonyult. A végét kicsit elb@sztam, de tartok tőle nem rajtam múlott.
-
Fel
addikt
válasz
CactuS #41317 üzenetére
Lehet közepes tankra is rakni stabilizátort.
A Patton egyik nagy trükkje, hogy alacsony a mozgás közbeni szórása. Vert. stab. + a lövésznek és a vezetőnek adható két további skillel alig nyílik szét a célkör.
A toplövegének a pontossága papíron nem valami fényes, de ez csak a látszatemre: Találtam egy másik oldali replay-t is, igaz kisebb TD-vel: T25/2, Redshire, II. bázis (tesztes)
-
Simulacrum
senior tag
-
Fel
addikt
válasz
CactuS #41240 üzenetére
Nem hiszem... Egyelőre szó sincs róla sehol sem.
Pedig egy ilyen második ágat el tudnék fogadni, a T29 utántól: korábbi hsz.
L-e-f-i-e: Persze, hogy furcsaság van. Itt a tavasz, a Húsvét, itt a tavaszi szünet mindenhol.
Tényleg... Mikor jelenik meg a Diablo 3? Hátha sokan átpártolnának...
-
krisss93
aktív tag
válasz
CactuS #41048 üzenetére
Így tudjuk, hogy nagy arca van de ha megmutatná a statját, akkor tudnánk mire fel van neki akkora..
Így csak a minden hozzászólása utáni, hat oldalon át tartó flémháború tömi tele a fórumot ami eléggé csökkenti az egész élvezeti értékét.
Ennél már csak az a jobb amikor fsb vs Gyuri megy 2 napon keresztül.
-
virkir
veterán
válasz
CactuS #41090 üzenetére
Nem, hogy rohadjanak meg az állandó hitegetés miatt neki sem álltam annak az ágnak pedig most azért el bírnám viselni.
A farmoláshoz meg mostanában semmi kedvem, van annyi tankom, hogy tudok mindig menni valamivel 6-10-ig akkor meg minek erőlködjek.
A T-54 kéne még de T6-ba annyira szívat mostanában a játék, hogy van amikor a duplázót se csinálom meg a T-34-el. -
MCGaiwer
addikt
válasz
CactuS #41048 üzenetére
de itt az emberek nem azután keresnének, hogy vajon amit mondott az igaz-e, vagy mennyi igaz belőle, hanem azt nézegetik hogy ki mondja.
itt ül a gép elött, szinte azonnal elérhető minden infó a netről. egyszerű lenne rákeresni és találna 1000 topicot ami ezzel foglalkozna ha gond lenne az is4el. egy ilyet se látok.
-
Mcray
senior tag
válasz
CactuS #40808 üzenetére
Gratula! Látom a credit buff jót tett neki
Mindenki szidja pedig én imádtam. Azon a véleményen voltam, hogy ha ezzel a fostalicskával megtanulok játszani, akkor bármivel tudok majd.
A Stug ezt sokszorossan igazolta később
Hiányzik a Lee, de jelenleg az M4E3E8 adja meg ugyanazt az örömet. Az én kis papírsárkányom
-
Djuree
félisten
-
Fel
addikt
válasz
CactuS #40126 üzenetére
Venti, rammer, vert.stab. A célzásgyorsítót kihagytam volna. Amelyik tankra lehet rakni függőleges stabit, arra érdemesebb azt, mint az célzásgyorsítót.
Később majd még a skillekkel lehet "okosítani". Lövésznek a "Snap Shot", vezetőnek a "Smooth Ride" (bár T34 esetén a "Clutch Breaking" is hasznos) mind tovább csökkenti a löveg mozgás közbeni szóródását --> kevesebb lesz a célzási idő.
-
vJokka
aktív tag
válasz
CactuS #40041 üzenetére
Én is most néztem, hogy van pár eltérés a hivatalos oldalon feltüntetett leírások és a fordítások között.
Pl. a töltőknél:Do or die perk -
"2 töltő esetén mindkettőnek 100%-on kell lennie"
vs
"Only the highest trained level of this perk will be in effect if multiple crewmen have the perk trained." tehát elméletileg a magasabb értékkel rendelkezőt veszi figyelembe, ami perk-nél lényegtelen, mivel csak 100%-tól érvényesül.Ue vonatkozik a "Non-impact" Ammo rack-ra.
Remélem nem néztem be semmit
-
Bobyjack
senior tag
válasz
CactuS #39993 üzenetére
Nálam ez most jött be 7.2-vel. Ha eddig ezeket hallottad:
Punched right through their armor!
We've hit them hard!
They're hit!
Another one like that should finish them off!
Nice shot!
Enemy is hit.
Enemy armor is damaged.
Penetration.
We've got them.Akkor sebeztél,
Ha pedig ezeket:Critical hit!
We nailed them bad!
Thats gotta hurt!
Looks like that one went right through!Akkor lehet, hogy csak a lancát lőtted le. Tegnap óta pedig néha hiába hallom a fentiek valamelyikét mégsem sebez.
A tárgyak mögötti felemelkedés (ha ugyanarra gondolunk) tényleg kijavíthatatlan.
-
emre
veterán
válasz
CactuS #39997 üzenetére
Hát ha eljutok addig akkor valszeg a pillanatkép lesz rajta.
Mivel az IS4-en van a legképzettebb legénységem, és itt is csak a másodikat húzzák, ami most van 94%-on (javítás). Szóval a harmadik skill-re nem hiszem hogy 100%-on működőt fogok tenni, úgyhogy marad ez, vagy a régiek közül tűzoltás vagy álca. Persze az utóbbiak akkor mennének mindegyikre.
Na belehúzok, van még 2 óra prémiumom.
-
emre
veterán
válasz
CactuS #39995 üzenetére
Hát ha valaki olyan játékstílust követ aminek következtében szinte folyamatosan spottolva van akkor tényleg nem nagy előny.
De én ezt tettem fel elsődlegesnek és nem bántam meg.
Főkép az miatt hogy volt 1-2 olyan hely ahol azt hittem eddig biztonságos takarásban vagyok, és most ezzel a perkel kiderült hogy mégsem. Illetve az hogy látnak esetleg csak métereken múlik, és egy kis helyezkedéssel már el is tűntél az ellenség elől. -
fsb1000
nagyúr
válasz
CactuS #39975 üzenetére
Miért? Mi a gond a HE-vel?
Ha az adatok szerint 713-1188 a sebzése, akkor miért csak 330 átlagot ad (400 felett egysem volt), mig KV-n a troll canon 575-875 értéke, kb 450-es átlagsebzést produkál.Azért váltottam HE-re, mert az amúgy igen magasnak számító 276-os átütésel, szinte minden t9-t10-ről pattantam. Mondjuk 5-ből 1 bement tehát még a 150-es átlag sem jött ki. HE-vel azért ez 330, több mint a duplája.
Nem is lenne gond, ha 8 sec lenne a töltési idő, nem pedig 20.
--Most megyek ismét AP-val, hátha csak lokális random probléma volt.
---
(#39984) bullseye : Szeretek mindent kipróbálni, és azért vicces, hogy egy ilyen kaliberű löveg HE-jét csak resetelésre lehessen használni.
-
Fel
addikt
válasz
CactuS #39919 üzenetére
Majd' 100 hsz-szel ezelőtt írtam/linkeltem: [link] Pörög a topik, na..
-----------------------------------
TD T30-cal az első éles kör:
Defeat
Battle: Himmelsdorf 2012. március 30. 21:29:57
Vehicle: T30
Experience received: 514
Credits received: 34 680Természetesen hová dob be elsőre: Himmelsdorf, és majdnem top tanknak, és nehogy legyen egy értelmesen páncélozott gép is a csapatban, ütközőnek...
Most vettem csak észre... A T30-ba ugye kaptunk 4 új tagot. Az új töltőt úgy hívják, hogy Washington Two...
-
jahrn
senior tag
-
-vitya-
őstag
válasz
CactuS #38988 üzenetére
köszöni szépen nagyon jól van. Szoktam kapni PM-et, hogy itt-ott ki milyen hülyeséget írt itt a fórumon, hátha nem veszem észre ;-). Szóval azért kellemeset mosolyog a bajsza alatt, és elolvasgatja ami itt van.
Azt beszéltük, hogy néhány nagyon jól sikerült csatájának a visszajátszását elküldni nekem, csinálok belőle egy szép HD videó csokrot. Valószínűleg sokaknak tanulságos lesz.
Szóval , ahogy az angol mondaná: stay tuned!
-
Fel
addikt
válasz
CactuS #38671 üzenetére
Egy kicsit "igazítottak" azon is.
A RoF felment 2,97-ről kerek 3-ra (három!!).. Igaz ugyan, hogy ez már a 100%-os legénységre vonatkoztatott érték, de a most még élő, 7.1.1-es számítás szerint ez még mindig gyengébb, mint amit T10 tankként tud a T30. 3,64 vs. 3,43.. nesze nektek gyors AT lövegek...
A hull forgási sebesség itt is változott: 28°/s-ről, 24°/re. Szóval most úgy mozog, mint a T34 a teszt #2-ben. A toronyforgás maradt 18°/s.A T110E5 és M103 legalább nem áltozott.
------------------------------------------------
Nem igazán értem mi a koncepciójuk a GUI "fejlesztésével".. Egyszer bepakolnak valamit, majd gyorsan ki is szedik. Patchről patchre változik az 'Esc'-re felugró in-game ablak..
Most a harmadik felvonásra kivették az egygombos javítást és gyógyítást. Kivették a felderítésre és a felderített ellen sebzésér/kilövésére figyelmeztető jelzés ( bár a patch notes szerint ideiglenesen..)
Nincs náluk senki, aki megmondaná, hogy "B+ most ezt szeretném látni a GUI-ban! Ez ilyen legyen, az olyan." Nem pedig "Most Iván azt mondta ez legyen". A következő verziónál már Szása azt, hogy az..------------------------------------------------
A patch notes-ban is írva vagyon, hogy a Patton top lövgének költségeit megváltoztatták. Szám szerint: 68.000xp és 219.000 kredit lesz. Aki most fejlesztgeti, az húzzon bele..
-
Gyuri27
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
CactuS #36424 üzenetére
nem is lehetne valós értékeket alkalmazni, az a játszhatóság rovására menne, ugye ki kell egyensúlyozni az azonos szintű/szerepű gépeket. de jó ez így, végtére is ez egy arcade játék inkább mint sim. tanksim-nek ott az ingyenesen letölthető oktatói sim program....
(#36426) Remusz911: ez stimmel is
-
-
D.Orion
veterán
válasz
CactuS #35737 üzenetére
Mára én feladtam, délelőtt tartottam 2 óra szünetet, de azóta csak még több gyökér jött fel játszani. Egész egyszerűen ha ezek a tizenéves noob-ok odaülnek a gép elé, akkor nem lehet játszani az ilyen játékokkal, tönkre basszák a fraghunter, no skill, no tactik, lemming style, rush, stílusukkal.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest