- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Aktív témák
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
D.Orion #50056 üzenetére
hehe... Ez már hanyadik abbahagyásod?
Azt sejtem, hogy 1 hét múlva újra itt fogod szidni a WG-t, az MM-et, a csapattársakat és esetleg engem is mert ezt le mertem írni.
Ez egy játék... ahol nem csak nyerni lehet. Ráadásul nem minden úgy történik, ahogy azt elképzeljük vagy szeretnénk. Ebben erősen hasonlít a valóságra, csak azt nem lehet uninstallni. -
törölt tag
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #50044 üzenetére
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. május 19. 14:48:38
Vehicle: M103
Experience received: 2 170 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 36 138
Battle Achievements: Mastery Badge: II ClassNe csesszed meg 5 kill, IS3, E-75, E-50, E-50, T32. 18 lövésből 15 talált. Az 5 toptank, csapat többi része meg bújócskázott.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
D.Orion #49620 üzenetére
aha... azt nem írhatom le, hogy okoskodás, mert megint bannolnak ilyen mértékű személyeskedés miatt, de azért felmerül bennem egy kérdés: ha majd nem a CPU számolja a fizikát, akkor az ATI (AMD) VGA-val rendelkezők mit fognak csinálni?
Vagy lehet lemaradtam valamiről és már van egységes fizika platform GPU oldalra is? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
D.Orion #49617 üzenetére
Nekem nincs valami hűde nagy atomerőművem itthon, de nem panaszkodhatom, mert szerintem szépen megy a játék nagyon, ettől függetlenül újítást tervezek a közeljövőben, mert egy új proci és némi ram elférne.
Proci: AMD Athlon X2 5000+, ram: 2GB DDR2 800mhz, videókari: Ati hd4670 1gb, monitor ami még talán valamit közrejátszhat: LG Flatron W2453V. A játék maga 1920*1080 felbontáson és tök közepes grafikán megy. Az árnyékok illetve a lánctalpak utáni csíkok mutatása ki vannak kapcsolva, mert szerintem tökre fölösleges. Ilyen beállításokkal van egy mapot kivéve fixen 40-65 közötti fpsem. Ez a map pedig a Lakeville itt nem éri el csak maximum az 50-et.Más: A prémiumos T-25 német közepes tank mennyire jó? Megéri megvenni? Jól lehet vele keresni? Mi a tapasztalatotok?
-
babferi
tag
válasz
D.Orion #49135 üzenetére
Most reggel mentem par kort T-43-al es hasonlo elmenyem volt. A 6. kort tudtam csak leduplazni , mind az 5 kor alatt volt 3-4 killem ill. egy-egy achvimentem (vedo,kamikaze,mesterlovesz) , nem vicc , es persze vesztettunk !
Ilyenkor en is megkerdezem magamtol , hogy mit kellett volna meg tennem ? -
Plokijuma
aktív tag
válasz
D.Orion #49022 üzenetére
Ezt a hit ratio dolgot szerintem tök felesleges nézni, sose értettem miért veritek a nyálatok rá (bocs a kivételtől)
Nekem konkrétan 2dolog miatt alacsony:
1) mert fűre-fára rálövök*, ha látok dőlni fákatIlletve ha "eltűnik" az ellenfél, akkor is lövök párat oda még. (Blindshotolok ezerrel, nyilván ésszerű keretek közt)
2) Néha elég sokat játszom alacsony tierben, ahol bizony igen pontatlanak a lőfegyverek. Főleg a sószoró-félék ("meggymagköpő")Sokan alábecsülik a blindshot értelmét : egyrészt ha nem is találod el az ellenfelet, attól még zavarod szegényként + legtöbb tanknak annyi lövedéke van, hogy nagyon-nagyon ritkán ürül ki az ammorack, tehát legrosszabb esetben is csak kevesebb töltényed marad.
Szóval a blindshot miatt (feltéve, hogy be is talál pár véletlenszerűen, mert sejted hol az ellenfeled) logikailag az alacsonyabb hit ratio lenne az ideális, mert azt jelenti, hogy próbálkozol
(és fejben nyilvántartod ellenfeleid pozícióit)
Blindshot hátránya: több kreditbe kerül a csata + hit ratio romlik. De a teljesítménymérő statok (eff.rating és társai) nem veszik figyelembe ezt az értéket.
* = nyílván akkor, ha a lövés miatt nem várható, hogy felfedeznek engem
-
whatnot
őstag
válasz
D.Orion #49022 üzenetére
És? Volt olyan, aki alacsonyabb eff-fel és nyerési aránnyal próbálta bemagyarázni, hogy de én vagyok a béna, mert alacsony az átlag xp-m (no premium, neki full premium) és alacsony a hit ratio (rengeteget játszom artyval is, ő alig, szinte csak kipróbálta).
Próbált kapaszkodni valamibe és hülyeségeket zagyvált. Sok ilyen van a világban, ha mindegyiken kiakadnék, garantáltan idegroncs lennék öregkoromra. -
Fel
addikt
válasz
D.Orion #48991 üzenetére
Az alap M37-tel és az alap Priesttel sem nagyon tudsz félpályáig lőni. Mindkettőn ugyanaz az alaplöveg..!! Az M37 jobb lövege nem megy rá az M7-re..
ThunderStrm: Nem. Mivel az átlag xp nincs bevéve a számításába.
Viszont gyorsabban fejlődhetsz --> Hamarabb érsz el nagyobbat sebző, hatékonyabb lövegeket/tankokat --> Ergó kicsit közvetlenül, de okozhat javulást... -
fsb1000
nagyúr
válasz
D.Orion #48761 üzenetére
Csinálj egy képet ugyanonnan a mod nélkül. Mindjárt fogod érteni miben tévedsz.
De nekem mindegy.... Lehet relativizálni ezeknek a "segítő" modoknak a használatát, attól még előnyt jelent a használatuk.
Aki meg úgy gondolja nem, az nyilván nem is használja vagy 2-3 kör után letörli. -
Sontir Fel
őstag
válasz
D.Orion #48606 üzenetére
Ez egy jo 5let, de mivel kozeleg a szulinapom, ezert tegnap megleptem magam egy tájppal
Az is3mal pedig szinten 44k kell meg a bl9hez, kozelebb vafgyok mar hozza az is8cal, de szerintem elobb lesz meg top agyu a 4esen. Addig sajnos a jatek abbol all, hogy a nagy dogoket kicsalom a pusztaba, ott lancolom oket es remelem,h hogy az arty kiszedi a tehetetlen nagyvasakat
-
Multikiller
tag
válasz
D.Orion #48474 üzenetére
Cáfolom! Ma 3x pattant a tigrisem egy kv2-ről, ebből 2x az elejét lőttem gyenge ponton, egyszer a lövegre céloztam, hogy pofán ne verjen a 152-es. Hát pofán vágott!
Nem kicsit voltam ideges! Szerintem a kv sem értette, hogy mi van, mert ez nonszensz! Legalább 1x ütöttem volna át a nyomorultat! Ja! Mindez kb. 50 méteren! -
Gyuri27
félisten
válasz
D.Orion #48461 üzenetére
Azért nem ugyanaz a szitu. De az is8-t tényleg boldog, boldogtalan átlövi. Ez pedig tény.
Az is3 jobban birja a strapát. Csak a söför hal előszeretettel.Ma face to face voltam egy is4-l. Mozgatta a tankot, csővet is lenyomta. De 20 méterről a levélbedobót és könyékét így is szétlőttem bl9-l. De lőttem már kisebb gunnal is.
Szóval az se vicces dolog. -
pws
aktív tag
válasz
D.Orion #48113 üzenetére
Nem csak bugos az 'észlelési' rendszer, de függ a szerver terhelésétől is. Volt olyan csatám, mikor 1-2 percre teljesen megfeküdt az észlelés kalkulációja, nem láttunk senkit az ellenségből. Majd volt nagy meglepetés, mikor feltűnt a teljes csapat 20 méterre /fps, ping rendben volt/
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
D.Orion #48113 üzenetére
Ma én is többször futottam olyanba, hogy 100méteren belül lő és eltűnik, majd a további lövései után se én, se mások nem látják őt, további tüzelései ellenére sem.
Másik aranyos dolog, hogy Malinovkán úgy kaptunk ki 15:0-ra, hogy talán összesen két ellenséget láttunk rövid időre egész meccs alatt. Lentieket (bázison) szanaszét lőtték és minket fentieket is (templom) úgy szétkaptak, hogy csak lestünk mivan...
Patch óta sokkal több a láthatósági anomália szerintem.
-
Murder3
addikt
válasz
D.Orion #48017 üzenetére
is8-at könnyű átlőni(szerencsére) viszont piszok gyors szóval nem mondanám rosszank főleg azzal az ágyúval.is3 lényegébe t9-be lőni is úgy kell mint azt.
st-1-el még nem találkoztam...de az sztem olyan lesz majd mint az is4 volt...ellenben tele is4-el az egész játék..ami meg hidden buffot kapott...e-75 viszont nerfet kapott meg a vk is...nem tudom ezelőtt mennyire lőtték át de a high penes ágyúk eléggé elértéktelenítik már...csak azok nem lőnek át akik nem céloznak...de van h még azok is átviszik a frontom..is4-ek pattantak róla sokszor de nem tudom h milyen ágyú volt azokon mert ha stock akkor érthető h pattantak..
ha előrevetem h majd elölről gyullad a motor majd ki..hát akkor eléggé elmegy tőle a kedvem. -
fsb1000
nagyúr
válasz
D.Orion #47689 üzenetére
Most úgy őszintén.. hány kört mentél Type59-el, hogy ezt így megkontráztad?
Nem gondolod, hogy a "színvonalat" pont az ilyen falsul okoskodó és másokat utasítgató hsz-ek miatt érheti kritika?Dadusnéni bejelentette, hogy kivette a kedvencekből, de valami csak visszahúzza ide napról-napra... Ha egy picit távolabbról nézi az ember olyan nevetséges ez a sok hű-hó a semmi körül. (természtesen beleértve magamat is)
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
D.Orion #47702 üzenetére
T95 brutális dög, főleg a frontja. Tegnap a T95-ünk a Steppes pályán az egyik oldalt tök egyedül védte 7 ellenséges tank ellen. Összesen 400 életet vesztetett és a meccs után megkérdeztem, hogy mennyi volt a bekapott találat, a válasz : 47
Szóval szívós frontja van a dögnek . Nem szeretek velük babrálni, inkább ha tehetem kiszoktam csalni az artyknak (ha élnek még) vagy megvárni a csapattársakat, hogy 'sok lúd disznót győz' alapon flankelni.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
D.Orion #47689 üzenetére
Igen, type59 alacsony, ezért facehugolni jó vele. Legtöbb ellenséges heavy alig bírja rád fordítani (függőleges kitérésben) a lövegét ilyenkor, mert annyira kis részre tud célozni. (Általában csak a tornyot látják, ami azért elég pattogós)
Ha nem tapasztalt az ellenfeled, akkor kell neki pár lövés, míg megtalálja hol tudja át lőni a tank felső részét. (Tipikusan a parancsnoki beszálló kupola)Egyébként többen érdeklődtek a type59-ről, ITT összeszedtem pár gondolatot róla.
-
Zeratul
addikt
válasz
D.Orion #46959 üzenetére
OFF:
D.Orion: elegem van abból hogy az agresszív kisebbségekre tekintettel kell lennem ők viszont lazán fittyedt hányhatnak az én érzéseimre és még büszkék is ha provokálhatnak. Úgyhogy szarok a rettegők érzéseire.
Murder: Törökök "érdekes" módon nem megszállásnak tartják a 150 évet, hanem a két birodalom egyesítésének.
-
homeless09
őstag
válasz
D.Orion #46933 üzenetére
Csávókám IS-4 el szerencsétlenkedett összevissza. Ott volt előtte egy ellenség, cseszett lőni, forgolódott összevissza, nehogy 1 hp-ját is lehúzzák, pedig kb. 2-3 lövésre szedte volna azt az ellent, de neeem, 3 méter nem elég biztos táv. Aztán közelebb ment, akkor meg mellé lőtt, egymás után kétszer, 1,5 méterről. Na mondom bravo komám.... ilyenekkel vagyok mostanában egy csapatban...
-
babferi
tag
válasz
D.Orion #46738 üzenetére
Hat amikor megszereztem a Panthert en is igy voltam eleinte , de mihelyst raraktam az L100-t es mentem par kort megvaltozott a velemenyem. Igaz , hogy kicsit sebez , viszont nagyon jo a penje es nagyon gyors es pontos. Meg amugy is azzal a loveggel inkabb sniperkedni kell. Meg ha oda kerulsz , hogy szembe jon feled egy IS-3 pl. akkor mit csinalsz azzal a 130-as pennel amit a 88 mmes ad ? Max lelancolod .
-
Fel
addikt
válasz
D.Orion #46700 üzenetére
Úgy látom van egy-két változás a korábbi tervekhez képest.
A Renault UE 57 korábban mint prémium tankként szerepelt az előzetes techtreen, most valószínű a Lorraine 37 AC helyére jön T3-ra.
És ez a Renault G1R is meglepő.. Eddig nem hallottam róla, hogy szólóban kiadják (az előtte lévő tankok még sehol). -
Arpee78
senior tag
válasz
D.Orion #46377 üzenetére
Szerintem csak mint érdekességet írta, nem a te tájékozottságod vonta kétségbe. Vajon tudja, hogy szerepel a neve a WOT-ban? Talán játszik is vele? Lehet ő Emu87.
(#46386) erikke17
Szerintem a csata kezdetén a TK-t egy kevésbé feltűnő kékkel kellene jelölni. Ezen állapotában még semmi hátrány részére, csak az első team damage után váltana full kékre. Bizonyos emberek a személyes problémáik miatt rögtön nekiesnek a kékeknek, pedig talán értékesek lennének a csatában. -
athomi
veterán
válasz
D.Orion #46316 üzenetére
A láncot már kifejleszthetném és lassan a tornyot is, csak azt nem tudom ha átkerül tier 10-be az IS4, nem lesz rajta automatikusan a lánc és a torony? Feleslegesen nem basznám el a tp-met. Vagy akkor az IS8-on lesznek ezek kifejlesztve? Ha ebben a témában tudnátok vmit mondani azt megköszönném.
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #46295 üzenetére
Legközelebb csatlakoznom kéne a lemmingekhez és nem a bázist védeni egy szál magamban:
Victory!
Battle: Steppes 2012. május 1. 8:22:33
Vehicle: IS-4
Experience received: 450
Credits received: 12 648Ellenfél csapata is lemming módra jött, csak ez a két horda pontnem találkozott össze.
-
Dobi 562
addikt
válasz
D.Orion #46264 üzenetére
Én sem vagyok rá büszke, hogy állandóan TK-zókba botlok. Egyébként annyira nem siettek, ha ráértek velem szórakozni, meg engem lövöldözni. Lehet félreérthető a kép, visszajátszást meg nem készítettem, de miután elengedtem a kissé agresszív E-75-öt, beállt mögém, a haverja meg elém...
Az előzményhez hozzá tartozik az is, hogy már a csata kezdetén nyavalyogtak, hogy megint ezen a map-on vannak. Aztán mikor a híd túloldalán feltűnt egy ferdi, akkor annyi esze volt az E-75-nek (amelyik nem ismeri a kikerülő manővert), hogy mögülem lődözött.
-
Remus389
veterán
válasz
D.Orion #45694 üzenetére
gyerekek a 100K hsz -re hajtotok? loltraktor
egyébként tényleg ez már inkább chat
ha kihagysz 3 órát akkor termelodik 300 hsz, mire vegigolvasnad van megint 150 hsz, mire azt is. van megint 75 hsz, mire a végére jutsz megizzadsz
ráadásul nagy része vita, pl a JP4, az emberek felének nem tetszik a másik felének tetszik, akkor hol az igazság, de ugyanez van pl is3 esetén meg Tigris esetén, fele azt mondja hogy fosch, másik fele azt hogy életem legjobb tankja
mondjuk abba legalább mindenki egyetért hogy a KV az zsír és a pz-38(t)Na egy foschhalom
legalábbis nálam ez van.: D
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
D.Orion #45386 üzenetére
A Belat megvedenem, siman pariban van az E75el. Elso tankom amivel jol erzem magam meg akkor is ha t10es jon szembe velem
. Bar lehet ezt az agyuja teszi nem is a tank maga de 1vs1ben megettem mar E75ot IS4et stb stb
. Szeretem na!
Viszont aladar? Hat ha az eleje kicsit kemenyebb lenne mondjuk ugy 140mm akkor azt mondanam hogy zsir mert feludules lenne a gyorsasaga heavyk kozt, de igy. Olyan jo, tank viszont nem heavy de nem is med. Azert szeretem a dragat de a Tiger P, Bela,PZ IV utan kovetkezik csak
-
whatnot
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest