Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Fel

    addikt

    Olvastátok? Overlord jövőbelátó bejegyzése a blogjában.

    1. Új játékmódokról.
    Random csatán belül kettő: Attack & Defense és Counter battle. Ezek kb. a mostani random mód (Capture or kill) egyfajta variálásai. mindkét esetben egy bázis van. Egyik esetben egy védő és egy támadó sereg, a másikban mindkettő támad az egyetlen bázisra (King of the Hill?). Ezek talán jönnek a 7.4-ben.

    Historical battles -- Egyfajta átmenet lesz a tank század és a CW csaták között. Tank század mert szervezett a létrehozása. CW szerű, mert megadott időintervallumon belül kell a csatákat lejátszani. Hmm.. Itt is előre jelezni kell majd a támadási szándékot, vagy csak a kezdésre kell megadott időre ott lenni és az ellen "random"?? Kicsit körülményesnek tűnik elsőre, majd kiderül... Sokára...

    Garage battles -- Amid van beveted. Ameddig kíhúzod, addig tart a csatád.. Sarkosan lerövidítve, de valami hasonló lesz.

    2. T-50-2...
    Előbb utóbb vége lesz ennek a kis ördögszekérnek... Csak még nem tudják mi lesz helyette.

    3. Francia nagy prémium tank
    Korábban még képeken és a franciákat beharangozó videóban is lehett látni egy nem oszcillálós toronnyal ellátott heavyt, valószínű ez lesz majd a nagy francia prémium tank. T7 v. T8. Autoloader nélkül.

    4. Kiegészítő pánvélzat / előtétpáncél
    A 7.0 ápdétben, majd későbbiekben is, pár tank modelljét megváltoztatták. Részletesebb lett a páncélzat felépítése, és kaptak előtétpáncélt. Ennek hatására jobban működik azóta a védelmük. Sajnos sem a 7.2-ben sem a 7.3-ban nem érkezett felfrissített felépítésű "régi" tank :( (pedig de örülnék egy Tiger P-vel egyenértéküen védett Ferdinandnak...). Állítólag a munka ezügyben nem áll, csak mások a prioritások..
    És majd jön a (gondolom prémium) fogyócikként megvehető sideskirt.

    5. 30 vs. 30 csata
    NC. Jó nagy tömeg, jó nagy káosz, jó nagy mapok, még nagyobb fun(??).... Szerencsére ez sem most lesz.

    6. Parancsnoki tankok.
    Egyértelmű CW privilégium. Field Commandereknek. Egyedi képességekkel, lehetőségekkel. Speciális taktikai térképpel (gondolom lehet majd látni a felspottolt ellenek típusát, távolságtól függetlenül; talán parancsok kiadása minimapra). Speciális "fogyócikkek" használata: Légicsapás, Felderítés.
    Cserébe valamivel gyengébb harci képességek.

    "In the next post I will cover such points as new physics, new tech trees, hardcore mode and other important things."
    Kíváncsian várjuk. Remélem előbb-utóbb megtudunk végre valami biztosat azt illetően, hogy tényleg lesznek-e Tier10 közepes tankok és TDk...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák