- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Defeat
Battle: Lakeville 2012. május 19. 1:46:08
Vehicle: T30
Experience received: 1 120
Credits received: 77 599
Battle Achievements: Sniper8:15-re vesztettünk, ebből ötöt én lőttem ki. A top IS-4-ünk (800 alatti volt az effje) az első percben bebújt egy bokorba, majd AFK lett. Amúgy 3 top IS-4-ünk volt, egy másiknak is 800 alatt volt az eff-je, így nem csodálkoztam a vereségen.
-
Mi tud sebezni 1080-at AP-vel? AP volt, nem HE, ez tuti, és nagyon messze volt, az is biztos, csak nem láttam, hogy mi.
Amúgy nekem nagyon úgy tűnik, hogy rejtett nerfek voltak. A T30-cal, aminek 790 az átlagsebzése, ritkán van 650 felett a sebzésem. 650 felett van ritkán, nem hogy az átlag 790 felett. A legtöbbször 600 körül sebzek.
Akkor most az IS-7-tel szinte semmit nem viszek át. Nem tudom átlőni a T110 kupoláját facehugolva, holott korábban több száz méterről simán átlőttem. Ugyanez E-100 ellen, közelről nem tudom átlőni (beforgatva sincs), messziről meg korábban szinte bárhol. -
válasz
psycroptic #49714 üzenetére
Csak a tesztet töltöttem ki.
-
Hoppá!
Dear gyzoli,
Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!
(#49708) diegho: Nekem is feltűnt, hogy az eff rating sokszor nem sokat jelent. Megfigyeltem, hogy sok ilyen magas pontszámú játékos van, aki egy nagy nulla a csapatjátékban.
-
Egész jó a KV-3:
Victory!
Battle: South Coast 2012. május 16. 19:49:39
Vehicle: KV-3
Experience received: 3 626 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 42 747
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Master Gunner, Boelter's Medal, Invader, Top Gun -
-
válasz
CptMisi #49071 üzenetére
Nem kell hozzá tapasztalat, csak józan paraszti ész. Artyval csak és kizárólag arra kell figyelned, hogy eltaláld az ellenfelet (ha a közeledbe kerül ellenfél vagy spotolnak, már régen rossz). Tankkal meg egyszerre kell figyelned arra, hogy eltaláld az ellenfelet, weak spoton találd el, ha erős a páncélzata, téged ne találjanak el se ő sem mások, az arty ne tudjon meglőni... Soroljam még?
Az a 16 meccs bőven elég volt, hogy erre rájöjjek. -
válasz
ThunderStrm #48992 üzenetére
nem
-
válasz
Multikiller #48877 üzenetére
A KV-3-ról meg a Tiger P-ről bármi tud pattani.
-
Höhö:
Victory!
Battle: Abbey 2012. május 13. 2:48:46
Vehicle: T-50-2
Experience received: 2 220 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 19 713
Battle Achievements: Mastery Badge: II Class, Leclerc's Medal II Class, Sniper, Invader -
Megjelent a játékban egy új tier 10-es játékos réteg, a jellemzőik:
- 500-800 efficiency
- IS-4
- campelnek a bázison egy bokorban vagy egy szikla mögöttNagyon felemelő, amikor ilyenek a top tankok a csapatban.
Ja, ehhez még hozzájön az is, hogy hajlamosak elhúzni a pálya másik felére, ha azt látják, hogy egyszerre több ellenfél jön feléjük.
-
válasz
#21346560 #48706 üzenetére
Most már sokkal jobb a helyzet. A T29 a gyengesége ellenére is az egyik legjobb tier 7 heavy, mert nagyon jó a lövege és mozgékony. A T32 viszonylag pattogós és mozgékony, és annak nem lövik át a tornyát sem szemből. Az új tier 9 a M103, ami nagyon jó lett, mert bár annak is átlőhető a tornya a lövegpajzs mellett, de álom az ágyúja (ugyanaz, mint a tier 10-esen). Az T110 meg egyszerűen nagyon jó. Mozgékony, nagy rof és pen, közepes páncél. Igazából a patch előtt csak a T34-gyel voltak komoly bajok tier 9-en, de ugye ezt is lecserélték.
(#48707) whatnot: igen, tier 8-on nagyon jó lett a T34, talán a legjobb heavy a tierjében. Persze nem lehet vele eszetlenül az ellenségre rontani, de nagyon jól szuperál, a lövege a tier 10-es tankokat is viszi (persze a weakspotokon).
-
válasz
Murder3 #48425 üzenetére
Senki nem fog a két szép szemedért ingyen dolgozni.
(#48438) Murder3: egy ilyen bonyolultságú játék sosem lesz balanszolva. Akkor sem lenne, ha folyamatosan, napi 24 órában 1000 ember csak a balanszon dolgozna. A balansz irreális elvárás. Még a Starcraftban is beletelt vagy 10 évbe, mire többé-kevésbé balansz lett, pedig ott csak fix 3 entitás van. Itt van több mint száz, és a lehetséges kombinációk száma óriási.
-
-
válasz
homeless09 #48369 üzenetére
Na ja, úgy nehezebb high-tierben. De ez így van jól, valamit kell kapniuk a prémiumosoknak a pénzükért, és valamiből fenn kell tartani a játékot (ezért van prémium).
-
válasz
homeless09 #48364 üzenetére
Nem prémiumos vagy, ugye?
-
válasz
homeless09 #48349 üzenetére
Nincs baj az árakkal. A lényeg, hogy sebezzél sokat, és megtérül.
-
válasz
Djuree #48301 üzenetére
Nézz bele a config fájlban, ott van még az eleje fele a változó, amit off-ra kell tenned. Ne kérdezd mi, fejből nem tudom, de eléggé egyértelmű.
(#48313) Paul119: és rengeteg 7-800 eff körüli IS-4 játékos van. Nagyon örülök nekik, ha egy oldalon vagyunk. Bár az ilyenek szerintem le fognak szokni a tier 10-ről előbb-utóbb, mert nem fogják tudni fenntartani a tankot, hacsak nem goldért veszik a creditet.
-
válasz
fsb1000 #48245 üzenetére
Tegnap este volt egy meccsünk, ahol kb 20% esélyt jósolt ez a mod a mi csapatunknak. És ezen nem is lepődtem meg, mert az ellenfélnél a top tankok (első 5) eff-je jóval 1200 felett volt, nálunk talán csak egynek volt e fölött, sőt, volt aki 900 alatt volt. Aztán nyertünk, de még én is csodálkoztam rajta, szerintem mázlink volt.
-
válasz
Djuree #48218 üzenetére
Azért TD-től ne várd, hogy ő menjen előre, nem az a dolga. Az IS-sel kapcsolatban abszolút igazad van.
Tegnap volt egy olyan meccsünk, hogy én voltam T30-ban, a top tankunk E-75 volt (valami 700-as eff-fel), és nem volt több tier 9 a csapatban. Az E-75 szépen leghátul campelt végig, el is vesztettük a csatát miatta. A fél csapat őt szidta a csata nagy részében.
-
válasz
#56230144 #48040 üzenetére
Akár a pálya túl feléről is kilőhet valaki, azt meg nem fogod látni, hacsak nem éppen egyik csapattársad látja.
A lényeg, hogy a láthatóság sok mindentől függ. Ha van köztetek 2 bokor, és azt az ellenfelet senki sem látja, akkor lőhet bármennyit, te sem fogod látni. Ő meg egy másik ellenfelen keresztül láthat téged, ezért képes rád lőni.
-
Legelső csatának nem rossz:
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. május 8. 19:25:34
Vehicle: IS-4
Experience received: 5 705 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 51 327
Battle Achievements: Mastery Badge: III ClassNekem nagyon tetszik az új IS-4, pattogósabb, mint tier 9-ben volt, és az ágyúja is jobb. Lesz még ebből nerf.
-
-
válasz
Djuree #47726 üzenetére
Ne viccelj, a kedvenc tankom. Ha jól tudom, csak annyit változtattak rajta, hogy kisebb a HP-je. 2 lövés az IS-3 a T30-nak, hacsak nem kap rögtön elsőre ammo racket a szovjet.
Az azért szerintem mond valamit, hogy már 5 epic achie-m van a T30-cal (csak mióta TD lett), pedig csak átlagos játékos vagyok.
-
Ehehe, előbb kilőttem egy IS-3-at full hp-ról (ammo rack) egy lövéssel a T30-cal. Utána a meccs hátralevő részében folyamatosan nyomta a cheater, no fair game meg report szavakat.
-
Ez vicc, hogy megint árulják a type-ot?
-
Tényleg kevés ez az XP:
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2012. május 6. 21:25:24
Vehicle: T110E5
Experience received: 1 320
Credits received: 72 280
Battle Achievements: Sniper16 lövésből 16 találat, és mind sebzett, 5 kill, foglalással nyertünk (én is foglaltam). Szerintem több XP-nek kéne lennie ezért.
-
Öööö, az előbb meglőtt egy IS-3 (Én Tigrisben voltam), 330 körül sebzett, megölte a parancsnokot, a lövészt és a sofőrt, valamint kilőtte a rádiót. WTF? Egy lövéssel ezt hogyan?
-
válasz
Iron Funeral #47341 üzenetére
Pont ezt akartam én is kérdezni.
Na de ilyen a meccs, ha top tank a T34:
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. május 6. 19:53:43
Vehicle: T34
Experience received: 3 438 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 102 232
Battle Achievements: Boelter's Medal, Sniper, Top Gun -
Ma megkaptam, hogy biztos szar játékos vagyok, mert nem vagyok egy klánnak sem a tagja.
-
válasz
krisss93 #47196 üzenetére
Igen, tényleg papír, bár hajlamos pattogni, mert eléggé döntött az eleje.
(#47194) garcia66: Ha egy tankot kicserélnek valamire, mindig a helyére jövő tank kapja meg a statját, a régi tankok meg nulláról indulnak stat ügyileg (mint a szűzkislányok). Ez volt a T30 és a T34 esetében is.
-
Ehehe:
Victory!
Battle: Abbey 2012. május 5. 19:46:39
Experience received: 1 387
Credits received: 65 688
Battle Achievements: Boelter's Medal, Sniper, Top Gun -
válasz
homeless09 #47132 üzenetére
Nem egy kategória.
A KV-3 lassú, a KV-1S gyors. Előbbivel heavy tankként, utóbbival med tankként kell játszani. Előbbi ráadásul még nagyon pattogós is szemből, sokszor még a tier 10-es ágyúk is lepattognak.
-
Most megint tele van hülyékkel a játék.
Az előbb egy IS 500 alatti eff-fel (5k csatával) noobozott mindenkit a csapatban. Amikor meg meghalt, mindenki idióta volt persze.
-
Nem hiszem el, az előbb egy IS-4 volt velünk, amin valami 122mm-es löveg volt.
D25T valamelyik változata.
-
válasz
kisküzdő #46997 üzenetére
Tegnap én véletlenül nekitolattam T-43-ban egy - minő véletlen - IS-4-nek, és azonnal rám lőtt. Mázlim volt, mert nem álltam meg, hanem rögtön arrébb mentem, így nem talált el, de azért elgondolkodtató, hogy mennyi paraszt van a játékban. Egyáltalán nem számított az eset, mert mindketten capoltunk, és nem volt közelben ellenség, így azt sem mondhatta, hogy blokkoltam, és a miatt lőtték meg, vagy a miatt nem tudott valakire lőni.
(#47001) Gyuri27: azért nagyon nem mindegy, hogy F2P játékkal játszol, amiért egy fillért sem fizettél, vagy egy AAA kategóriás, drága játékkal. Remélem érzed a különbséget.
-
válasz
Napfénysüti #46889 üzenetére
Nekem maxra fejlesztett Tigrissel sincs sikerélményem. Nem tudom mi az oka, mert amúgy az átlagos winrátám 50%, de a Tigrissel 30% körül van. A Tigris P-vel viszont jóval 50 felett van.
-
válasz
homeless09 #46864 üzenetére
A Löwe semmivel sem jobb, mint bármelyik tier 8-as tank.
Más:
most találkoztam egy olyan buggal, hogy a tornyom magától kezdett forogni balra. Csak akkor hagyta abba, ha bezoomoltam, de utána megint folytatta.
-
Közérdekű info:
Vettem egy T-127-et a gift shopból, és megkaptam kompenzációként a 850 aranyat (meg 1 garázshelyet és 1 nagy repair kitet), mert már megvolt a tank. Végül is ez így 1600 gold értékű cucc 3 euróért, ami jó ár.
Ez már nem közérdekű:
Bakker, az artyk kiszedték a lövészemet, meg az egyik töltőmet is, de bosszút álltam:
Victory!
Battle: Ensk 2012. május 3. 23:36:28
Experience received: 1 471
Credits received: 62 893
Battle Achievements: Billotte's Medal, Top GunMondjuk anyázhatott az utolsó M41, aki telibe lőtt, de a lövegpajzsomat találta el, így csak kb 300-at sebzett rajtam, és maradt még 110 HP-m. Aztán én jöttem.
-
A saját artynk telibe talált hátulról úgy, hogy legalább 100-150 méterre volt tőlem az ellenség:
Defeat
Battle: Mountain Pass 2012. május 2. 1:14:01
Experience received: 531
Credits received: 41 869 (compensation for damage caused by allies: 3 210)Érdekes, hogy majdnem 700 HP-m volt még, és csak ennyi a compensation.
-
Izgalmas volt:
Victory!
Battle: El Halluf 2012. május 2. 0:34:51
Experience received: 1 969
Credits received: 73 333
Battle Achievements: Boelter's Medal, Steel Wall, Top Gun -
Ennyi XP-hez szép pénz:
Victory!
Battle: Ensk 2012. május 1. 23:41:40
Experience received: 1 567
Credits received: 74 032
Battle Achievements: Master Gunner, Sniper -
válasz
krisss93 #46433 üzenetére
Amíg nincs meg a fejlesztett torony, jobban kell bujkálnod. Igazából nem nagyon emlékszem, mert rövid idő alatt meglett a fejlesztett torony, nem kell ahhoz olyan sok XP. Mindig a második vonalban menj, és messziről oszd az áldást. Na meg sokan nem tudják megmondani, hogy még nincs fejlesztett tornyod, és nem nagyon lőnek rád, ha csak a tornyodat látják.
(#46440) Bobyjack: és?
-
válasz
Chris0321 #46376 üzenetére
Szerintem a javítást cseréld le Brothers in Arms-ra (mindenkinél, mert csak akkor működik), de először várj kb 50%-ig az új skillel, mert csak akkor tudod úgy váltani (ha credittel fizetsz érte), hogy 100% maradjon, különben túl sokat vesztesz. Majd a második skill legyen javítás mindenkinél, és ha ez is 100%, majd lehet beszélni a többiről. Én így csinálom, a BiA érezhetően megdobja a tankot.
-
Kár, hogy nem tudtunk nyerni:
Draw
Battle: Malinovka 2012. május 1. 19:24:26
Experience received: 1 120
Credits received: 78 088(#46420) krisss93: linkeld be a hsz-t nincs időm visszaolvasni
-
Ez jó volt:
Victory!
Battle: Komarin 2012. május 1. 14:24:43
Experience received: 1 846
Credits received: 86 587
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Sniper -
válasz
marked one94 #46350 üzenetére
Nem értek egyet. A legizgalmasabb meccseimben nem szokott arty lenni. És akkor is kell a fedezék, ha nincs arty, mert attól még ott van a többi ellenfél.
-
válasz
sanya67 #46330 üzenetére
Így van, hagyja mindenki békén fsb-t.
Különben is, az arty kérdésben igaza van.
Utóbbi természetesen csak magánvélemény.(#46311) fsb1000: na igen, nem értem miért lő az arty, amikor facehuggolok ellenfelet. Tegnap is volt olyan, hogy engem talált telibe a saját arty, pedig már 1 perce facehuggoltam, így nem mondhatta, hogy már az előtt lőtt, mielőtt nekimentem az ellenségnek. Az ellenfél 1 hp-t sem sebződött természetesen, nekem meg az volt a szerencsém, hogy a T30 lövegpajzsa kapta az áldást, így keveset sebződtem.
Mindenesetre az ilyenek miatt egyre nő az ignore listám, a kifejezett rossz meg unfair játékosokat teszem rá, hogy rögtön lássam, kivel van dolgom. Ja, azt sem bírom, amikor több ezer játék után valaki képtelen a csapatjátékra.
-
Kár, hogy elvesztettük:
Defeat
Battle: Abbey 2012. május 1. 3:10:18
Vehicle: M103
Experience received: 957
Credits received: 49 537
Battle Achievements: Sniper -
Defeat
Battle: Lakeville 2012. április 30. 17:14:09
Experience received: 633
Credits received: 44 209
Battle Achievements: Mouse TrapNem is tudtam, hogy van ilyen acsi.
-
1mp-n múlt, hogy nem nyírtam ki az utolsó ellenfelet (ő lőtt hamarabb), így ugrott a Boelter meg a nyerés is:
Draw
Battle: Province 2012. április 30. 13:36:28
Experience received: 1 357
Credits received: 78 432
Battle Achievements: Top Gun -
Hát ez jó volt. 9 kill és meg se sérültem:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. április 30. 12:02:11
Vehicle: M36 Slugger
Experience received: 6 111 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 45 505
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Sharpshooter, Boelter's Medal, Sniper, Top Gun -
Na, még mindig nincs szerver, kénytelen leszek megfőzni az ebédet.
(#46224) Runo: beletrafáltál.
-
-
válasz
Multikiller #46206 üzenetére
Ez szép!
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest