- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #49947 üzenetére
Voltam hasonló szituban, akkor az O704 mellé állt be valami kis tücsök, és az is csak pufogtatott vaktában. Megkértem először finoman hogy esetleg nézzen körül, sétáljon egyet miegymás. Utána szóltam, határozottan, hogy ha nem megy el kilövöm.
Utána meg kilőttem. Persze fel volt háborodva, de a csapat is írta, hogy szóltam időben, meg miért akadályozott ezzel engem. Egyébként egy top gun medált dobtam el ez miatt. -
stork13
aktív tag
válasz
Dobi 562 #49912 üzenetére
Miért lenne találgatás? Pontos adatok alapján számolja az eff értéket
Csak a pontos adatokból súlyozottabban vesz figyelembe egyeseket, amik nem annyira lényegesek.
Olvasd csak át az élő példa című részt és emésztgesd egy picit.Ami engem érdekelne az egy win rate (bár ez annyira nem lényeges, 48% felett mondjuk legyen jó) és egy dmg/battle. Nem összesen, hanem az adott tankra vonatkoztatva. Mert hiába ász valaki med-del (és ez adja az össz 90%-át mondjuk) ha éppen TD-zik és az abszolút nem fekszik neki. Na ez már értékelhető lenne, 150-200 csata felett.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #49566 üzenetére
Tegnap meg lett az Aladár, de az első pár kör után még vegyes a viszonyunk.
Talán ha megszerzem a nagy tornyot, megyek 10-20 kört és akkor majd jobban kialakul a kép róla.
Tényleg mozgékony (de nem annyira mint az IS3) és a nagyobbat sebző 88-as van rajta, de lehet kipróbálom az L71-el is. -
Fel
addikt
válasz
Dobi 562 #49692 üzenetére
Azt azért vedd számításba, hogy artisták nem voltak. Ha van akár csak egy-egy is, akkor már tuti nem mentem volna oda. Még csak le se mentem volna az alsó útra.. Szerintem elkezdtem volna hápogni a cseten, hogy Szabjátok+ miért nincs velem senki azon az oldalon?!
virkir: Jah..
De ott legalább jobb volt az átlag sebzés, és így az xp is. És ott idejében abbahagytam.
-
whatnot
őstag
válasz
Dobi 562 #49459 üzenetére
A tankok, amiket felsoroltál, oldalról hajlamosak nyelni a lövéseket, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Amx-eket oldalról inkább toronymagasságban célozd. IS8-at inkább a hátuljánál a motor felé, középen van neki egy olyan sáv, ami lövésnyelő.
T-50-2re nem mondok semmit, amennyit az cikázik, jó, ha egyáltalán eltalálod valahol.(#49460) Napfénysüti: A KT sokkal jobb, mint a Tigris és nem csak a tier különbség miatt. De meg kell tanulni vele jól helyezkedni, ha ez sikerült, akkor meg tudja hálálni, egészen jól tud pattogni a páncélja, megfelelően kezelve le tudja győzni szinte bármelyik azonos szintű heavy-t (IS-3, T32, Löwe stb.). De ehhez jól kell tudni azok gyenge pontjait.
-
babferi
tag
válasz
Dobi 562 #49402 üzenetére
En szerintem a srac csak beakadt es nem tudott mozdulni , az ilyen domboldalas reszeken sok ilyen akad ( bar ez csak tipp )
Meg ilyen jokepesseguekkel en is talalkozom gyakran . Ma meg tegnap voltam olyan csataban Pantherrel , hogy nalunk mind a 2x T34 volt a top tank . Amikor mar vesztesre alltunk akkor figyeltem fel igazan rajuk , hogy latszot nem nagyon tudjak milyen rendezvenyen vannak. Rajukneztem , hat ilyen 1500 csata vol kb mogottuk ( ami meg feltetlenul annyira nem is lenne baj ) , de ezen a prem-hevyn kivul csak T5-6 -os volt naluk a max , meg a legtobb jatekot T4-5-el mentek !Kicsit mas :
Egyre jobban tetszik ez a francia light/med ag es ez a harcmodor. Csak annyit kell veluk csinalni , hogy lapit az ember , megvarja mig a nagyobb tankok a mi hevyeinkkel kezdenek birkozni es akkor oldalrol siman begyalazhatoak. Pl most ellen KT-je a mi Lowenkkel foglalkozott . Kicsivel tobb HP-ja volt 500-nal , pont lott egyet , AMX 12t-vel rarohantam oldalrol , pikk-pakk ki is purcant
-
-
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #48815 üzenetére
Nekem is 136 alatt csak egyszer, s úgy emlékszem, elég különleges körülmények között: már egy éve volt, így nem emlékszem pontosan, de mintha Abbey K-i árokban lettem volna, egy-két másik kis tankkal (igen, már akkor is sok volt a noob, hagyták üresen), s belefutottunk az ellenfél főerejébe. Rengeteget kaptam olyan kisebb kaliberűektől (PzIII, T46, stb), amik csak lepattantak, s volt talán egy olyan arty közvetlen találat is, ami lepattant, így jött össze az 1000 potenciális sérülés a kis 270 hp-s td-re.
Nekem is most volt egy olyan, amit ránézésre temettem volna, mivel az ellenfélnél több volt a magasabb tierű (legmagasabb tier 8-ból és tier 7-ből is náluk +1, s náluk a legkisebb 5-ös volt, míg nálunk 2db 4-es is volt, nem arty), de az IS3-mal lent (Fjords, ÉNy-i bázisról) olyan jót sikerült mennünk, hogy nyertünk. Két csúnyát bevittem Ferdinek, a második ammorackkel 35%-ról nullázta; hármat egy T43-nak, azt is leszedve; és egy T34-et is ammorackeltem, de már nem volt időm kinyírni, mert befoglalták a bázist.
Victory!
Battle: Fjords 2012. május 12. 21:14:10
Vehicle: IS
Experience received: 1 458 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 22 413
Tanulság: küzdeni kell, nem az ilyen "győzelmi esély kalkulátor" baromságokat nézni, meg egyből sopánkodni a szar mm miatt. -
válasz
Dobi 562 #47928 üzenetére
Közben utána olvastam, hogy mind a két szám a győzelmi esélyt számolgatja 2 képlet alapján. Meglepően bejött nálam a dolog. 50-60% környékén általában tényleg nyerünk és szoros a meccs.
Van hátulütője is a dolognak: Eddigi rekordom a 9%-os győzelmi esély volt. Ahol mire feleszméltem kb egyedül voltam a pályán. (Szép is az a 400 effis IS4 top tankként...)
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Dobi 562 #46985 üzenetére
Na jó ám, de csak papíron tudott helyben megfordulni, ha meg akartak vele fordulni ilyen módon akkor reccsent néhány fogaskerék a váltóban...
Gyenge anyagok+belső szabotázs+hibás tervezés (egyenesfogú homlokkerékpart alkalmaztak a ferdefogú variáció helyett, ez ki lett javítva a Jagdpantherben)off
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #46484 üzenetére
Kéne valami konklúzió is....
Eddig csak annyit tudtam megállapítani (magam, és mások írásaiból), hogy nem feltétlenül a kedvenc tankjainkkal érjük el a legjobb eredményt és az is változik kinél melyik a TOP eff ratingos.
Ez egy kicsit aláássa azt a nézetet, hogy vannak OP tankok.
(szerintem vannak, csak árnyaltabb a kép, mint gondolnánk.)(#46489) Djuree: Én is szenvedek az S51-el, de században találkoztam olyan játékosokkal, akik bizony nagyon eredményesek voltak ezzel az artyval is.
-
D.Orion
veterán
válasz
Dobi 562 #46263 üzenetére
Én erre nem lennék "büszke", mert egyértelműen látszik, hogy miért akartak megfordulni, hogy mi van a gleccseren és mi nincs a hídon előttük. Enemy! Gondolom a meccset azért buktátok be, mert elfoglalták a bázisotokat és ők nem tudtak időben visszaérni, mert veled voltak elfoglalva.
Más: Csata kezdetekor első reakcióm: Te jó ég itt ki fogunk kapni ez mégis milyen MM! Utána alaposabban számba véve a lehetőségeket még simán nyerhettünk volna is, de persze kikaptunk rendesen. Heavy-k benyomorodtak városba és senki nem védte megint az erdőt.
-
Fel
addikt
válasz
Dobi 562 #44996 üzenetére
Nem
Churchill replay
Itt egy Su-76 talált meg, de sikerült elriasztanom azzal, hogy a löveget rátartottam. Nem volt egyedül, a platoontársa is készen állt T82-vel, hátha lesz egy kis belharc.. -
D.Orion
veterán
válasz
Dobi 562 #44454 üzenetére
Ezt, hogy hoztad össze?
Tüzi: Én a német ággal mentem nagyon sokáig, aztán az IS-ek miatt elkezdtem az oroszt. Nincs több ezer csatám, de én azt tapasztalom, hogy aki tudja hova kell lőni az felgyújtja mindkét nemzet tankjait. Pl. T6ban nagyon sokan panaszkodnak, hogy a VK3601H ammo rack-elhető. És? Oldalba lövöm a KV3-mat a megfelelő helyen és az is ammo rack-et kap, meg tűzet, majdnem mind1, hogy egy lövéssel lövök ki egy tankot vagy belelövök egyet, szétég .s/vagy belassul és a következő lövéssel küldöm ki a csatából. Tigris is könnyen gyújtható szemből, viszont az orosz párját az IS-t meg minden front lövéssel szívatni lehet. Lehet választani, hogy a vezetőt lövöd ki belőle vagy fuel-t lősz neki. Tigrist kétszer egymás után kisebb eséllyel sikerül felgyújtani, mint IS-ből kilőni a vezetőt.
Nem védem az orosz tankokat, sőt én is erősebbnek érzem őket, de annyira nem katasztrofális a helyzet.
homeless09: VK3601H mindenképpen, VK3001P mondhatni még Elite szinten is rossz tank.
-
káen
tag
válasz
Dobi 562 #44113 üzenetére
Ezzel csak annyi a baj, hogy általában a hegyre menő hevik a lámák közül kerülnek elő. Mire felmegy, addigra a medek már régen pozicióban vannak, sokkal előnyösebb helyzetben. Ráadásul falkában (értsd: 2-től felfele) már röhögve szednek szét heviket...de legalábbis úgy megfingatják, hogy -függetlenül a hegymászástól- érdemben nem tud hozzátenni a csatához. Én úgy vettem észre, hogy a fragvadászok mennek fel az ilyen helyekre az easy kill reményében.
Természetesen okozhat ettől függetlenül meglepetést. De tedd a szívedre a kezed: hányszor láttál ilyet? Én egy kezemen meg tudnám talán számolni. -
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #44098 üzenetére
Nem tetszés kérdése az, hogy vannak technikák, taktikák és feladatkörök.
Pl heavy ne menjen a dombra. Mert félútnál már a csapat halott.
Pl arty ne kezdjen td rushba az elején.
Pl med jó látótávolsággal ne hátul campeljen, miközben én a lassú vak kv3-l megyek spotolni.
Igen ha ilyet meglátok elönti az agyamat a sz@r. Sokadjára meg szét is lövöm.
Lehet, hogy önkényes vagyok. De az is az. Aki nem azt csinálja a tankjával amit kellene.
Magas tierben ezek miatt a hülyék miatt mínuszosak a körök. Tehát a gyengébb képességű hülyegyerek menjen tapsis lepkét tologatni.
Ha meg érdekli, hogy merre kell arccal állni keressen egy fórumot és olvasgassa.
Mert átlagos játékosnak nem megeröltető lenni. Semmi szuper képesség nem kell hozzá.L-e-f-i-e: legyél szép, ha már okos nem lehetsz.
Remusz911: a semmiért nem tk-k. Másrészt beszólásért engem is tk-t már. Hac-r-s hülyének beszóltam.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #43830 üzenetére
Amig nem tesztek ellene és nem szólaltok fel az ilyen arrogáns barmok ellen, addig ez nem fog megváltozni. Addig maradsz a szenvedő többség csendes tagja, ha megszólalsz hazugsággal vádolnak, miközben egymást erősítgetik csalekedeteik helyességében.
És a folyamat csak erősödni fog, ha ezen a fórumon is szó nélkül hagyjátok a TK-zást legalizáló okoskodókat, egyre jobban elfogadottá válik, hiszen több vélemény lesz mellette mint ellene, és az is durvábban, nagyobb hangerővel.
----
Ezzel a gyurifélével is akkor került a vitánk "minőségibb" szintre mikor együtt mentünk szakaszba és már a kezdőkörnél löni kezdett egy csapattársát.
Miután ezt szóvá tettem neki (itt is) feljelentett a WG-nél kódüzérkedésért, ki akart záratni a játékból.
A mai napig nem kért elnézést: természetesen semmit nem találtak a WG-sek.
Az itteni moderák meg szépen kitörölték azt a részt amikor a WG-s haverja megfenyegetett a kizárással és bejelentette a feljelentést, de azért gondolom páran emlékeznek még rá.
Én legalábbis nem felejtem el.
És akkor is szembe fogok menni a "többséggel" az ilyen témákban ha naponta feljelentgetnek, meg lehazudozóznak, mert ha hallgatunk, akkor megérdemeljük, hogy TK-zókkal kell együtt játszanunk. -
fagylalt
senior tag
válasz
Dobi 562 #42784 üzenetére
A HARDICONS-t nem tudom felrakni. Egyáltalán melyik típusát kell? Type1, Type2, Type3?
Oroszul meg nem értek...
Hiba másolom be a letöltött fájl tartalmát nem működik.Másik: player rating-hez: letöltöttem és felraktam a dokan-t. Majd bemásoltam a xvm-full-2.0.zip fájl tartalmát a World_of_Tanks mappába, de csak ilyen lett.
bat - fájlt hogyan lehet fabrikálni? -
-
D.Orion
veterán
válasz
Dobi 562 #42780 üzenetére
Köszönöm. A player rating mennyire pontos? Ezt hogyan frissítik?
7órája került fel az új ahogy elnézem.
Ha találkoztok Conry nevű játékossal, akkor tapadjatok a tankjára, mert az előző csatában M26-al 8 kill-t nyomott.
Nagyjából én sebeztem és tereltem a figyelmet ő meg osztotta a gyilkos lövéseket, aztán később visszamentem bázist védeni és 4 kill-ig jutottam ő meg az ellenfél bázisánál 8ig.
Victory!
Battle: Sand River 2012. április 14. 18:13:19
Vehicle: IS-3
Experience received: 1 623
Credits received: 51 435
Battle Achievements: Sniper -
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #42639 üzenetére
Nem nagyon szoktunk meglepődni már semmin de ez tegnap ütött
Itt a statja az embernek.
De ha ami látható még nem lenne elég a kör nagyrészét a bázison töltötte majd amikor már nyerésre álltunk elindul de amint feltűnt a látóterében egy piros pötty azonnal megállt és szépen megvárta amíg eltűnik. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Dobi 562 #42657 üzenetére
Nem mindenkinek ugyanazt jelenti a játékélmény. Vannak itt akik a statra vannak rábuzulva, meg mindenféle eff értékekekt néznek napról napra, meg vannak akik csak játszanak, és pont nem érdekli őket milyen a stat, láttam én már olyat hogy valaki körbelőtte a pályát, kezdéstől kezdve foylamaosan lőtt, fára, házra, mindenre, néha tankra is, megkérdeztem miért csinálja, mire válasz, mert fun...
Persze van köztes állapot is aki ésszel játszik többnyire de néha nyilván csak fun...talán ez az arany középút
-
Remus389
veterán
válasz
Dobi 562 #42537 üzenetére
legutóbbi 3 csatám eredménye a Jagdpanzer 4 + 75 mm löveg
2 és 2 és 3 elpusztított ellenséges tank, nem olyan rossz
nem tudom miért utáljátok, bár az is lehet a patch-el kicsit reálisabbá tették az erejét
a végére kezdtem ráérezni, nem tudom mit kell ráérezni, ugyanúgy kell használni mint a Stugot vagy a hetzert, csak azoknál erősebb a páncélja és az ágyúja
-
D.Orion
veterán
válasz
Dobi 562 #42453 üzenetére
Ha a házaktól indul egy jó spotter, akkor elég két kockányit kimenni a házakon túlra és már átlát. Ugyanez a másik oldalról nézve a sánc és a bokor között szintén igaz.
VK2801H simán képes erre. Párduc még akkor is képes széjjel lőni azon a pályán mindenkit ha nem L100 van rajta.
-
Bingisz
addikt
válasz
Dobi 562 #42159 üzenetére
Hát nekem az egyik legnegatívabb élményem az volt a játékban amikor párduccal egy pz38t (tudom hogy t-t írtam mert nem Na volt) lőtte ki az ammorackem.
Más:
Is4 tényleg szenvedős így stock-ként (bl9-el)
,de mostmár a nagyobb torony megvan
Majd az 5x-özéssel kicsit hamarabb meglesz remélem az s70. -
D.Orion
veterán
válasz
Dobi 562 #42034 üzenetére
Nálam a Párduc első három meccse annyiból állt, hogy mindháromszor arty rámlőtt és blow up... Ez a tank sajnos ilyen, ami kötelező rá:
-Wet ammo rack, bár ezzel is sérül, de legalább nem robban.
-Repair skill + ammo rack erősítő skill.
-Tűzoltó készülék + szerszámosláda.
-Álcaháló! Enyhén vicces, de ezzel a tankkal hátrébbról kell lőni.
-Az L100at, csak akkor rakd fel, hogy ha mindenképpen kötekezdni akarsz a T9 tankokkal szemből. Mivel se több xp és se több kp nem jár nagyobb tank sebzéséért ezért mondhatni felesleges az L100. Pláne azzal a nevetséges dmg-vel. Ha L100 van a tankodon és szembe jön egy IS, akkor lehet az megöl téged, mert nem tudsz bele eleget sebezni. -
válasz
Dobi 562 #41809 üzenetére
Az élő csapattárs fedezéknek használata nem lenne alapból gáz. Valakinek kell a sor elején is állnia. A gond akkor van, ha a kollégák hátulról szinte megmásznak izgalmukban, vagy úgy gondolják, hogy az mostantól a ő fedezékük.
A másik kedvenc, amikor két tank "éle" találkozik és belassulnak, akkor nem elforgatná a törzsét, hogy szétakadjon a két tank, hanem tolja tovább az adott irányba és így kb 20 sec, mire szétjön a két tank...
-
törölt tag
válasz
Dobi 562 #41618 üzenetére
Meglett végül az email,rákattoltam és valami címet írt ki meg ilyenek,lefordittatom aztán írok.
SZERK:Ön megerősítette az e-mail címét, és sikeresen kell tájékoztatni érdekes média termékek.
Az Önt érintő adatok felhasználásával hirdetési célokra ellent bármikor a számítógép képernyőjén online szolgáltatások GmbH, az Axel-Springer-Platz 1, 20350 Hamburg, vagy e-mail datenschutz@computerbild.de~~V
És most?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest