- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
marked one94 #49504 üzenetére
Nekem is ugyan ez.
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #48966 üzenetére
Ez a Maus tényleg nem volt egyszerű.
Egy lövéssel commander és célzó + lánc, jó, hogy az ágyút nem ütötte ki újra. Eléggé kellemetlen, de legalább béna volt. Azért a legelején IS torony oldalába az az 550dmg-s ütés nem volt semmi.
Mondjuk azt nem értem, hogy a driver-t hogyan lőtte ki... Köze nincs a találatnak postaládához.
-
Bingisz
addikt
válasz
marked one94 #48966 üzenetére
Igen, a HE-vel való lövöldözgetés engem is idegesít. Főleg hogy folyton viszi el a modulokat...
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #48753 üzenetére
Leszek a szokott 10-11 tájban. Jöhettél volna este egész tűrhető volt igaz dagileo/gwpanther kombóval mentünk a legtöbbet de a 8 kör IS-4/T110 is 75%-ot hozott.
Kezdem nagyon szeretni azt a tankot -
virkir
veterán
válasz
marked one94 #48681 üzenetére
Gyere már fent vagyok én is meghozom a szerencsédet
-
Sontir Fel
őstag
válasz
marked one94 #48601 üzenetére
Anelkul. Nem mertem megkockaztatni azt a 44k xpt, hogy lemaradjak a tankrol
Sok az is8on, a ket agyu egyutt 100k xp.(#48602) D.Orion : nem, itt csak az ido volt kerdeses, feltem hogy lemaradok az is4rol. nem mertem megkockaztatni.
-
törölt tag
válasz
marked one94 #48535 üzenetére
Úgy látom jól gondoltam, hogy ma már ismét "csak" 2x szorzó van.
Megérte fent maradnom és megcsinálni még 5x-ös szorzóval.... jó reggelt -
Murder3
addikt
válasz
marked one94 #48387 üzenetére
jt 88-al vicc t8-ba ennyi.
semmi camoja nics td létére de még védelme se, a td-k egm egy tierrel felejbb vannak osztva úgyis. -
Murder3
addikt
válasz
marked one94 #48381 üzenetére
t8-ba a papír hatalmas lassú tank amin van az a lepkefing ágyú...
hát rof nem számít egyrészt nem lesz olyan jó neki...másrészt ott a jp-nél jó a 88, de t8-nál kb olyan mint a l/100 a pantheren.
-
zalman90
őstag
válasz
marked one94 #48368 üzenetére
mármint ugyértem most kezdene játékot , és ha én invelem be mint uj játékos...
-
OgreImre
senior tag
válasz
marked one94 #48279 üzenetére
Tegnap este meg a ma délelőtti tapasztalatom ez, csak az utolsó csatán borult ki a bilim. Akkor csak a rossz végén vagyok a f*sznak, ha másnak nem tűnt fel.
-
whatnot
őstag
válasz
marked one94 #47663 üzenetére
Igen, ha egy van.
De ha 4-5 jön egyszerre. -
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #47663 üzenetére
én igy vagyok az m26 al, szeret lángra kapni
-
Djuree
félisten
válasz
marked one94 #47421 üzenetére
jöhettek helyettem gürcölni
-
virkir
veterán
válasz
1-től leszek addig bírd ki.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Megyek én is, nekem sincs.
Mi a nevetek?
-
Paul119
addikt
válasz
én megyek szívesen
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #47366 üzenetére
Te nehányasozzál inkább gyere játszani, hogy legyen kinek elbaccnom a statját a sajátomon kívül.
Vitya is csak lelkesen bedobta a századot aztán nincs sehol. -
Iron Funeral
őstag
válasz
marked one94 #47300 üzenetére
Na ezaz, amig nem kapott spaced armort addig is jó tank volt de elég érdekes lett miután megkapta
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94 #47199 üzenetére
8x %-osak mert PZ4.ről képeztem őket. Periszkópot aarok venni de még kell lóvé rá.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94 #47189 üzenetére
Megvan a jobb torony de így is alig látok.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94 #47172 üzenetére
A Tigernek is iszonyat gyér a látótávja. Eddig ez a legnagyobb bajom vele.
-
Paul119
addikt
válasz
naaa , néha el lát 20 méterre is
-
homeless09
őstag
válasz
Már gyűjtögetem a tp-t a kv3-ra
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #46746 üzenetére
Looser vagy chikánó
Victory ratio: 64.29%
Battles: 14Azt elfelejted, hogy délután próbálkoztál a JpZ-vel esetleg?
M46 Patton 7 57.14%
Object 704 4 50%
IS-4 4 50%
Object 212 2 50%
T34 2 100%
JagdPz IV 1 0%
Panther II 1 100%
Meg nem kellett volna szólóba menni a Patton-al, nem volt ott a jó kis Batmobil aki kihúzzon a kakiból
Ja meg 2012-04-15-én volt pont ugyan ennyi -
vhw
addikt
válasz
marked one94 #46741 üzenetére
Én rontottam volna le?
Stats for date 2012-05-02
Victory ratio: 75%
Battles: 12
Experience gained: 7255
Damage per battle: 1679
Average experience: 604.58
Capture per battle: 1.33
Defense per battle: 3.58Keress más bűnbakot
-
krisss93
aktív tag
válasz
marked one94 #46436 üzenetére
Itt az a gond, hogy a T29-el hozzászokik az ember a bunkertoronyhoz, de ez így heavynek eléggé szenvedés lesz..
Még jó, hogy láncon meg a tornyon kívül minden megvan hozzá és egyből mehet a grind az M103-ért. -
krisss93
aktív tag
válasz
marked one94 #46427 üzenetére
Kis taktikai tanács a heveny hajtépés elkerülésének érdekében, amíg kiszenvedem a fejlesztettet?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
marked one94 #46350 üzenetére
Köszi!
Lehet hogy úgy általában tökmindegy, de nekem nem.
A francia tank nem a kedvencem, az E100 meg igen.
--
Reggelente kevés az arty, vagy egyáltalán nincs. Nekem úgy jobban tetszenek a random csaták..
Ja és neked is jelzem, randomban nincs "igazi" taktika, mert alpvető fundementuma a kommunikáció hiányzik. A közös akaratról, fegyelemről, összehangoltságról, önbeáldozásról, stb már ne is beszéljünk.Példa: Halálutcán Ferdi meg én tartunk fel 4 tankot.
Ferdit 100HP alá lövik, erre beálok elé, hogy ne pukkantsák el és le tudjon adni még pár lövést. Reakció: El kezd noobozni, hogy minek akadályozom... mellém jön és lő.
A poén, hogy tovább élt mint én. -
válasz
marked one94 #46350 üzenetére
Nem értek egyet. A legizgalmasabb meccseimben nem szokott arty lenni. És akkor is kell a fedezék, ha nincs arty, mert attól még ott van a többi ellenfél.
-
athomi
veterán
válasz
marked one94 #46321 üzenetére
magyarul akkor nem fejlesztem feleslegesen, mert megy az IS8-ra.. azzal meg az új ágyút kifejlesztem. köszi!
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #46238 üzenetére
Na azt biztos seggbe lőttem volna ha van még idő
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #46231 üzenetére
Hogy is volt az a top gun?
Nagyon jó az E-75 sehol nincs hozzá az IS-4 az meg egy dolog, hogy én lesebzek nektek mindent aztán ti meg mindig kilövitek előlem
Object lesz valamikor bár amennyire papír mostanában már annyira nem vonz.
Az meg érdekes, hogy ha együtt megyünk akkor mindig én vagyok az artymágnes hogy a fene egye meg.Fel
Mind1 hogyan de már jöhetnének az új játékmódok mert tartok tőle, hogy előbb unom meg végleg mint megcsinálnák. -
whatnot
őstag
válasz
marked one94 #46124 üzenetére
Amint láthatod, a torony oldalát teljesen szemből lőtte át, ugyanis pont felé néztem.
Kicsit erősnek érzem, hogy a tiger P összes lövése kivétel nélkül bement, ezekből egy volt, ami oldalt talált el, nyilván az teljesen jogos, jó helyen talált el. De hogy sem a felső páncél, sem a toronypáncél ekkora szögben nem pattint, az elég érdekes. -
whatnot
őstag
válasz
marked one94 #46104 üzenetére
Ezért kérdeztem direkt a Ferdivel kapcsolatban.
50m azért sokat tud számítani.Tegnap 100m-re levő mozgó t54 "tűnt el"
Atlantis: úgy hallottam, a T34 is lomha, szóval ha ez számít ennyire, akkor Löwe.
Amúgy T34nek nagyobb alphája és penje van, viszont a dpm-jük ugyanaz. T34 jobb toronypáncél, Löwe kicsit jobb hullpáncél, de amúgy szintén gyenge. -
virkir
veterán
válasz
marked one94 #46082 üzenetére
Elmész te a ..csába...
Victory ratio: 78.57%
Battles: 14
Experience gained: 12098
Damage per battle: 1598
Average experience: 864.14
Capture per battle: 0
Defense per battle: 3.93Mondjuk vagy kétszer hüjjén szétlövettem magam tegnap is. De én már csak ilyen vagyok
Nameg a Komarin-i kör az különösen gyönyörűen demonstrálta az idióták jelenlétét. -
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #46022 üzenetére
nekem 50 csatából 38 győzelem lett a végére ;-)
76%igaz a jobb arányt együtt szedtük még össze...
-
törölt tag
válasz
marked one94 #46022 üzenetére
Grat,szép kis eredmény
-
Djuree
félisten
válasz
marked one94 #45882 üzenetére
nem én, sosem használok HE lövedéket. egyszer próbáltam az IS-3-mal, mert az AP kifogyott, sebeztem ilyen 100-akat asszem t8-as tankra, mondom ez mi? azóta nem is hordok HE-t magammal.
-
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #45443 üzenetére
hazaérek leghamarabb 3 körül. jöttömre akkor számítsatok
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #45407 üzenetére
Nem lenne baj mert naggyonnn közel van az uninstal.
Egyszerűen még mindig bír újat mutatni az emberi hüjjeség. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94 #44757 üzenetére
Próbálnék de közel sem biztos hogy olyan marha jó lesz ez a mutatóm. Mindegy én elfogadom hogy valaki nem olyan képességű és nem tud annyira jól játszani.
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #44410 üzenetére
Már hogyne szeretném... szétlőni az E-75-el ha szembe jön
namost ez azért nehezebb lesz a jó rof miatt.
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #44407 üzenetére
Szerintem nem fog annyit menni vele annyira azért nem lett jó.
Ami szembe jön vele az nyugodtan átlövi bármerről. Annyit javult, hogy mozgékonyabb meg az ágyú is picit jobb mint az eddig megszokott oroszok, pontos, gyorsan tölt de elég larcsú a sebzése. -
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #44407 üzenetére
4?
-
Antonius1978
addikt
válasz
marked one94 #44196 üzenetére
Tudod, mindennek ket vege van, mint a botnak.
Az 1955-ben tervezett/gyartott rohejes pancelzatu revolvertaras francokat nem volt hulyeseg betenni ? Foleg hogy az 50mm-es pancelzatukat mar egy 10 evvel azelott gyartott tank is simman atlotte volna ? Csak egy lovesbe kerultek volna akar 1 kozepes tanknak is, errefel az 50-80 mm pancelzattal rendelkezo Tier 9-10es francia tankok 1750 EP-vel rohangalnak.Na ez az amit hulyesegnek tartokVHM : igen, olvastam a velemenyt, meg ellenvelemenyt is.Egy dolog teny : az angolok valoban gyalogsag tamogatasara csinaltak a tankjaikat tobbnyire, ezert nem voltak jok a tankjaik.Ok mas doktrinat kovettek mint a nemetek, ennyi.Egy masik dolog : ne fikazd a magyar ipart azert, mert oket korlatozta a Trianoni bekeszerzodes a fegyverkezes teren, meg nem volt legalabb 5 gyarmata amit kizsakmanyolt volna (nyersanyagok, emberanyag stb) mint Anglianak.Ha ugyanugy lett volna mint az angoloknak, akkor a magyar harckocsik sem olyanok lettek volna, mint amilyenek voltak.
Nezd csak meg, hogy a Pz III-as az 3-as tank, a Pz III A az 4-es, a Pz IV az 5-os.
Ha a Pz III 3-as, a Pz III A 4-es, miert ne lehetne a Turan I 4-es, a Turan II meg 5-os tank ?
Kisse esszerutlen hogy epp arra hivatkozol, ami epp a forditottja annak amit te allitasz
Szoval ha nagyon akarnak, akkor igy is lehetne csinalni.
Konkret tipus : az Su85 is konkret tipus volt, megis 107-es loveget is adtak neki.Akkor a Turan II-es tipusnak is adhatnak egy L48-as csovet az L20-as tarack helyett, semmi gond -
virkir
veterán
válasz
marked one94 #43990 üzenetére
Úgy, úgy addigra megpróbálok lerendezni mindent itthon.
-
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #43971 üzenetére
ehh, ma rozé kacsamellet készítek, és jön valaki hozzám, szvsz nem fogok ráérni ;-)
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #43971 üzenetére
nyomunk egy kis platont?
-
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #43963 üzenetére
hát mert azon nem rajtad voltam végig miután megdöglöttem. és a sok marháról minek csináljak videót? de ott nagyon ügyes voltál, ja.
-
whatnot
őstag
válasz
marked one94 #43621 üzenetére
Nekem a többi tank hozza az átlagot, a KV-1S stock állapotban viszont 5 meccsből 4szer kigyulladt.
Amúgy a KV-1S igazi öszvér: se nem gyors, se nem rendesen páncélozott.
-
marked one94
őstag
válasz
marked one94 #42865 üzenetére
Én is mennék aludni de még nem lehet
-
Viper26
nagyúr
válasz
marked one94 #42865 üzenetére
Én most megyek aludni, 6kor vége a melónak.
-
Remus389
veterán
válasz
marked one94 #42553 üzenetére
azt bírtam mikor a P-38nA-val szenvedtem, tigrisek ellen vonultam harcba a cseh trabantommal
a végén már csak bekapcsoltam a tempomatotot(és kimentem kávézni) és neki az ellenségnek, arra kaptam 100 tapi pontot, így nagy nehezen lecserélhetten
-
emre
veterán
válasz
marked one94 #42304 üzenetére
Persze, megvártad míg lesebzik az ellenfelet, hogy aztán kaszálj.
Mondjuk 5 perc alatt nem rossz eredmény.
-
válasz
marked one94 #42122 üzenetére
Majd ha eszembe jut, legközelebb csinálok screenshotot, vagy feltöltöm valahova a replayt.
-
válasz
marked one94 #42085 üzenetére
Én mostanában elég sokszor látok olyat, hogy csapattárs (néha én is) a minimum sebzés alatt sebez. Ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy HE? Erre a válasz 99%-ban az, hogy nem. Szóval tényleg van ilyen, és az utóbbi időben (1-2 hete, amióta újra játszok), meglepően gyakori.
Sőt, van olyan nap, hogy minden második lövésem nulla sebzés. Átüt, be is mondja, hogy penetration, de nulla sebzés lesz.Na most el tudom hinni, hogy nem direkt van ez, hanem programhiba, de az ilyet azért illene kijavítani.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
marked one94 #42089 üzenetére
Hát.. videjót sem replajt nem mutatok, de 50%-ban előfordul, hogy a 400-500 full HP-s artyba (tehát minimális páncélzat) belelövök egy 563-938 dmg tartományú AP lőszerrel és marad neki 10HP-ja. Van rá magyarázat?
Ez az "utolsó esély" ficsör.
És én is szoktam szaladgálni 10-30 Hp-val. Lövik a hevyt mind a bolondok, de ilyenkor pattog a legjobban. -
erikke17
őstag
válasz
marked one94 #42092 üzenetére
Köszi de ez már tiszta hogyan lesz.
Csak olvastam olyat valahol hogyha eléred nem tudom melyik tankot talán KV3 után IS-t vagy IS3-t vagy melyiket pontosan nem emlékszem, kapsz egy garázshelyet. Mert ma mondta haver hogy ő a med ruszki ágat csinálja és úgy ment IS-re, de med ágat is viszi tovább és kapott garázshelyet.. Vagy ilyen nincs?
Zeratul - Köszi neked is a reakciót de nem erre gondolok..
-
bozont
veterán
válasz
marked one94 #42089 üzenetére
Már hogyne lenne, vele mis rendszeresen előfordul, hogy az ellenfélnek bőven az ágyúm sebzéshatára alatti élete maradt még és mikor rálövök marad néhány hp-ja.
-
Zeratul
addikt
válasz
Nekem is volt olyan hogy békaevő C45 löveg csinált APval két számjegyű sebzést. D.Orion esetén szvsz az utolsó esély faktor játszott be, amikor is halálos lövés nem mindig halálos hanem életben marad a tank 1-2% HPval, 7.1 óta van ez a feature, van amikor nem adja meg.
-
D.Orion
veterán
válasz
Márpedig AP-val ment és ennyi. Kapott egy utolsó esélyt és ennyit dobott a random faktor.. Mondom tegnap 14:00 óta szopok csak ezzel a tankkal, előtte meg ez volt maga a GOD MODE.
-
válasz
marked one94 #41961 üzenetére
Van fullos T-44 és T-54-esem is. Egyelőre a T-44 nekem jobban fekszik.
-
válasz
marked one94 #41956 üzenetére
90-es van még fent. Azzal 39-40másodperc. 40 vagy 50, az már édesmindegy. Mindkettő nagyon szívás csata közben
-
madstunt
addikt
válasz
marked one94 #41921 üzenetére
a kereses funkcio a budos kapitalista burzsoazia uri kivaltsaga
-
törölt tag
válasz
marked one94 #41921 üzenetére
Bocsi
Csak ha valami ajándék féleség jön,akkor mindig átváltok Energiavámpírba
Egyébként köszi a választ,mostmár békénhagylak
-
válasz
marked one94 #41688 üzenetére
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #41378 üzenetére
messzire is egész jó a 152es szvsz,ha mellé is lövök 300 splash dmgeket csinál
-
psycroptic
őstag
válasz
Nekem az isu-t boldog-boldogtalan észreveszi, pedig camo is van rajta.
-
jimmy74
őstag
válasz
Az újabb képességekről a személyzetnek mi a véleményed?Melyiket ajánlod pl:TD-kre ha még nincs egyik se vagy már van valami de még nem 100%?Van hetzer-em is de most kapták a 100%-ot.
A SU-152-esbe meg átraknám a SU-100 brigádot nekik még csak az 1 skilljük megy de lassan 100%
-
Iron Funeral
őstag
válasz
marked one94 #41369 üzenetére
Nem mondom, hogy rossz tank de nekem feláll a szőr a hátamon ezektől a konzervdobozoktól, amúgy is az E-50 mellett állt a garázsba az meg tiszta ciki az E-50-re nézve
-
válasz
marked one94 #41333 üzenetére
Az említett kollégával már egyszer összefutottam, adta is a pénz bőkezűen.
-
válasz
marked one94 #41327 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
marked one94 #41288 üzenetére
Tudnál még feltenni pár replayt medium tankkal pls?
Milyen equipmenteket használsz a Pattonon? Láttam, hogy volt néhány szinte kapáslövés is, gurulásból. Gondolom vertical stabilizer nem megy fel medium tankra, így gondolom marad az Enhanted Gun Laying Drive.
-
-vitya-
őstag
válasz
szép, grat. És hogy vetted rá, antiszociális diegho-t, hogy mással is játsszon, ne csak Robival?
de ő valóban jól tud irányítani. bár látom a visszajátszásban, igen sokat pörögsz a tengelyed körül, kis bizonytalankodás? ;-)
-
vhw
addikt
válasz
Elmész te a f*szomba!
-
Timyyy
őstag
válasz
marked one94 #41110 üzenetére
Jah így már megvan a hiányzó puzzle, hogy miért nem tudtam jókat menni délelőtt sem...
na király... akkor jövő hétre még kap esélyt az is4.
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #41110 üzenetére
Vazze... akkor ezért ennyire kaka a délelőtt. A büdös kölkök itt játszanak ahelyett, hogy okosodnának.
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #41097 üzenetére
Minek? Te se akarsz nyerni?
Ez a hét ilyen, amikor van időm zöccségek a csapatok estére meg kb egy háromnapos vizihulla értelmi és fizikális szintjén mozgok.
Marhára nem nekem találták ki ezt a hajnali kelést.Bobyjack
Ezek a hüjjék tuti a T34 creditszorzóját rakták be annak a tanknak is.
Lesz itt nerf... nem is kicsi -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
marked one94 #40847 üzenetére
Ezen a pályán heavyvel szinte sose megyek arra ha van arty..tuti a dombot nézi az összes kb még sose láttam olyat, hogy valaki a városban levőkre lőtt volna..
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #40849 üzenetére
Épp ma nyomtam le IS-el egy Patton-t.
Szegénykém azt gondolta, hogy ha kilövi a T20-as társam akinek van 200hp-ja, akkor utána még rám is lesz ideje. Kapott 2db 400hp-s sebzést és így már nem volt.
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #40851 üzenetére
na majd meglátjuk, csak nehogy az legyen mint a tigris vs e8al
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #40849 üzenetére
kérek valakitől egy t54 est vagy e50 est
bár e50 est még nem nagyon próbáltam t54 meg gondolom hasonló mint a type 59
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #40847 üzenetére
hát azért megnézem egy m46 mikor ver el egy t54et,vagy egy e50 et.. hmm várj soha
-
válasz
marked one94 #40844 üzenetére
Hát mediumokkal még igazából "szűz" vagyok
Orosz ágon T-43 kifejlesztéséig jutottam, de nem állítanám, hogy kiemelkedőt alkottam (Max kill: 7, Max XP: 1 839) Sokszor bebambulok és akkor gyorsan kiszedtek, viszont szeretnék megtanulni végre medium tankkal játszani.
-
forras2
őstag
válasz
marked one94 #40807 üzenetére
sajnos nálam egyik megoldás sem oldotta meg a hibát
Sőt, most még ki is dobál a game, amint betölt a garázsba. -
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #40740 üzenetére
nekem tegnap előtt volt 63%, tegnap meg kocsma, és Game of Thrones második évad első két része...
-
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #40686 üzenetére
megin nincs prémiumod?
-
Timyyy
őstag
válasz
marked one94 #40688 üzenetére
Köszke, mostmár késő van, de holnap meglesem
-
Timyyy
őstag
válasz
marked one94 #40686 üzenetére
Replayt felrakod?
-
Fel
addikt
válasz
marked one94 #39810 üzenetére
Na így azért már másabb:
Victory!
Battle: Abbey 2012. március 30. 15:00:06
Vehicle: T34
Experience received: 4 230 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 101 737
Battle Achievements: Mastery Badge: II Class, Master GunnerRepairs:
Vehicle T34 repaired successfully. You have spent credits: 7 075
Purchased:
The ammunition on vehicle T34 resupplied successfully. You have spent credits: 9 540Ezen a meccsen is kilőttek, a javítás mégis kevesebb majd' 2400 kredittel.. Ezt sose fogom megérteni
-
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #39548 üzenetére
most minden este 10ig melózom, utána megyek hazafelé... ez a hét ilyen hülye. Ma már kétszer felhívott az egyik csajom, ha harmadszor is felhív, akkor már tuti át akar jönni, csak nem meri mondani ( mi a frász van ezen szégyellni való?) - ebben az esetben fél11kor sem lépek be. Egyébként fél11 - éjfél körülig "szoktam" lenni...
-
Gyuri27
félisten
válasz
marked one94 #39286 üzenetére
Hát 200-ról az alját nem egyszerű eltalálni.
-
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #39151 üzenetére
JAAA ;-) szóval egyikőnk sem volt itt, és nem is szólt a másiknak? akkor 1:1, és nincs bocsánat!
az a patton milyen aranyos kis, hidegben nagyon összehúzódott khm.. "pisilőkével" rendelkezik
-
zalman90
őstag
válasz
marked one94 #39141 üzenetére
azért mert a frontja 18mm-el vastagabb
és amugy is csak a torony lógott ki
meg tök mind1 mivel lövöm , mindig lepattanok a frontjárol..
-
forras2
őstag
válasz
marked one94 #39141 üzenetére
Azért nem minden. PzIV sem a 10,5-össel sem a 7,5-össel nem viszi át, vagy csak ha az alját lövöm
-
Antonius1978
addikt
válasz
marked one94 #39090 üzenetére
A egyik havernak is van, es tenyleg tud vele apritani, gondolom a gyorsasaga miatt, es nem elhanyagolhato szempont a lovege sem.
Ha viszont a KV-13-nak lenne ilyen lovege akkor az lenne a legjobb szereny velemenyem szerint (gyors es jol pancelozott,es meg pattog is).
Vegulis jo az a 240 sebzes a 90 milissel, csak a 7-9-es toltesi sebesseg nekem nem fekszik...mert en kozelharcba szoktam menni altalaban a KV-13-al, igy ott egy atlag atutesu de gyorsabb toltesu agyu szuksegeltetik.Pl volt olyan, hogy egy Tiger P-t lottem ki 20-30%-rol mert hatulrol kozel ferkoztem hozza, a masikot meg 100%-rol, ugyanabban a csataban ugyancsak hatulrol.Addig lottem a segget a gyorsabbik 85-ossel, amig felrobbant.
Ahhoz a harcaszathoz amit en muvelek, nekem talan jobb volna a 76mm-es 19-21 toltesi idovel
A multkor megint vegeztem egy szegeny Lorraine-el(masodik eset)
Szegeny nem tudott kiloni, es amig toltott szetkaptam a gyors 85-ossel -
Murder3
addikt
válasz
mit lassú annak az ágyúja?
L/56 lassabb és 30-al kevesebb penje van,20-al kevesebb AP sebzése és 50-el kevesebb HE sebzése,ugyan akkora a pontossága és a célzó ideje...ergó legjobb med ágyúja van t7-en.
-
Djuree
félisten
válasz
marked one94 #39095 üzenetére
hát igen, ha tölt akkor szoppancs van
-
Mustaros
aktív tag
válasz
Hát.. én a medek közül a t20-at húztam utoljára.. és nem nagyon kedveltem.. :S
Nekem a panther 1-es tetszett a legjobban +l100 gun.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest