- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Plasticbomb #49301 üzenetére
azért látom a premeket mind megvette
de játszani tudás luxus...
-
emre
veterán
válasz
Plasticbomb #49160 üzenetére
Én minden peccsel csinálok új screenshot és replay mappát. A régit meg átnevezem a patch-nek megfelelő névre. Így tudom hogy az aktuális és a régebbi cuccok hol vannak, és nem több száz közül kell válogatnom. Mondjuk így is van épp elég.
-
whatnot
őstag
válasz
Plasticbomb #49115 üzenetére
Ezt találtam fórumon:
If you are beyond view range and someone else spots the target you will not see it.
If you are beyond spot range but within view range and someone else spots the target you will see it.
@ollie: persze rég rossz, ha közel jutnak, amikor artyval vagy, de ilyenkor jöhet a leleményesség és bizony számít, hogy ilyen helyzetben mire vagy képes.
Persze artyval "csak" lövöldözni kell, ám fontos a helyezkedés és az, hogy ki tudd számítani, hova kell lőni ahhoz, hogy egy mozgó célpontot eltalálj. 1km-re már 2mp-ig is tarthat a lövedék útja és egy gyors tankot bizony nem könnyű eltalálni.
"Csak" lövöldözni kell, mégis az arty teljesítménye csatákat dönthet el és nagyon nem mindegy, mit tud az az arty.
Arról nem is beszélve, hogy mennyire ki van szolgáltatva a gyors tankoknak főleg akkor, ha nincs rendes védelem. -
babferi
tag
válasz
Plasticbomb #49103 üzenetére
Erre mondok egy ellenpeldat . Ma volt egy olyan csatam ahol tolunk 3-an az egegyadta vilagon semmit sem csinaltak , megaltak campelni a bazistol nemmessze , raadasul az esemenyek jo messze tuluk tortentek . Es megis nyert a csapatunk . Persze ez nem mervado tudom csak erdekessegkepp
-
tank1
tag
válasz
Plasticbomb #48882 üzenetére
A múltkor M7 Priest volt a célkeresztben és nem ütötte át üzenetet kaptam. 12mm-es "páncélt" nem vitte át a churchill lövege.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Nagyon jó! De a srácnak vannak igen szellemes WoT-os video is: [link]
THIS IS SPARTA!
-
törölt tag
válasz
ez kemény,de milyen igaz...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Plasticbomb #48777 üzenetére
Pedig van értelme... sok szituban a tank nem vagy alig látszik, de a skin rikitó szine igen. Ez olyankor segít mikor a piros kontur nem jelenik meg és a tank félig rejtve van.
Van olyan skin, amelynek zavaró faktora nem túl nagy, azaz elviselhető csata közben is, ráadásul csak X nagyításban látom. -
virkir
veterán
válasz
Plasticbomb #48558 üzenetére
Hm... ez azért így kissé butaság.
Nem mondom, hogy nincs prémtankom mert az M3Stuart meg a Tetrisz az prémiumtank de ezeken kívül semmim nincs és mégis jól elvagyok leginkább T8-tól felfelé.
Az elmúlt egy év alatt volt kb 6-7 hónap prémiumom de pl a Maust normál fiókkal fejlesztettem ki és vettem meg.
Lényegében soha nem volt credithiányom mindig megvan a szükséges ha kész vagyok egy fejlesztéssel úgy, hogy van a garázsban 24 tankom.
Nekem a T8-9-es tankok is általában kis haszonnal futják a köreiket alacsonyabb tier-ről nem is beszélve. -
törölt tag
válasz
Plasticbomb #48400 üzenetére
Milyen jó hogy jön a D3, már kezd elegem lenni a tájposokból, 30 tankból 9 tájp...
-
whatnot
őstag
válasz
Plasticbomb #48302 üzenetére
Hát akkor bizony a billentyűzet tehetett róla.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Plasticbomb #48304 üzenetére
Kérlek használd a "Szerkeszt" gombot, ne írj minden gondolatot új hozzászólásba , ha tied az utolsó hozzászólás. (elég hülyén néz ki most...)
-
törölt tag
válasz
Plasticbomb #48304 üzenetére
-
nemeth989
senior tag
válasz
Plasticbomb #47583 üzenetére
Nem azt mondom, hogy mindig pattan, mert tényleg van amikor semmi sem segít, mert mindenhol átütik, meg van amikor IS4 nem tud sebezni s-70-el, te meg csipegeted.
De azért az esetek többségében pattanni szokott.
Nálam mostanában nem szokott kigyulladni, de van amikor olyan napja van.
Egyébként valamelyik nap, simán körbetáncoltam egy t34-et, meg a lassabb heavykkel is meglehet csinálni, mondjuk nem volt a helyzet magaslatán a T34 player.
-
Paul119
addikt
válasz
Plasticbomb #47489 üzenetére
nem fitymáltam le,annyit mondtam mind a kettő papír
-
_seth_
veterán
válasz
Plasticbomb #47489 üzenetére
Feltartani akkor lehetne ha gyorsabban töltene, de mióta prémium lett ezt is lebutították sajnos. Egyébként szerintem jó tank ésszel használva
-
krisss93
aktív tag
válasz
Plasticbomb #47269 üzenetére
Nálam a napi 10 is csoda
Azért haladok ilyen baromi lassan. -
homeless09
őstag
válasz
Plasticbomb #47117 üzenetére
hmmm, kíváncsi leszek
-
Remus389
veterán
válasz
Plasticbomb #43613 üzenetére
ja és mit érdemes fejleszteni?
a KV-búl?
KV-3, KV-1S, vagy ezt a brutális önjáró löveget?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Plasticbomb #39226 üzenetére
Azt hiszem az oroszoknak volt olyan tankja amin 5 torony volt.
Az M3 General Grant meg kéttornyos volt az amcsiknál.
-
emre
veterán
válasz
Plasticbomb #38975 üzenetére
Ennyire vak, ha meg nem 100%-os a legénység, vagy kilőtték a commandert akkor még gyengébb. KV3 ugyanez lilában.
-
Blom
aktív tag
válasz
Plasticbomb #38839 üzenetére
akkor most mit kell nyomni, ha sniper modohoz?
mert én is csak a görgőt nyomom le és ennyi a zoomolásom. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Plasticbomb #38763 üzenetére
Szerintem 600+ csatánál nem olyan rossz ez az érték, de azt hiszem elsősorban a killek növelésére kéne kicsit koncentrálni. A 0.43 kill/csata alacsony és később nehéz lesz javítani rajta.
-----
(#38767) Arpee78
"Az eff. számnak mindegy milyen szintű tankkal megy valaki, mivel beleszámolja. Ha átírod az "Average tank lvl:" értéket rögtön megváltozik az eff. szám is."Egyáltalán nem mindegy, de én már ilyeneken nem vitatkozom.
Mondhatni tökmindegy kihogy értelmezi (félre) azt amit írok. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Plasticbomb #38753 üzenetére
Nem ismerem a Wot nicked, de megnézném az eff statod.
Egyébként nagyon lassan változik az eff érték és csak szívós "munkával", odafigyeléssel fog változni. De ez egyben javítja a játékban nyújtott teljesítményt is.
Kb havi 80-100 pontot sikerült javítanom, ami csak napi 3 pont, de volt mikor inkább lefele ment. Magas tierű tankokkal a sebzés átlagot, alacsony tierűvel a kill átlagot lehet javítani.Aki piros nem feltétlenül rossz játékos, csak az értékelési metódus szerint van átlag alatt a mérhető teljesítménye. Akkor adna teljesebb képet az eff érték, ha mindenkinek lehetne t9-t10 tankja. Én adnék mindenkinek..... bár tudom nagy lenne a felháborodás.
De mondjuk aki igy kapna t9-t10-et és 2 hét alatt nem tud elérni 1.0 sebzés és kill arányt az elvesztené a jogát és csak 2 hét múlva igényelhetne ismét ilyen ajándék/próba tankot.
-
vhw
addikt
válasz
Plasticbomb #38757 üzenetére
Na most képzeld el a helyzetet egy külső szemszögből, 4 látszólag afk tankot elkezd bökdösni egy 5dik (ki tudja, lehet még az artys szakasz társai is köztük voltak) Mégis mi értelme ennek? A kilövés kissé durva volt... na de nem elég ha 4 tank egy helyben áll a bázison? Kell még egy 5dik is aki az ő piszkálásukkal cseszi az időt?
-
Mcray
senior tag
válasz
Plasticbomb #38753 üzenetére
+1. Én is teljesen kész vagyok mióta folyamatos fejlődés után mostanában visszafejlődök. Az egész azért van mert nem állok le mikor nem megy, hanem mint a rossz nyerőgépes: "Ez, Ez most Tuti jó lesz a végére" és ez megy végtelenítve
-
Gyuri27
félisten
válasz
Plasticbomb #38574 üzenetére
Engem is berakott nagy meccsbe. Is4-is7 volt fölül.
Egyiket buktuk mint a szél.
A másikban tigert sebezgettem, is4-t láncolgattam.
Szóval mindegy, hogy hanyadik vagy a listában. Ha jó a csapat van mit keresni.
Ha rossz toptanként is pillanatok alatt meghalsz. -
Dobi 562
addikt
válasz
Plasticbomb #38570 üzenetére
Az a 7.2 test szerveres játékhoz való... Neked az 1.7-re van szükséged.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Plasticbomb #38565 üzenetére
1.7-et raktad föl, úgy csináltál mindent ahogy az install-en.txt-ben van?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Plasticbomb #38563 üzenetére
-
Antonius1978
addikt
válasz
Plasticbomb #38478 üzenetére
Igen, onnan is sikerul, hisz 115mm az 57mm-es atutesi atlaga.
De valahogy jobban csipem amikor oldalrol latom a tornyat, foleg ha trollgun van rajta -
Antonius1978
addikt
válasz
Plasticbomb #38404 üzenetére
A T-34 jo tank, foleg az 57mm-es loveggel.Azzal gyakorlatilag minden szarra tudsz loni, ha nem veled foglalkoznak.En is epp ugy voltam, ahogy irtatok, hogy a KV tornyat oldalrol egyszeruen gyorsan kiliggatod, es kesz, meg is halt szegeny.
A T-34/85 is eleg jo tank, elegge turheto vagyok vele, viszont nagyon papir az alja, ha nem vagy ovatos gyorsan kihalsz.A 100mm-es agyuval eleg szepen lehet penzt gyujteni : ha leadsz 5 lovest ami at is megy, a jutalmad 500 Tp es 15 ezer kredit.En leginkabb ezt hasznaltam penzszerzesre.Ma pedig SU85-el volt egy 18 ezres korom.Ugy tunik azzal is szep penzt fogok majd keresni, ha megtanulok vele jatszani.
A KV-13 szemelyeben (tankjaban) megtalaltam a kedvencemet.Van amikor 8-900 TP-s es 25-30 ezres koroket megyek vele.
Az IS-re pedig epp most gyujtom a penzt, igaz 300 ezret elkoltottem az osszegyujtottbol, igy kell gyujtsek meg majdnem 900 ezret hogy meg tudjam venni.
Elfeledkeztem a T-43-rol.Ugyanaz mint a T-34/85 csak kicsit vastagabb pancellal es tobb elettel.Ugyanugy a 100mm-es agyut hasznalom rajta, multkor sikerult Top Gun legyek vele.Ezzel is el lehet erni az 500 TP es 15 ezer kreditet.
-
forras2
őstag
válasz
Plasticbomb #38404 üzenetére
t28-al ugyan így vagyok én is
annyira nem haladok vele, ha így nyomom tovább, kell minimum 1 hónap, ameddigre meg lesz a KV
-
Remus389
veterán
válasz
Plasticbomb #38376 üzenetére
igen pont a KV miatt indultam el az orosz vonalon
bár kár hogy a T-34 másik vonalon van
-
donpe
aktív tag
válasz
Plasticbomb #38380 üzenetére
Nekem a KV után lett meg a t-34. Hát imádom... Nagyon szerethető darab. Az 57-es ágyúval olyan zavart lehet okozni, hogy szerintem beleőrül aki kapja 2mp-ént a koppanásokat.
Nekem eddig a legélvezetesebben használható tank. Megfelelően mozgékony, gyors torony, nagyon gyors ágyú. Persze t-32 -ket és t-29-eket nem fog átlőni, tehát a nagy dögöket meg kell hagyni a nagy dögöknek,
de az apraját és közepét elég jól lehet vele szívatni. Meg a fürge franciákat, amikor rájönnek, hogy az én tornyom és ágyúm is olyan gyors mint az övék.
-
bozont
veterán
válasz
Igen, a lényeg hogy szépen a csapattársak mögül, hátulról kell vele lövöldözni, nem pedig berohanni az ellen közé. A 85mm-es ágyú elég ütős rajta, jól lehet vele sebezni. Legutóbb is mikor KV-val mentem, simán átlőtt egy T-28 szemből, többször egymás után.
-
donpe
aktív tag
válasz
A háló mindenképp kell, meg a 100-as legénység. De ha jól rejtőzködsz, szépen lehet vele aprítani.
A KV sem egy leányálom, amíg nincs meg a ZIS-6, bár én a 152mm-el is szerettem trollkodni. -
echterion
nagyúr
válasz
Plasticbomb #38357 üzenetére
A 107-essel pusztító lesz, még magasabb tier-t is vinni fogja, amikor top tank lesz, akkor meg mindent visz, igazi terminátor lesz.
-
forras2
őstag
válasz
Plasticbomb #38260 üzenetére
köszönöm
-
joker1220
őstag
válasz
Plasticbomb #38208 üzenetére
Van egy olyan kiegészítő a játékhoz ami mutatja amikor meglősz egy tankot hogy mekkora sebzést okoztál neki.
Első HSZ ben a virkir mod pack ban meg is találod, hogy a 7.2 ben működni fog e még
azt sajnos nem tudom megmondani.. -
balintka
addikt
válasz
Plasticbomb #37995 üzenetére
Köszönöm, igyekszem
.
FSB1000: annyira nem szerettem összességében a T32-t, volt pár jó menet vele, de sokszor szívtam. Az IS-3-at jobbnak tartom.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Plasticbomb #37878 üzenetére
most ezzel mi a fasz bajod van?
-
Paul119
addikt
válasz
Plasticbomb #37878 üzenetére
biztos ki maradt az oviban a csendes pihenő
-
Paul119
addikt
válasz
Plasticbomb #37861 üzenetére
az nekem is feltűnt dehát annyi a penje hogy megteheti
-
válasz
Plasticbomb #37555 üzenetére
Nekem is azóta megy fel, amióta ráéreztem a Panther2-re. Előtte a sok scoutkodás levitte az arányom rendesen, de a 45% win ratiot P2-vel már feltornásztam 51%-ra... and counting
mod: höh, msot nézem, megint ugrott 1% a hit ratiom -
joergie
őstag
válasz
Plasticbomb #37557 üzenetére
Figyu, szerintem amire mindig érdemes figyelni, hogy a leadott dmg közel legyen a tankod hp-jához(tehát ha pz3-al mész, akkor elosztod a leadott dmg-t a pz3-as csaták számával).
Aztán próbáld a spotok számát a játszott csaták számával egyensúlyban tartani, és a legfontosabb, hogy MARADJ ÉLETBEN! Minél tovább maradsz életben, annál többet tudsz ártani az ellennek. 13%-os túlélési arány nagyon gyér. Ez azt jelenti, hogy a 47%os win ratio-hoz képest 13% a túlélési arány, tehát a csaták 34%-a úgy ér véget, hogy nincs befolyásod a győzelemre->nem tőled függ. minél több befolyásod van a csatára, annál nagyobb az esélye, hogy nyertek. nekem ez a filozófiám.
(bakker most veszem észre hgy ugyanarra válaszoltam kétszer)
-
joergie
őstag
válasz
Plasticbomb #37557 üzenetére
Leállították a tesztszerót, az első részének vége. nemsoká újraindítják szerintem, talán pénteken. 3 részes szokott lenni egy-egy ilyen teszt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Plasticbomb #37555 üzenetére
Még csak az elején vagy.
Ha találsz magadnak kedvenc tankot, majd beáll 50% körülire (ami picit jobb mint az abszolut átlag 48-49%) -
Dobi 562
addikt
válasz
Plasticbomb #37264 üzenetére
Így van!
Nekem sikerült eltüntetni a nagy próbálgatások közben az egész Res mappát, tölthettem le újra az egész klienst...
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Plasticbomb #37254 üzenetére
Pár napja belefutottam egy 3 fős Chaffe szakaszba. Mindegyik team killer volt. Leszedtek a csapatunkból 3 tankot, mire kilőttük azt a 3mocskos dögöt. Rögtön -6 -ról indítottuk a csatát.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #37260 üzenetére
Rájöttem próbálgatással.
A neked tetsző tömörítésű textúra pakkot letöltöd innét: LinkMajd ezt a rar fájlt innét: LINK
Mindkettőkicsomagolod a World_of_Tanks\Res\Packages\ mappába, majd elindítod az a mappában mostmár megtalálható AHuMex_poVitter_autoinstall_0.7.1.1_only.bat fájlt duplakattintással.
Itt most jó ideig dolgozni fog, hagyni kell szabadon végezze a dolgát. Amikor végez eltűnik a fekete hátterű DOS/Parancssoros ablak.Jó játékot, stabil FPS-eket!
-
válasz
Plasticbomb #37254 üzenetére
szefósoknak ez a játék.
ez vanilyen köröket szeretem.
-
válasz
Plasticbomb #37251 üzenetére
megbaxhatom a torrentet, sose fog 120mbit-el jönni, amikor 450-500k-t tud az adsl-em.
amúgy jogos. de így is meglett hamarna, az első fagyás 7.1.1-el.
kezdődik -
emre
veterán
válasz
Plasticbomb #36935 üzenetére
Én is pont így gondolkodtam.
Nem vagyok hajlandó copni a T29-ig azon a vonalon.Ráadásul ha ezeket át akarom ugrani az sokkal több aranyba került volna a konvertálás miatt.
A free xp-t én már elköltöttem másra, konvertálható meg van 663k, de attól tartok meg is marad. -
Drenadar
veterán
válasz
Plasticbomb #36936 üzenetére
jó... nem mintha már meglenne a járgány... ez a pár ezer xp is egy örökkévalóságnak tűnik.
-
Paul119
addikt
válasz
Plasticbomb #36883 üzenetére
nálam i7 2630qm van
fsb:dehogy nincs
-
_seth_
veterán
válasz
Plasticbomb #36791 üzenetére
Tegnap T34-essel az egyik oldalt egyedül tartottam, 3 tankot szedtem le és még kb másik 3 volt előttem fedezékbe de durrant akkorát a T34, hogy az E50, IS3 és még egy IS4 is inkább csak pihent, Obj704-et leszedtem, egy IS4-et szintén arty segítséggel és még valami apróbb tankot, én még tartom a pozíciómat amikor nézem, hogy na most nagyon tuti vagyok remélem a többi tank már lassan foglal vagy az ellenség mögé kerül... a francokat, azon kaptam magam, hogy az ellenfél kb 9 tankja leszedte a mi 14 tankunkat és egyedül vagyok...
(E75 volt kettő is nálunk, a másik oldalon voltak a vacak tankok, de a két ellen arty úgy tűnik a béna csapattársakat rendesen megszórta 4 tankot leszedve.(Külön vicc, a 2. IS4 2x pattant rólam szemből és csak kicsit voltam beforgatva mindezt a 63 HP-mel
-
Remus389
veterán
válasz
Plasticbomb #36758 üzenetére
hogyan lehet bejelentkezni vagy azt csak a régi motorosok tudnak?
-
Veatta
aktív tag
válasz
Plasticbomb #36758 üzenetére
A teszt szerveren mindig 10x-es szorzó van.
-
vhw
addikt
válasz
Plasticbomb #36695 üzenetére
A Battle gomb alatt nyisd le a kis nyíllal a menüt, válaszd ki a Platoon-t, ott meg tudod hívni a tesód, neki meg a jobb alsó sarokban az egyik kis téglalap sárgán kezd villogni, katt rá és fogadja el a meghívásod.
-
D.Orion
veterán
válasz
Plasticbomb #36695 üzenetére
A kis piros téglalapnál fent középen váltsd át a Standart battle-t platoon-ra. Onnan már egyértelmű lesz.
-
marked one94
őstag
válasz
Plasticbomb #36664 üzenetére
letöltöd innen a 7.2, feltelepíted és kész.
-
Fel
addikt
válasz
Plasticbomb #36661 üzenetére
Csak azzal lehet! Egész pontosan március 2. előtt létrehozott accounttal lehet most részt venni, mivel az aznapi állapotot másolták át a fő szerverekről a teszt szerver adatbázisába.
Please note that only those players who registered prior to March 2, 2012 before 22:00 CET (9:00pm GMT) would be able to login to the test server. -- Azaz egész pontosan március 2. este 10 előtt létrehozott acc-tal.
-
Blom
aktív tag
válasz
Plasticbomb #36084 üzenetére
én direkt a Type ellen fejlesztettem ki a T-44-et csak még gyenge a kicsike, de ha meglesz a nagyobb löveg akkor a Type jöhet nyugodtan szeretettel várom.
iszonyat, hogy mennyire utálom őket, nagyon tudnak kellemetlenkedni. -
Blom
aktív tag
válasz
Plasticbomb #36082 üzenetére
köszönöm
-
marked one94
őstag
válasz
Plasticbomb #36024 üzenetére
Hát te még akkor olcsón kijöttél belőle.
Én mikor object 704el seggbe lőttem a löwe-nket az -10k credit volt
-
vhw
addikt
válasz
Plasticbomb #36022 üzenetére
Érezni ugyan fogja... de a saját pénztárcád rövidíted meg. Több ezerbe is kerülhet egy ilyen "neveleőcélzatú" saller. Megéri?
-
D.Orion
veterán
válasz
Plasticbomb #35951 üzenetére
Bevillan a tank mikor beér a találatod. Bár ha jól rémlik, akkor a felszálló bevitt találatot jelző szám nem villan vele együtt. Én egy olyan modot hiányolok ami kiírja, hogy kritikus találat esetén mi a fazekat lőttem ki benne, csak egy rádiós, vagy ammo rack-et kapott...
Persze ez már majdnem cheat, mert pl torony v. löveg döglésnél azonnal rá is rontanak a sérültre. De én mondjuk már alapból észreveszem ha egy tankon kihal a torony vagy a löveg.
pocok28: Szívesen csatlakoznék hozzátok, de a héten délutános vagyok így 22:40nél előbb nem jutok este gép elé. A mobilon meg még nem tudok wot-ot indítani.
-
Zeratul
addikt
válasz
Plasticbomb #35947 üzenetére
OTM mutatja hogy az ellen mekkorát kap be.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Plasticbomb #35925 üzenetére
En forditva emlekszem, de mindegy.Nekem azert valt be jobban az 57-es, mert ha egyszintu tankkal csatazol, amig o lo egyet (mondjuk 110 sebzessel) addig te losz 3-at osszbe 255 sebzessel - persze nekem van rajta toltesgyorsito.Es ha egy neheztankkal cicazol, amig o feled forditja a tornyat, addig mar bele tudsz loni vagy kettot.
-
Timyyy
őstag
válasz
Plasticbomb #35929 üzenetére
-
Antonius1978
addikt
válasz
Plasticbomb #35913 üzenetére
A T-34 az 57mm-es agyuval a legjobb, en azt hasznalom (a 115mm atutes miatt).Tegnapelott szakaszban voltam egy T-34-el, szinten 57mm-es agyu volt rajta.Egy KT csatazott 2 masik gyengebb tankkal, addig mi hatulrol romma lottuk, vegul az en lovesem vegezte ki.Masik csataban meg egy IS3-at lottunk, azt meg a szakasztarsam vegezte ki
A T-34/85-n meg a 100mm-es agyut hasznalom.Atlagos csataban ha tudok 5 loni vele es talal, na meg nyerunk, akkor az 500TP es 15k penz.
Nekem kb 2 hete lett meg a KV-13.Az atlagom kb 380 TP, de idaig ez a tank jott be a legjobban.Gyors, eleg sok EP (1120), jo pancelzat - szokott is pattogni eleg szep szammal.
Igaz hogy az agyuja nem a legeslegjobb, de legalabb eleg gyorsan tolt.Vagy hasznalhatod ra a 122mm-est is. -
D.Orion
veterán
válasz
Plasticbomb #35918 üzenetére
Sniper: 10 lövés a minimum.
MasterGunner: Ehhez elég kevesebb, mint 10 is, csak mindnek sebeznie kell ha jól emlékszem. -
LAJTNING
tag
válasz
Plasticbomb #35918 üzenetére
Minimum 10 lövés kell.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Plasticbomb #35913 üzenetére
Nem tudtok valahol egy excel táblás listát az ágyúkról? Pontosság hossz kaliber stb értékekkel... Vannak olyan ágyúk, amiknek a nevéből értem, hogy milyen hosszúak, de sok más ágyú van, ahol ez nem derül ki, csak a pontosság adat alapján tippelek...
-
Arpee78
senior tag
válasz
Plasticbomb #31377 üzenetére
millioradio.hu Ha relaxálni akarok, akkor valamelyik relax zenét nyomó adót kapcsolom. Ajánlom minden fórumozónak.
-
Zeratul
addikt
válasz
Plasticbomb #31351 üzenetére
Akkor úgy néz ki Rossznyavalya Várban kiadták a parancsot, hogy -Szopóka, Nyalóka gyakoroljátok a hivatásotokat!
-
LAJTNING
tag
válasz
Plasticbomb #30779 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy zoom módba lehetséges a "Shift" lenyomásával is belépni aztán ott görgetsz további zoomhoz. Sose lehet tudni kinek mi a praktikusabb.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Plasticbomb #30453 üzenetére
T-34
Amikor meg 2-3 szintu tankjaim voltak es osszeakadtam egy T-34-el, a lovesem nagyon sokszor lepattant rola.Erosen bosszantott a dolog.
Most hogy nekem is van T-34, mindig 5-6-7-8-as szintu tankokkal rak be csatazni, ritka veletlen ha szamomra kedvezo szintre sorol be.En kisegito tankkent vagy mesterloveszkent hasznalom.Kozelharcban is lehet vele gyozni, de nem mindig, mert fugg a tereptol, az ellenseges tanktol es annak jatekosatol is.Mindharom esetre mondok peldat.
1.Kisegito tank : egyszer egy Type-vel indultunk el, szembejon egy masik Type.Elkezdtek egymast loni, en pedig keringtem az ellenseges Type korul es jo sokat belelottem, foleg oldalrol es hatulrol.Vegul en lottem ki.(57mm-es agyurol van szo, toltesgyorsito is van rajta).
2.Mesterlovesz : pl olyan palyakon melyeken bokrok vannak hatrebb maradok, es amikor valaki kiszur egy tankot akkor allandoan lovom amig a mi tankunkkal harcol.Kb mint az elso pont csak tavolrol.
3.Kozelharc : most a napokban tortent egy ilyen eset, az ellenfel tanktipusara nem emlekszem, de azt hiszem szinten 5-os szintu volt.Szoval szemtol szembe az ellennel, belem lo, kb elment 110-120 EP, tolt, de en a toltes ideje alatt belelottem 3-at (85x3=255 EP) tehat en ketszer annyit sebeztem rajta ugyanannyi ido alatt.Ami mellette szol : viszonylag jo sebesseg, nagyon gyors agyu jo atuto erovel (105mm ut at) ha az 57mm-es agyut hasznalod, akar a 7,8-as szintu tankokat is sebzed, ha szerencsed van.
Ami ellene : rossz gyorsulasi kepesseg, gyenge pancelzat,rossz fordulekonysag.Mondom ezeket ugy, hogy a legenyseg 100%+80% alcazas, van rajta toltesgyorsito, szellozteto, es +felfuggesztes.
-
válasz
Plasticbomb #30347 üzenetére
Az A-20 scout, így logikus, hogy nagyok közé teszi. Nem a túlélés és a sebzés a feladatod, hanem a felderítés.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Plasticbomb #29940 üzenetére
Ha 100%-os a legénységed és beteszed egy azonos osztályú tankba (médiumból médiumba rakod), akkor 20k kreditért 90%-osra képzik át, ingyen pedig 80%-osra át tudod képezni őket.
75%-os legénység esetén 55%-osra ingyen átképezheted őket, a 65%-os pénzes átképzést ilyenkor nem éri meg választani, mert ugye annyiért kaphatsz 75%-os új legénységet is.
Szóval ha nincs pénzed 71%-tól, ha van kredited 86%-tól éri meg átképeztetni őket tapasztalataim alapján.
-
Fandango
veterán
válasz
Plasticbomb #29940 üzenetére
Az a 75%os, mivel azok a szazalekok arra vonatkoznak amikor frissen veszed az embert. Tehat ha nincs penzed es atkepzed ingyen akkor 50%os lesz, ha van 20k kredited kepezni akkor 10%ot veszit, ha van goldod akkor egybol 100% lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest