Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Előrendelhető a Meizu 22
- Nem csak sör lesz az Oktoberfesten, Xiaomi is
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
joergie #9991 üzenetére
Ezért van , hogy a jobb magyar játékosok átmennek külföldi klánokhoz . Vagy netám alapból úgy alakít valaki klánt , hogy összeszedi a régióbol a legjobbakat . Volt szerencsém játszani egy ilyen most alapúlt klánnal ( HAMI ) mindenki kultúráltan írt és beszélt mindemelett nagyon jó játékosokkal .
Amúgy a batchat szerintem jobb lett így Tier10 ben .Nem pattog annyit jobban fordul szóval nekem bejön . eddig csak nyertes kört mentem vele . Sajna az AMX13-90 kedvencem így , hogy felkerült már nem annyira életképes . Simán Tier10-be rak a játék és ott nehéz érvényesülni .
Aktív témák
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest