Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Főleg aki a tesztszerveren kipróbálta, mondhatna pár infót és benyomást a BatChatről. Én is kipróbáltam de nehezen tudom megitélni milyen lett, mert előtte nem volt csak Lorraine.
Most csak 3,1M lenne megvenni, patch után 6,1M (tankot nem szoktam eladni)
Tehát 3M-et spórolnék, ha most megveszem, de akkor a JagdPz E-100 projekt tolódik, az E50 pedig messzire kerül, a T30 utódjáról már nem is beszélve, mert ez összesen több mint 20M kredit. (typpal farmolva is min. 400 kör - rémálom)Vajon az a 3M nyereségért megéri előre sorolni? Eddig a lista hátulján volt, de a Lórival jól ment a játék és dölt az XP:
JagdPz E-100 kell, mert német TOP tank, a játék TOP lövegével.
E50 M jó lenne, mert E50-el is jó játszani, agilis erős med. (de lerontják...)
T110E4 - tesztszerveren ezzel voltam a legeredményesebb... jó kis tank
BatChat - Azt hittem gyorsabb, gyilkosabb. Kell ez? Francia post-warA t10-es orosz és amcsi medtől nagyon messze vagyok, sok száz csdata míg elérem.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest