- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Mentem ma pár csatát. A tankjaim jó részével nem volt gond, de az IS-t ma csak olyan csatákba pakolta MM bácsi, hogy szinte csak piros effes játékostársakat láttam magam körül. Jó, ez még nem is lenne gond, de az utolsó csatámban egy ilyen remek játékossal kerültem egy csapatba:
Eff értéke nem érte el a 300-at sem 1500 csata után! Találati aránya 19%-os! 1500 csata alatt kilőtt - most kapaszkodjatok meg: 110 tankot...
Elhangzott már ezen a fórumon párszor, hogy nem kell leszólni a gyenge képességű játékostársakat, meg a "fun"-ból játszókat, akiknek nem a győzelem a fontos. De egy ilyen játékosnak, mint ez a strojek24 mi adhatja a sikerélményt?
Azt inkább nem részletezném hogy mit művelt a csatamezőn, úgyis mindenki el tudja képzelni mennyire hasznos tagja volt ő a csapatnak.
Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest