Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
Axel007 #48841 üzenetére
T29 jó, de azért nem mindig lő ki egy tigrist azonnal
Arty-t meg ugyanúgy sok idióta játszik, minden minden mást, sőt kicsit talán többen is, mert egyszerűnek tűnik - és a szintjükön az is. De egy fedezékben lévő heavy-re pl. nem fog rálőni normális arty, és általában közelharcban sem támogatnak, mert ha mellémegy a lövés...
A noobozás meg... egyik mai meccsemben AMX 50-100-zal egész tűrhetően mentem, 3 kill 1600 sebzés (nem egy nagy szám, de még mindig nem éreztem rá), majd a halálom után egy KV1S személyesen elkezdett noobozni meg beszólogatni. picivel több mint fele akkora WN6-ja volt, mint nekem, ilyen esetben nem is érdekel. Összesítésben kiderült, hogy 300+ sebzést hozott össze...
Ha egy 1600+ WN6-os valaki anyáz, általában utána gondolok, mert esélyes, hogy igaza van. De még ott sem minden esetben, néha csak ideges a szentem.
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fűnyíró topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- iPad topik
- iPhone topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest