- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én azért kaptam levonást, mert egy idióta T50-2 állandóan a seggemet szagolgatta miközben rohantunk ki a bázisról. Erre fogtam magam, satufék, ez meg felkenődött rám, aztán még két másik tank szaladt belé is. Kb 15%-ot vesztett a HP-ból.
Ja és új szokásom van. Mostantól nem káromkodom és nem nevezek senkit idiótának. Csak dicsérem őket és mindenért megveregetem a vállukat. Ez egy hosszútávú befektetés, mert ha növelem az önbizalmukat, akkor előbb vagy utóbb jó játékosok lesznek. Ha jól számolom, akkor nagyjából 38 év múlva mindenkit átnevelek az EU szerveren.
Legutóbbi körben nyolc percen át villogtattam a kezdőn kempelő barmokat, erre csak kérdőjeleket irkáltak be a chatbe, de leírtam nekik mi lenne a dolguk. Folyamatosan nyomtam az SOS gombot, mert hadakoztam a túlerővel. Aztán persze elbuktunk, őket bekerítették és lemészárolták.
De én növelem az önbizalmukat. Azt mondogattam, hogy nem az ő hibájuk, ők mindent megtettek. Az ellenség túl rafinált volt, sőt csalt is. De a mi csapatunk keményen küzdött az ármány ellen.
Javaslom nektek is a módszer alkalmazását!
Ha gyökerekkel van tele a csapat, akkor csak dicsérjétek a teljesítményüket! Garantáltan teljesen összezavarja őket és már a játékot sem élvezik így, mert ők szeretik a szidásokat hallgatni.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha gyökerekkel van tele a csapat, akkor csak dicsérjétek a teljesítményüket! Garantáltan teljesen összezavarja őket és már a játékot sem élvezik így, mert ők szeretik a szidásokat hallgatni.