- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én azért kaptam levonást, mert egy idióta T50-2 állandóan a seggemet szagolgatta miközben rohantunk ki a bázisról. Erre fogtam magam, satufék, ez meg felkenődött rám, aztán még két másik tank szaladt belé is. Kb 15%-ot vesztett a HP-ból.
Ja és új szokásom van. Mostantól nem káromkodom és nem nevezek senkit idiótának. Csak dicsérem őket és mindenért megveregetem a vállukat. Ez egy hosszútávú befektetés, mert ha növelem az önbizalmukat, akkor előbb vagy utóbb jó játékosok lesznek. Ha jól számolom, akkor nagyjából 38 év múlva mindenkit átnevelek az EU szerveren.
Legutóbbi körben nyolc percen át villogtattam a kezdőn kempelő barmokat, erre csak kérdőjeleket irkáltak be a chatbe, de leírtam nekik mi lenne a dolguk. Folyamatosan nyomtam az SOS gombot, mert hadakoztam a túlerővel. Aztán persze elbuktunk, őket bekerítették és lemészárolták.
De én növelem az önbizalmukat. Azt mondogattam, hogy nem az ő hibájuk, ők mindent megtettek. Az ellenség túl rafinált volt, sőt csalt is. De a mi csapatunk keményen küzdött az ármány ellen.
Javaslom nektek is a módszer alkalmazását!
Ha gyökerekkel van tele a csapat, akkor csak dicsérjétek a teljesítményüket! Garantáltan teljesen összezavarja őket és már a játékot sem élvezik így, mert ők szeretik a szidásokat hallgatni.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Búvárkodás
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest