Hirdetés

Aktív témák

• Bobyjack

senior tag

válasz BaLee #47806 üzenetére

A replayt csak most sikerült megnéznem, az előbb az XP-n voltam elámulva. Olyan nagy teljesítményt nem követelt ez a csata. A szerencsétlen Comet egyszer nem bírt meglőni, pedig többször is a seggedet lőtte, mindkét IS3 D25T csővel nyomta és nekem úgy tűnik, hogy nem az eszükről híresek. Gyakorlatilag az utolsó két killig érdemben rád sem lőttek.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a szerencsétlen Tigrist a végén miért prémium lőszerrel lőtted miután már resetelted a foglalását. Hozzáteszem én be sem töltöttem volna a gold lőszert. Mindkét tankot gond nélkül viszi az az ágyú.

Ettől függetlenül gyratulálok a sok XP-hez!

(#47811) Csabi04

Ezt már megbeszéltük, semmi valóság alapja sincs az ilyen állításoknak. Béta óta játszom és szépen egyenletesen javol a WR-em. Néha betolok egy hónap prémiumot, aztán meg több hónapig semmi. Én sosem tapasztaltam különbséget.

Eddig egy furcsa bug-ot vettünk észre a prémiummal kapcsolatban. 5-ös tierben, ha szakaszozunk, valamiért kedvezőbben bánik velünk az MM, ha hárman játszunk és nem ketten. Egy hete egy sorozatban 17 meccsből 16-on top tankok voltunk ötösök között, egy meccsen pedig berakott hatosok közé. Két csatát vesztettünk csak el. Azóta is folyamatosan jó csatákba tesz be, de mostanában azért néha bedob 7-esekhez is. Ezért is tetszett, a hír, hogy álítólag 8.5-ben már prémium nélkül is lehet majd 3-an szakaszozni.

Aktív témák