- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
A replayt csak most sikerült megnéznem, az előbb az XP-n voltam elámulva. Olyan nagy teljesítményt nem követelt ez a csata. A szerencsétlen Comet egyszer nem bírt meglőni, pedig többször is a seggedet lőtte, mindkét IS3 D25T csővel nyomta és nekem úgy tűnik, hogy nem az eszükről híresek. Gyakorlatilag az utolsó két killig érdemben rád sem lőttek.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a szerencsétlen Tigrist a végén miért prémium lőszerrel lőtted miután már resetelted a foglalását. Hozzáteszem én be sem töltöttem volna a gold lőszert. Mindkét tankot gond nélkül viszi az az ágyú.
Ettől függetlenül gyratulálok a sok XP-hez!
(#47811) Csabi04
Ezt már megbeszéltük, semmi valóság alapja sincs az ilyen állításoknak. Béta óta játszom és szépen egyenletesen javol a WR-em. Néha betolok egy hónap prémiumot, aztán meg több hónapig semmi. Én sosem tapasztaltam különbséget.
Eddig egy furcsa bug-ot vettünk észre a prémiummal kapcsolatban. 5-ös tierben, ha szakaszozunk, valamiért kedvezőbben bánik velünk az MM, ha hárman játszunk és nem ketten. Egy hete egy sorozatban 17 meccsből 16-on top tankok voltunk ötösök között, egy meccsen pedig berakott hatosok közé. Két csatát vesztettünk csak el. Azóta is folyamatosan jó csatákba tesz be, de mostanában azért néha bedob 7-esekhez is. Ezért is tetszett, a hír, hogy álítólag 8.5-ben már prémium nélkül is lehet majd 3-an szakaszozni.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen autót vegyek?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha eleged van a vacakolásból: 3,6 GHz, 12 / 64 GB NAS 6 darab NVMe bővítőhellyel, 2x 2,5 G LAN-nal
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Akcióban! Sencor SSS 6300 NYX 2 - Új, bontatlan + 2 év garancia!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest