- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Zolee_70 #46897 üzenetére
Mint írtam dől a hülyeség, tudatlanság, félrevezetés. Megpróbáltam a videókkal normálisan elmondani, de mi lett belőle? Folyamatosan zaklatnak a játékban az olyan kérdésekkel, hogy az agyamat eldobom tőle (a németeknél melyik tankok dobtárasak, mert a löwe tudom hogy az), olyan játékosok keresnek meg, hogy adjak nekik tanácsot, akiknek a statja értékelhetetlen (8k csata 44% 430 átlagdmg átlagosan játszott 6 tier-el). Milyen tanácsot adjak neki? Igazából én magam törölném az accountját, ha megtehetném, mert semmi értelme, hogy ezzel töltse az idejét. No meg ott van a sok kötekedő, akik direkt mindenbe belekötnek, mert az szerintük menő.
Mellesleg úgy érzem több dolgot is tettem le az asztalra, amire büszke lehetek, sokkal többet, mint bárki más a magyar játékosállományból, mert én voltam az egyetlen unicum játékos, aki valóban megpróbált segíteni, de rájöttem, hogy nincs értelme és nem is tudok segíteni. Most pedig jössz azzal, hogy szánalmas amit írok? Mégis mit tettél te a magyar játékosokért? Látod, miért is akarnék az asztalodra letenni bármit, ha csak baszogatni és beszólogatni tudsz úgy, hogy a közös asztalra már most annyit tettem, amennyit te soha nem fogsz?!
Ezek után aki segítséget kér úgy elhajtom, hogy élete végéig megemlegeti!
kerlac 5/account a limit
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest