Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Miért? MIÉRT? MIÉÉÉÉRT?
Miért léteznek ekkora retardált barmok? Egy Tiger II és egy IS-3 állnak a szikla egyik oldalán, túloldalon egy ellenséges Centurion, előre szaladt, nem fedezi őt senki... de nem kerítik be, nem csinálnak semmit, csak próbálnak lelőni egy távoli scoutot. Közben a Centurion lassan csipegeti le őket...
Én artyval olyan helyen voltam, ahol nem tudtam elbújni a Centurion elől, de még nem szúrt ki. Jeleztem a többieknek, hogy szedjék le, de senki... SENKI nem reagált. Rálőttem, 40-50%-ot lekaptam róla, de kiszúrt és ő szedett le engem.
Hogy jutnak el ezek Tier 8-ba? HOGYAN?
Utálom, hogy a nulla teljesítményre is kapnak XP-t meg kreditet... ha nem kapnának lószart se, akkor még mindig tier 3-ban lenne a legmagasabb szintű tankjuk.
Aktív témák
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest