Hirdetés
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
Tegnapi mérlegem. 27 lejátszott csata, 27 vesztett csata.
Tigrincsel mentem tegnap. 1 zászlós játék volt, mi támadtunk. Sniperkedtem, nem mentem előre a tömegbe, annak ellenére, hogy top tank voltam. Teljesen összeszűkült a célkereszt, lövedék betöltve. TŰŰZ.
És a célkörön kívül csapódott be a lövedék. Nahm az mi már??
Másik körben IS-el mentem. Középmezőny hátsó felébe voltam. Vissza számolt 30-ról az óra, és indul a csata. Kb 50 méter megtétele után meghaltam.
GWPanther 1 lövésre kiszedett úgy, hogy se közel, se távol nem volt ellenfél, és se fát, se házat, se kerítést nem döntöttem ki. Vagy ráhibázott, vagy valamit én nem vettem észre.
PzIV+trollgunt elővettem ezek után. Had jöjjön 1 kis móka. Megyek előre, egyszer csak ellenséges KV1 szép, kerek hátsóját látom magam előtt. Gyere csak ide gold ammmmmmooo
betöltve, TŰŰZ, mellé, 31 méterről, teljesen összeszűkült cél keresztel. KV1 nem fordul rám. Töltöm a 2. gold ammot, betöltve, TŰŰZ, telitalálat. yesyesyes. Mi az @nyád, ugyan úgy 640 ÉP-je van
Jó, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, DE IGENIS QRVA IDEGES VAGYOK. Csak halk süvítést hallok, ami egyre hangosabb, hangosabb, legénység gyomra összerándul, és bumm. Mi kaptuk az artyt a nyakunkba, 41 ÉP-nk maradt. Nem baj, túléltük, az a lényeg. De közben töltjük a 3. gold ammot. Remegő kéz fogja a lövedéket, majdnem kiejti kezéből, de nem, és sikerül a vetőcsőbe rakni a lőszert, fedél lezárva, mehet. TŰŰZ, és ismét pattanik a gold ammo a KV1 szép kerek formás hátsójáról. Kis köcsög, nem pazarlok rád többet, sima lőszer menjen. Betöltve, TŰŰZ, és átviszi, átviszi, ilyen nincs, ilyen nincs, és mégis van!!! Még Palik is felvisított. Roh@dj meg, kinyíííírlak. Még egyet adunk neki. 7 ÉP-je maradt utána, de még továbbra sem fordul rám, csak néz előre, és lődöz valakire. Indítsd a motort!!! Jön a parancs. Elindulok felé, 33-al belecsapódok hátulról, 2 ÉP-vel túléli, én meg meghaltam.

Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
GWPanther 1 lövésre kiszedett úgy, hogy se közel, se távol nem volt ellenfél, és se fát, se házat, se kerítést nem döntöttem ki. Vagy ráhibázott, vagy valamit én nem vettem észre.
betöltve, TŰŰZ, mellé, 31 méterről, teljesen összeszűkült cél keresztel. KV1 nem fordul rám. Töltöm a 2. gold ammot, betöltve, TŰŰZ, telitalálat. yesyesyes. Mi az @nyád, ugyan úgy 640 ÉP-je van