Hirdetés

Aktív témák

• BaLee

addikt

Úgy megörültem ennek az 5x szorzónak, mondom megyek egy kört IS-3-al meg is lesz a top ágyúra való majd annyi XP-t kapok. Első kör, 3at öltem végén egyedül maradtam 4 ellen, hát ki is lőttek, jól esett hogy a csapattársak még ki is röhögtek. Második kör, 4et öltem, csomó dmg-t kiosztottam örültem, mint majom a farkának de kilőttek, erre a kretének elbukták a végén. Harmadik kör, szar sorsolás, szar kezdés, 4:1 az ellenfélnek, megindulok a két artyra a kezdőn gondoltam szabad az út, természetesen kilőttek a francba. Szorítottam, hogy remélem elbukjuk, hát olyan szépen lehozta a csapat, mindenki kilőtte a maga kis egy tankját "öröm volt nézni".

Ugyanez IS-el. Nehéz sorsolás, taktikázok, bujkálok, kiszedek 4-et, lesebzek még kettőt, végén elbukjuk. Persze én voltam a hülye, mikor ketten voltunk akkor az ő utolsó 4ükből csak 1et tudtam kiszedni, szóval rajtam múlott. Sebaj, új kör, jó sorsolás, védünk. Hohó, nem leszek hülye, beállok egy szikla mögé, bevárom őket aztán lelövöldözök mindenkit. A csapatom durván kitámad minden irányba, leszednek mindenkit , mire kapcsolok hogy nekem is menni kéne arra már késő, végül egy találattal zárom a kört.

Hurrá. :W

Aktív témák