Hirdetés

Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz Remus389 #30874 üzenetére

Én még nem találkoztam 5000 csatás 65%-os játékossal akinek kb 1000 volt az eff értéke. Van ilyen?

A prémium fiok és jobb csapatok dolgot, meg hogyan akarod megerősíteni, ha én prémiummal meg tudom erősíteni hogy nincs ilyen? Nem kell hozzá semmi, csak fogni és leírni az XVM által kiírt adatokat és összevetni egy nem prém ember által összeírt listával. Nem lesz érezhető differencia.

Prémiummal, ugyanúgy berak 8 csatába zsinorban, hogy rajtam kívűl mindenki 14 tank 47% alatti játékos az ellennél meg mindenki 49%. Szerinted kik nyerték az elkövetkező 8 csatát? 8 vereség zsinorban. Az effim aznap 2500 volt és 1200 volt a napi átlagsebzésem. 43 csatát kellett mennem, hogy valahogy felvakarjam magam 58% napi győzelmi rátára és kellett 2 másik játékos segítsége, de még velük sem bírtunk az idióta áradattal. Ennyit a prémium fiókomról...Amíg nem volt prémem ilyen napom nem volt, vagyis nem emlékszem, hogy lett volna. Akkor mondjam azt, hogy a prém fiók direkt szopat? Az is elhamarkodott kijelentés lenne alap nélkül.

Aktív témák