- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Remus389 #30874 üzenetére
Én még nem találkoztam 5000 csatás 65%-os játékossal akinek kb 1000 volt az eff értéke. Van ilyen?
A prémium fiok és jobb csapatok dolgot, meg hogyan akarod megerősíteni, ha én prémiummal meg tudom erősíteni hogy nincs ilyen? Nem kell hozzá semmi, csak fogni és leírni az XVM által kiírt adatokat és összevetni egy nem prém ember által összeírt listával. Nem lesz érezhető differencia.
Prémiummal, ugyanúgy berak 8 csatába zsinorban, hogy rajtam kívűl mindenki 14 tank 47% alatti játékos az ellennél meg mindenki 49%. Szerinted kik nyerték az elkövetkező 8 csatát? 8 vereség zsinorban. Az effim aznap 2500 volt és 1200 volt a napi átlagsebzésem. 43 csatát kellett mennem, hogy valahogy felvakarjam magam 58% napi győzelmi rátára és kellett 2 másik játékos segítsége, de még velük sem bírtunk az idióta áradattal. Ennyit a prémium fiókomról...Amíg nem volt prémem ilyen napom nem volt, vagyis nem emlékszem, hogy lett volna. Akkor mondjam azt, hogy a prém fiók direkt szopat? Az is elhamarkodott kijelentés lenne alap nélkül.
Aktív témák
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Kínai projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest