-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
HungAryan #28535 üzenetére
Én a gun depression-től tartok, hogy gyenge lesz, de ha T-54-nél megoldom, akkor itt sem lesz nagy gond. Lekopogom, eddig 2x gyújtottak ki Type-pal, mióta az olajat használom, kb 1-2 hete cseréltem ki a tűzoltót. Úgy vagyok vele, ha még egyszer kigyújtanak (szemből
) akkor visszacserélem. Végül is, ha ez csak 5%-ot dob rajta, 8.2-vel pedig 10%-ot kap a mozgékonysághoz, akkor nem is kell egyáltalán. Haverom IS-7-en Cyclone Filter-t használ, és azt mondja, nagyon gyors tőle. Tényleg változtat a mozgékonyságon, vagy csak a motor életpontját növeli?
(#28537) Fel: Nekem a prémium nélküli körben pont fordítva volt. A bónusz prémiummal is annyi lett volna, mint nélküle, nem a prém eredményét rakta volna hozzá a prémes körhöz, hanem a normál kör kreditét. Egyébként szép kör.
Aktív témák
- Sorozatok
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest