- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Eddig én sem vettem észre különösebb "javulást" az eddig átdolgozott pályákon. Vagy rosszabbak lettek, vagy eddig is szarok voltak és még most is azok. Himmelsdorf nagyszerű pálya, még most is az, csak sajnos 7.4 óta pocsék, ahogy az ég kinéz. Nekem a régi világosszürke sokkal jobban tetszett, mint ez a naplementés.
Azt hittem, hogy valami mod rontotta el, de akkor nem. Ez csak azt igazolja akkor, hogy minden második hülye HEAT-t lőtt, mert amikor normál tank lőtt rám, akkor csak a robbanó lövedék hangját hallottam meg.
Régi AP hangot egyáltalán nem hallottam. Azért erősen kétlem, hogy mindenki csak gold ammo-t használjon, az arty-ban meg AP-t, nem tudom mi lehet a hiba itt. Most majd sikerül jól összezavarni a játékosokat, nem lehet eldönteni ezek után, hogy HEAT találatot kaptunk, vagy arty HE találatot.
Aktív témák
- Playstation Portable PSP Fat és Slim gépek 24 990Ft-tól! IPS Kijelző, CFW, Új akksik!
- Asztali PC , R7 3800X , RTX 3070 Ti , 16GB RAM , 1TB SSD
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő