Hirdetés

Aktív témák

• Fel

addikt

válasz HeZzZ #26861 üzenetére

Először lebontottam a hangárt, majd rendeltem havat... :) Letöltöttem ezt: [link]
    Szerencsére a letöltési előzmények között megtaláltam a linket, mert különben nem emlékeztem honnan van.

patrikgtaivs: Engem kimondottam zavar egy-két újratervezett pálya. A legutóbbi csomagból El Hallouf ami nagyon rossz lett. A 8.2-e kerülők közül gyk. mindegyik..
    Prokhorovka: A domb a K-i oldalon fele olyan magas lesz, és a vasúti átjáró felől szinte nincs is így fedezék, annak aki felmászik.
    Erlenberg: Legtöbbször az ÉNy-i oldal felé megyek, és ott lehetett azért bújni a domboldalon az artik elől, most már nem.. De hepehupa az az van, úgyhogy gyengébb lövegkitérítésű tankkal nem is érdemes felmászni rá.
    Ruinberg: Tegnap volt egy vicces eset.. A térképet K-Ny-i irányban kettészelő utcába mentem be a Centurionnal, a középtájt lévő romhoz. Gondoltam, majd onnan jól terrorizálom a térre menő tankokat.. Haha.. A Centurion piszok magas tank, de még így sem sikerült normális lövést leadnom, mert olyan frankón átalakították az utcát, hogy gyk. teljesen takarja a rálátást a térre.. Az utakat kiemelték, és domborúak lettek..

A hangokat megváltoztatták, nem a módosításod miatt ilyen. Benne van a patch notes-ban is.
    Először én is azt hittem, hogy a hülye oroszok mindenből HE-t lőnek, de gyanús lett mikor láttam, hogy a batmobil vagy a T-62A ugyanakkorát sebez mint máskor.. Világos lett, hogy HEAT lőszert lőttek, csak ugye az új hang kicsit megzavart.

Aktív témák